Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

lilly-87 liczi kupisz za sianogrosze jak je odblokujesz za złote banany.

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaski dziubaski:D
    ja żałuję,że nie nauczyłam się od dziadka robić wino,bo robił przepyszne.............

chrumcia91 i talarek1961 lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja żałuję, że rzadko jestem u babci przez co rzadko uczę się gotować :( Ona jako jedyna wierzy, że nie spalę jej kuchni;)xDxDxD ma nadzieję, że wyrosnę na zawodowego kucharza, aby żonka przyszła miała dobrze:p Ona po prostu mnie kocha;) Po prostu wiara, nadzieja i miłość:)xDxDxD

chrumcia91 lubi to.
  4. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie :)
    Chrumciu myślę,że z czasem odnajdziesz babcine smaki w gotowanych przez siebie potrawach:)
    Tomku ucz się gotować abyś Ty nie był pod względem posiłków zależny on nikogo

Lili gratuluję skończenia eventu

U mnie dzisiaj słonecznie i mroźno:p

A Modzia Salsa zakosiła tyle smakołyków od Krasnala,że się pochoruje :p

Anetta41 i chrumcia91 lubią to.
  5. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam nałogusie
    zajrzałam rano,w krzaczkach wypiłam pyszna kawusię i zniknęłam w realu;)
    za to teraz ponownie filiżankę zabieram i udaję się w krzaczki:)

od Dziadka ja nauczyłam się kochać i uwielbiać dzieci - tyle mógł i potrafił mi przekazać w chorobie...

6. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    to prawda, nic tak nie smakuje jak babcine... :D:music:
    Miałam to szczęście, bo moja babcia długo żyła i zdążyłam się wielu rzeczy nauczyć.
    Ale już nigdy np. nie siądziemy razem do lepienie pierogów... Co z tego, że umiem zrobić, jak to nie to samo, już tak nie smakują jak te wspólnie robione :(.
    A od dziadzia nauczyłam się majsterkować :music:. Do dziś mi nie straszne typowo męskie prace domowe ;). Patrząc z perspektywy czasu to miałam wiele szczęścia, moja córka np. już tyle nie ma :cry:...

Anetta41 i talarek1961 lubią to.
  7. krasnoludek10

Lepienie pierogów z babcią - oj, to jest coś:inlove: Niestety, to moja siostra szybciej łapała (i nadal łapie;))kuchnięxD

8. talarek1961

moje dzieci też niestety nie miały tyle szczęścia:cry:

Anetta41 lubi to.
  9. *ewa*

ja od babci też się nie zdążyłam nauczyć,zmarła kiedy miałam 10 lat:cry:
    dziadek zmarł kiedy miałam 21 lat,ale jakoś nie pomyślałam żeby mi zdradził tajemnice robienia wina:cry::(:oops:
    moje dzieci dla odmiany mogłyby się nauczyć od babci gdyby babcia nie wyręczała ich we wszystkim:oops::(

talarek1961 lubi to.
  10. talarek1961

Bry nałogusie
    Oj babciu Ewo popraw się i przekaż tę wiedzę jednak;)
    a poważnie-no takie z nas babciexD
    ja mam jednego wnusia i też jeszcze za mało przekazu acz powoli już sam chce i się garnie do buszowania razem z babcią w kuchni
    ostatnio jest na etapie przyrządzania sobie i mamusi rozmaitych sałatek i deserów i całkiem dobrze mu idzie-zmysł twórczy ma;)

Anetta41 lubi to.
  11. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogusie.
    A ja babcią nie jestem więc nikogo nie będę uczyć. :pxDxDxDxD

Anetta41 i talarek1961 lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja na razie muszę sama się nauczyć żeby najpierw dzieci swoje uczyć a potem wnuki-ale do tego jeszcze daleka droga xD

no i mamy o_O o pełni od jutra-planuje skończyć jedną misję i zaczął i skończyć 2 kolejne :p

13. talarek1961

Jak ja lubię pełnię:) a szczególnie 2 dniową;)
    Zostały mi 2 misje do skończenia-Szkoła nieposłuszeństwa i Fosforyzujące grzybki-może się uda;) a bynajmniej imprezówki zgarnę i Sp bo to się przyda najbardziej:)

14. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Pełnia i kombajn będą :inlove:
    ja też mam nadzieję pogonić mroczne zadania w spółdzielni

Mnie Babcia nic nie nauczyła bo mało kiedy się widywałyśmy a jak już byłyśmy razem to miałam być grzeczna i nie przeszkadzać dorosłym -.-

talarek1961, andziak77 oraz chrumcia91 lubią to.
  15. *ewa*

witaski dziubaski:D
    dla mnie pełnia trochę nie w porę:(
    jutro dzieci lecą do Irlandii,zięć już tam zostaje,bo ma załatwioną pracę,muszę je pożegnać,do tego praca,więc czasu będzie baaardzo mało:(
    przymierzam się podgonić "Czyste czary mary",bo całkiem skończyć raczej się nie uda:(

Ostatnie edytowanie: 26 kwietnia 2016
    talarek1961 lubi to.
  16. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    też mam zamiar porobić misje z mrocznymi roślinkami, ale te starsze, bo mam nietknięte.
    Nowości porobione ;). Wiem, że są nieopłacalne, ale mam zamiar poczyścić spółdzielnię.

No i mamy nowy event - Festiwal świetlikowy.

Stopień trudności - trudny :oops:...
    Nie ma podanych konkretnych ilości, bo można lecieć przez planszę bingo z lampionami kilka razy :p, ale z tego co widzę, to gracze pisali, że minimum roślinek to 38 400 (hiacynt 4g) i 19 200 (świetlikowa jagoda 8g)... :cry:

No i rzecz jasna będą wypadajki - termos i namiot.
    Lecę z naszą listą, bo nie ma żartów ;)...
    Kto się deklaruje, że będzie robił, niech się dopisuje, albo wykreśli:

LISTA

mamaewa62
    --mamuńka-
    WhateverHappenes
    122qwazi
    andziak77
    Sorrinda
    Alairë
    ells.w87
    marcin_36
    klarak
    kostka88
    talarek1961
    Hesarenka64
    chrumcia91
    -olga-95
    poker28
    *Goga*

Anetta41 lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dziękuję za wpisanie mnie :)

Anetta41 lubi to.
  18. krasnoludek10

Z racji tego iż w przyszłym tygodniu jest wolne to event jak najbardziej robię ;) Tyle ile zrobię, tyle się uda:)

19. talarek1961

Dziękuję za listę ,zastanowię się jeszcze i jutro dam znać czy będę robić;)
    Na ten moment chyba nie chce mi się siać tyle badylków:p:)
    Bry nałogusie :)

Anetta41 lubi to.
  20. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

@krasnoludek10

Pragnę przypomnieć następujący punkt regulaminu forum :
    "
    2.8. Trollowanie

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany."

Z związku z powyższym twój post został usunięty. Nawet w żarty i dobry humor mają swoja granicę. Dzisiaj tylko upominam Cię i przypominam powyższy punkt regulaminu forum

@talarek1961

Twój post również usunąłem, gdyż w chwili wykasowania postu krasnoludka10 nie miał by punktu odniesienia. Jak i również wystąpiła by sytuacja: "post pod postem."

P.S dla pozostałych domowników: powodzenie przy ewencie :)