Koło Fortuny i inne błędy.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Farmeria., 27 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Chciałbym z pewną dozą nieśmiałości, zasygnalizować istniejące błędy.

Od około dwóch tygodni, dzwięk z koła nie pokrywa się z kręcącym się śmigłem, śmigło staje, pokazując nagrodę a słychać jak koło dalej się kręci.

Wyświetlane paski, po prawej na dole od wypadajek, i po prawej na górze od ilości czasu do zbioru, blokują możliwość zbioru, czy podlania wodą, przy ręcznym zbieraniu, czy z roślin czy zagród w miesjcu dolnego paska, jeśli jest on wyświetlony, po najechaniu na roślinę żeby zebrać, pasek na chwilę znika, ale żeby zebrać trzeba trochę przesunąć mysz, i wtedy znów wyskakuje, blokując zbiór, i tak w kółko, możliwosć pojawia się dopiero po całkowitym zniknięciu paska.
    Górny pasek, głównie blokuje możliwość ręcznego podlania wodą zbiorów, jak się najeżdza żeby podlać w miejscu paska, niby znika, ale wody nie przyjmuje.

Może te problemy są już znane, ale może nie, no chyba że tak ja tylko mam :)

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Nie wiem jak jest z dźwiękiem z koła.....ale problem z paskiem czasu zbioru ( na górze po prawej) pojawił się u mnie wczoraj.
    Bardzo to utrudnia podlanie drzewek czy nakarmienie zwierzaków znajdujących się w tym obszarze.

3. .Farmeria.

Ten na dole jest gorszy, bo jak się jedzie ręcznie całe pole, to praktycznie, nic nie idzie zrobić pod paskiem, dopóki pasek nie zniknie.

A dlaczego nie wiesz co z dzwiękiem, nie masz dzwięku w Laptoku ? :)

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dźwięk mam :) ale wyłączony, tak samo jak i dolny pasek ......
    Dźwięki to sobie tylko czasami włączam :)

5. .Farmeria.

A to już wszysko wiem :)

U mnie te paski to już ze dwa tygodnie blokują orkę, chyba od tego samego momentu jak się śmigło z dzwiękiem na Kole popsuło.

6. halina54

halina54 Hrabia forum

Farmeria tez tak mam juz od jakiegos czasu,myslalam tez ze to tylko u mnie a to chyba jakis blad bo kiedys tego nie bylo

7. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

u mnie też tak jest (mówię o pasku) i to już od dłuższego czasu i przyznam, że to blokowanie bardzo przeszkadza
    jak jest z kołem nie wiem, bo mam wyłączony dźwięk

8. Merrick

Merrick Ekspert forum

pragne donieść że i u mnie też są błędy z podlewaniem i kołem a pomoc techniczna nic sobie z tego nie robi>:(

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Problem z podlewaniem i karmieniem zwierząt znajdujących się w wspomnianym przez Was obszarze jest już zgłoszony, zaś o śmigło na Kole Fortuny staramy się dopytać. Dziękujemy za Wasze uwagi. :)

est-orka lubi to.
  10. Problem został zgłoszony, pytań od autora nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.