Koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 8 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, czy mające się pojawić drzewa na kole fortuny dziś o godz 14-tej zostały wycofane? u mnie znowu czerwone krypty a drzew ani jednego a może to jest związane z kupnem imprezowych wejściówek gdyż żadnej nie kupiłem bo swoich mam setkę xD

2. ..Bercik..

..Bercik.. Forumowy żółtodziób

podpinam się pod pytanie :)

3. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Sprawdziłem koło fortuny (imprezowe) i nie ma żadnych drzewek. Przelogowałem grę i też nic nie zmieniło się. Czy ten event jest już, bo w zegarze eventowym czas idzie, a drzewek na kole nie widzę?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

janekkostuchna, ..Bercik.., Goldmaster82, z tego co sprawdziłam u siebie po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu, oraz zakręceniu kołem, w kolejnej w nagrodzie głównej pojawiło się u mnie japońskie drzewo wiśniowe. :)
    Czy są jeszcze jakieś pytania? :)

5. janekkostuchna

chwileczkę zaraz sprawdzę ;)

6. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Ja już sprawdziłem - wykorzystałem próbę, aby zmienił się zestaw i nadal żadnego drzewka, no chyba że jodłę liczyć jako drzewko specjalne...

7. ..Bercik..

..Bercik.. Forumowy żółtodziób

u mnie bez zmian - żadnego drzewka ...
    Czy to bedzie jedno drzewo na wszystkie nagrody czy też same drzewa(sugerując się obrazkiem)?[​IMG]

8. janekkostuchna

wygrałem dżem lawendowy i ponownie nie ma zapowiadanych drzewek, teraz poczekam 8 godzin do zmiany na kole bo więcej prób imprezowych chwilowo nie mam zamiaru wykonać :sleepy:, wrócę do tematu przed północą.
    ps proszę o odpowiedź na 7 post ..Bercik..

Goldmaster82 lubi to.
  9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Wykonałam ponowne kilka kręceń, drzewka nie są nagrodą główną za każdym razem, pojawiają się co kilka kręceń.
    Tym razem pojawił się u mnie poziomkowiec, wyglądało to tak:

Jedno jest pewne event jest już aktywny.
    Czy w takiej sytuacji są jeszcze jakieś pytania? :)

10. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

No to ja mam jeszcze jedno - co ile wejściówek pojawia się choćby jedno drzewko specjalne?
    Myślałem, że choć 1 będzie w każdym zestawie.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Drzewka pojawiają się losowo jako Jackpot czyli nagroda główna. Nie ma określonej liczby kręceń, nagrody główne zmieniają się co 8 godzin, ale nie jest powiedziane że za każdym razem pojawi się któreś z nowych drzewek.

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

12. janekkostuchna

Dziękuję za odpowiedź, można założyć kłódkę.

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro można to wieszam kłódkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.