Koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Karakuliambro, 14 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Ja to może być??? Koło w trybie imprezowym, główna wygrana Strach Skaczący. Wygrywam główną nagrodę, którą okazuje się... Kapitan Strach. Trzeci do kolekcji.

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Główne nagrody się zmieniają co 8h, aktualna jest ta, która jest widoczna na kole.
    Jeśli chcesz upolować stracha skaczącego to po prostu czekaj aż Ci się wyświetli. Z tym, że nagrody zmieniają sie co 8h i nie ma żadnej pewności, że akurat po 8h zmieni się na tego stracha.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia},dziękuję za pomoc.

Karakuliambro, tak jak napisała {Monia}, aby mieć szansę na trafienie wybranej nagrody głównej, musi ona znajdować się na kole jako Jackpot, zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. Karakuliambro

Chyba nie zrozumiałyśmy się. BEZPOSREDNIO przed kręceniem, jako główna nagroda wyświetlał się Strach Skaczący, zarówno w opisie jak i podczas kręcenia, a wygrałam Kapitana Stracha. I to chciałam zasygnalizować jako błąd albo i nie błąd, tylko celowe działanie programu. Ja znam zasady pojawiania się nagród na kole. Mój post nie był pytaniem o zasady działania Koła, tylko zgłoszeniem nieprawidłowości w jego działaniu.

5. SMOD_Atena

Jesteś pierwszą osobą, która zgłasza taką sytuację. Niestety z poziomu forum nie sprawdzimy dlaczego tak się stało i jeśli jesteś pewna, że podczas kręcenia kołem wystąpiła jakaś nieprawidłowość to opisz proszę sytuację w zgłoszeniu do Pomocy Technicznej. Link do poradnika znajdziesz nad moją sygnaturą.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Karakuliambro

Może i napiszę, ale na pozytywne rozwiązanie nie liczę. Dziękuję za odpowiedź.

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.