Koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika oliwcia190604, 5 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oliwcia190604

oliwcia190604 Młodszy ekspert

Może jakaś aktualizacja? moim zdaniem powinny zniknąć zagrody z imprezowych wejściówek,
    na 5 strzałów 4x żółte bobry,owce to trochę słabe, u mnie już wysypują się z inwenarza:( dodam że jestem na 218 poziomie

Ania1234557 lubi to.
  2. Ania1234557

Ania1234557 Okazjonalny autor

Również tak uważam koło nie było aktualizowane prawie 2 lata, tych samych zagród powtarzających się mam ponad 200 szt. Imprezowe wejściówki ludzie niektórzy kupują a koło im serwuje stare zagrody. To nie Fer Jak zaczynałam grę to można było z wejściówek dostać nową zagrodę czy też drzewo. To nie w porządku że nic nie robią z tym. Ida na kasę a nie dla ludzi. Zaznaczam że mam już 226 rozegranych gier.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podobna propozycja jest już od dawna przedstawiona przez Gracza:
    Zapraszam do wyżej podanego wątku, możecie w nim podzielić się swoimi opiniami, propozycjami i oddać głos w ankiecie.

oliwcia190604 w związku z powyższym temat zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum. Na przyszłość przed zamieszczeniem propozycji w tym dziale zapoznaj się proszę z jego zasadami: Zasady działu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.