koło i jego nagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dezole, 13 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dezole

dezole Okazjonalny autor

Czy to normalne że na 36 kręceń wylosowałam 5x hodowle świń truflowych żółtą i 4xzagrodę pomarańczową pawi??? Mam wrażenie, że po prostu to jest jakiś błąd. No ile można? Zmarnowane imprezowe wejściówki :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety też mam tak często, z tego wniosek, że to całkowicie normalne i po prostu szczęście nam nie dopisuje na tym kole.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dezole

dezole Okazjonalny autor

Nie dziękuję nie mam pytań. Ja aż tak źle jeszcze nie miałam więc myślałam że to błąd. Przyzwyczaiłam się ze za normalne wejściówki ciągle dostaje produkty rzemieślnicze, perfumy i nic nie warte zagrody ale w imprezowych nigdy nie było tak źle. Pozdrawiam i mimo wszystko miłej gry życzę

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam, miłego dnia i lepszych nagród na kole życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.