koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szyszkowata7799, 10 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szyszkowata7799

szyszkowata7799 Czeladnik forum

w kole fortuny wygrałam diskoróżyczke znajduje się ona w inwentarzu, ale jest przekreślona. Niemożna jej postawić w ogrodzie ozdobnym. dlaczego?

2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Można na wyspie Bahamie albo na wyspie skarbów

3. szyszkowata7799

Dzięki, nie wiedziałam że można Bachamie. Nie mam wyspy skarbów, gdzie ona się znajduje i co zrobić żeby była?.

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Diskoróżyczka jest jednym z 5 muzycznych kwiatków. Możesz ustawić ją na pnączu razem z innymi kwiatkami lub na Bahamaramie oraz Wyspie Skarbów, gdzie otrzymasz 550 TPD co 24 godziny :) Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>Muzycznie kwiatki z Koła Fortuny<<
    Aby uzyskać dostęp do Wyspy Skarbów, należy w Świątyni Małp odblokować posąg portu. Znajduje się on w 8 pomieszczeniu :) Proszę, poradnik: >>Wyspa Skarbów<<
    Alicjanastka dziękuję za pomoc :)
    Autorko, czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. szyszkowata7799

bardzo dziękuję przeczytałam poradnik już wszystko wiem

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego dnia i jeśli wszystko jest już jasne, to zakładam kłódeczkę ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.