Koło fortuny i inne zmiany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sarenka112, 30 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sarenka112

sarenka112 Forumowy żółtodziób

Jakiś czas mnie nie było w grze więc parę szczegółów mogło mi umknąć, proszę zatem o odpowiedź.
    Nie ma już nagrody za codzienne logowanie? tzn. los na koło fortuny?
    wysokie ceny na rynku są związane z eventem czy raczej inflacją?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zasady otrzymywania darmowych wejściówek zostały zmienione, o czym znajdziesz informacje w poradniku:
    A jeśli chodzi o ceny na targu, to zmieniają się w zależności od popytu i podaży na dany towar. Czyli np... tak jak teraz ceny roślin, które są potrzebne do eventu są dużo wyższe niż zwykle, po evencie popyt będzie niższy to i ceny spadną.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. sarenka112

sarenka112 Forumowy żółtodziób

Ceny zwierząt i produktów też są wyższe nawet dziesięciokrotnie, niż gdy ostatnio grałam regularnie, stąd pytanie. Myślę że na razie to wszystko, dziękuję.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zwierzęta są od jakiegoś czasu potrzebne albo do eventów albo do misji w Spółdzielni, produkty do produkcji przetworów w Dzielnicy rzemieślniczej, dlatego też ceny są dużo wyższe niż kiedyś.

A skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.