koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 1 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wielki mistrz forum

moim zdaniem w kole fortuny nie powinny być zawarte "wypadajki" typu drut, cukier, sól, mandragora. Z moim szczęściem na ogół trafiam w te nagrody. Nie mam zatem żadnej satysfakcji z kręcącego się koła, na które i tak nie mam żadnego wpływu tzn. ani nie mogę je po swojemu rozpędzić ani też zatrzymać. Można coś z tym zrobić? taki mały gift dla wytrwałych graczy?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoafi pomysł odnośnie zmian nagród na Kole fortuny już istnieje:
    Zapraszam do wyżej podanego wątku z pomysłem, możesz tam napisać również swoją propozycję i opinię oraz oddać głos w ankiecie.

Ten wątek zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum. Na przyszłość przed utworzeniem wątku z pomysłem proszę zapoznaj się z już zamieszczonymi pomysłami: Alfabetyczny spis treści oraz z zasadami tego działu:Zasady działu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.