Koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika joasiakoza, 21 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. joasiakoza

joasiakoza Czeladnik forum

otrzymałam 6 imprezowych wejściówek, więc zrealizowałam je i między innymi prezentami , których nie jestem w stanie sprawdzić "wykręciłam" kupon na kombajn 48 h . niestety nie mam go w kuponach. Od jakiegoś czasu koło kręci w drugą stronę , proszę o sprawdzenie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nagrody,które wygrałaś na kole fortuny możesz sprawdzić klikając na zielony przycisk "Wygrane nagrody".Przycisk ten znajduje się po lewej stronie,pod listą nagród.
    Jeśli jesteś pewna,że zdobyty kupon na 48 h kombajnu nie został dopisany,przeloguj się i sprawdź jeszcze raz.W przypadku kiedy nadal nie będzie kuponu,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej,link znajdziesz pod ramką gry.
    Poradnik : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/pomoc-techniczna.10475/

Jeden Twój post usunęłam,ponieważ były 2 jednakowe,jeden pod drugim.Jeśli chcesz coś dopisać,zrób to poprzez opcję edytuj.

Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

4. Autorka dzisiaj była na forum ale nie udziela się w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.