koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kira1253, 5 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Zauważyłam, że od jakiegoś czasu, na kole fortuny, nie dolicza trafionych imprezowych wejściówek. I nie wiem, czy to tylko u mnie, czy ogólnie :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ogólnie to wygrane imprezowe wejściówki są na 100% dopisywane prawidłowo. Odbywa się to jednak trochę inaczej niż było kiedyś (w wersji flash). Wtedy wylosowane imprezówki dopisywane były dopiero jak koło się zatrzymało a teraz jeśli to one mają być nagrodą to dopisywane są w momencie uruchomienia koła, być może to sprawia, że tego nie zauważasz. Sprawdzaliśmy to wielokrotnie i gwarantuję, że tak jest.
    Zwracaj proszę uwagę na stan wejściówek przed zakręceniem, odejmij jedną na uruchomienie koła i sprawdź ile jest jak koło się kręci i po zatrzymaniu się koła. Wyraźnie widać to też kiedy wykorzystuje się imprezówki z poziomu inwentarza i korzysta z klawisza Esc (aby pominąć animację). Jestem pewna, że sama przekonasz się, że wszystko z dopisywaniem imprezowych wejściówek jest w porządku.

W razie dalszych wątpliwości zapraszam do PT, gdzie jest możliwość dokładnego sprawdzenia czasu i dopisania wygranych nagród: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Ok. W takim razie zwrócę na to uwagę. Dziękuję za wyjaśnienie. Pozdrawiam :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.