koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agiwdaj12, 22 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agiwdaj12

agiwdaj12 Okazjonalny autor

wykręciłam bonus plony +1 . żebrałam plony i niestety nie było *1. proszę o sprawdzenie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z poziomu forum nie mamy takich możliwości, sprawdzić konto i wygrane bonusy można w PT, zapraszam ze zgłoszeniem zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Zanim jednak napiszesz zgłoszenie to sprawdź w pasku bonusów (herb po lewej stronie okna gry) czy nie ma tam innego bonusu bo +1 z koła może dotyczyć roślin, zagród, fabryk lub drzew. Po najechaniu kursorem na ikonę wybranego bonusu pojawi się jego dokładny opis.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. agiwdaj12

wykręciłambonusna plony +1 a ikonka jest bonus na drzewa +1

4. SMOD_Atena

Plony to ogólne określenie zbiorów i mogą dotyczyć roślin a równie dobrze owoców z drzew, zagród czy fabryk. Szczegółowy opis bonusu jest zawsze widoczny po lewej stronie koła fortuny przed zakręceniem. Dokładny opis wygranego bonusu tak jak już wyżej napisałam -znajdziesz w swoim herbie po lewej stronie okna gry.
    Skoro tam widzisz bonus +1 dla drzew to znaczy, że taki właśnie trafiłaś na kole.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. agiwdaj12

piękne dzięki za wyjaśnienie

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.