Klub Nastolatków

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika krasnoludek10, 14 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

No to słuchaj:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Fajne :p

3. Wika7022

Tylko fajne? :(

4. krasnoludek10

Dobra - zajefajne :p

5. kura503

kura503 Zaawansowany

Sorry jestem nastolatkiem macie pomysł jak pogodzić się z najlepszą przyjaciółką.Okłamałem ją .żałuje tego macie pomysł

6. krasnoludek10

Niestety ja nie mam :( Ale może Wika tak ;)

7. Wika7022

OMG... Kura, to ty?

Nie będę wścibska, i Ci powiem. Powiedz szczerze, jak bardzo zależy Ci na jej przyjaźni. A w jaki sposób ją okłamałeś?

8. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

spróbuj przeprosić, podobno działa, ale pewnie zabobon

patrycja9922 i ShakeWave lubią to.
  9. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

Mans Zelmerlow, kurcze, znałam jego nuty zanim powrócił do łask wygraną w Eurowizji :D.

Come closer, cara cara mia
    Cara cara mia, love is all we need :music::music:xD

Znacie to xD?

10. Wika7022

Shake, nie dość, że przypadłaś mi do gustu, to jeszcze wiesz, kto to Mans! :):inlove:

Eee no oczywiścieeee... :) Piękna "Cara mia".

A tak się złożyło, że jak słuchałam Heroes, to włączyłam "Brother oh Brother", nie wiedząc, co mnie czeka, a tu okazuje się, że to piosenka mojego wczesnego dzieciństwa. :cry: Jejku łezka poleciała. :cry:

ShakeWave lubi to.
  11. ShakeWave

Uuu, no to mi miło bardzo :D. Mansa znam i kojarzę :D. Wspomnienie wróciły jak go zobaczyłam na Eurowizji :D.
    Wczesne dzieciństwo? To ile masz latek?

12. Wika7022

Ojj, mi też. :)

Znasz, czyli masz jakiś większy kontakt? :D

Oj, tak, wydałam wszystkie pieniądze na koncie w telefonie głosując tylko na niego. :D:cry:
    A, nastolatką jestem i dlatego tu należę. :D

13. ShakeWave

Niee, nic z tych rzeczy, po prostu znam piosenki :).

Ja na nikogo nie głosowałam, ale w duchu kibicowałam piosence Izraela. Heroes (ang. bohaterowie) jest spoko, ale trochę mi się nie spodobało, że jest tak podobne do piosenki Davida Guetty.

Czyli wieku nie zdradzisz? Chciałam zobaczyć czy starsza jesteś ode mnie, ale raczej nie jesteś ;).

14. Wika7022

Właśnie tak myślałam. Ale fajnie by było go zobaczyć na żywo i z nim porozmawiać... w języku, którego jeszcze nie umiemy. xD
    Ja wtedy chyba byłam jeszcze u przyjaciółki, zresztą nie wiem, ale zdążyłam na "Heroes" (ang. "Bohaterowie").
    Właśnie doczytałam się, o co chodzi z tą aferą między hitem Mansa a hitem Guetty. Otóż, piosenka Mansa została napisana w 2010 lub 2011 roku (nie pamiętam już), miała dokumenty, że jest stworzona i czekali na to, aż Mans zostanie wysłany na Eurowizję i zaśpiewa właśnie ten utwór. Więc były te dokumenty. W 2013 roku chyba wypuścił piosenkę David Guetta, i zaczęła się plotka, że Mans skopiował piosenkę DJ-a. A okazało się właśnie, że są dokumenty i nawet gdyby była sprawa w sądzie, to Mans pewnie by wygrał. A David Guetta nie dobrał się tych dokumentów, po prostu stworzył piosenkę podobną do "Heroes" (ang. "Bohaterowie") i tak zostało. Nie miał o tym zielonego pojęcia. Czytałam też, że w 2010 czy nie wiem jakim roku Szwecja też wygrała (chyba z Loreen i "Euphorią") i została posądzona, bo nie miała tych dokumentów czy coś.
    No, raczej nie. Jedyne, co powiem, to to, że urodziłam się 11.11. :)

15. ShakeWave

Ja w szczegóły nie wnikałam, ale wiadomo jak to wyszło, jak singiel Guetty był już dawno wypuszczony a Mansa dopiero później.
    Fajna data :D.

16. Wika7022

I jak to ludzie, od razu oskarżają niewinnego. ;)
    Haha, dzięki. :D

17. Lustigio

Lustigio Okazjonalny autor

Witam wszystkich nastolatków :)

18. Wika7022

Witamy serdecznie. :D

19. krasnoludek10

Witam wszystkich :D Dopiero zaczną się problemy w szkole :D Oczywiście, będziemy tu pomagać w rozumieniu przedmiotów i w ogóle i inne ;)

20. Wika7022

Taaa, może ty, ale ja nie. ;P