koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ecki12, 14 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ecki12

Ecki12 Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie, mój problem polega na wygranych imprezowych wejściówkach na kole fortuny, kiedy kręcę kołem na początku zabiera 1 wejściówkę, w momencie wygranej dwóch wejściówek otrzymuje się tylko 1 wejściówkę, sprawdzałem kilka razy, specjalnie czekałem na doliczenie wygranej, nie kręciłem kolejny raz, żeby sprawdzić i ciągle jest tak samo to jest oszustwo , bo w momencie kiedy mam 3 wejściówki, kręcę kołem i zabiera mi 1 wejściówkę, przy wygranej dwóch ponownie mam 3 wejściówki

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Zapewniam, że wygrane imprezowe wejściówki są na 100% dopisywane prawidłowo. Odbywa się to jednak trochę inaczej niż było kiedyś (w wersji flash). Wtedy wylosowane imprezówki dopisywane były dopiero jak koło się zatrzymało a teraz jeśli to one mają być nagrodą to dopisywane są w momencie uruchomienia koła, być może to sprawia, że tego nie zauważasz. Sprawdzaliśmy to wielokrotnie i gwarantuję, że tak jest.
    Zwracaj proszę uwagę na stan wejściówek przed zakręceniem, odejmij jedną na uruchomienie koła i sprawdź ile jest jak koło się kręci i po zatrzymaniu się koła. Wyraźnie widać to też kiedy wykorzystuje się imprezówki z poziomu inwentarza i korzysta z klawisza Esc (aby pominąć animację). Jestem pewna, że sam przekonasz się, że wszystko z dopisywaniem imprezowych wejściówek jest w porządku.

W razie dalszych wątpliwości zapraszam do PT, gdzie jest możliwość dokładnego sprawdzenia czasu i dopisania wygranych nagród: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Ecki12

Ecki12 Forumowy żółtodziób

no to chyba nie umiem liczyć , mam 3 wejściówki , bo nie kupuję, kręcę kołem zabiera mi 1 szt, zostaje 2 , wygrywam 2 wejściówki, a na liczniku są znowu 3 wejściówki, no to ze mnie kompletny gamoń nie umiem liczyć , dzięki za info , pozdrawiam, można zamykać

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja stwierdzam jakie są fakty bo tak jak wyżej napisałam:
    Jeśli masz wątpliwości to napisz proszę zgłoszenie do PT, tam jest możliwość dokładnego sprawdzenia, kiedy i ile miałeś wejściówek, ile zostało zużytych, wygranych i dopisanych.
    A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.