Koło Fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Tesia51-, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Tesia51-

-Tesia51- Forumowy żółtodziób

Nie wiem czy ktos tez tak ma,a mianowicie jeszcze rano działało bez zarzutu ,pozniej cos sie stało i klikając na nie zablokuje całą gre owieczki jeżdżą na taczkach a koło sie nie otwiera jest zero %.Nadmienie mam najnowszego AFP,ciateczka i ciasteczka flaschowe wyczyszczone ,komputer zresetowany i dalej nic sie nie zmieniło

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jeśli wszystko od strony technicznej Twojego sprzętu jest w porządku, to mogę Cię zaprosić tylko do Pomocy Technicznej gdzie konto zostanie sprawdzone. :)

3. -Tesia51-

-Tesia51- Forumowy żółtodziób

Dziekuje za chwile napisze ,bo dalej nie działa u moich trzech sasiadek co od niech wiem, jest ten sam problem

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie niech sąsiadki może również skontaktują się z Pomocą Techniczną, a tutaj pozwolisz wątek zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.