Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a chłopcy nie:cry::cry::cry: ??

2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

A Ty czego znowu ryczysz. Przebierasz się ciągle jak dziewczyna i to pewnie dlatego Monisia tak uogólniła. :pxDxDxD Bądź mężczyzną , wytrzyj oczka , bo Ci klawiaturę zaciapka i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów. :p;)
    U mnie z produktami też do kitusia. Się uparli. Na razie jest co robić to odsyłam do poczekalni. :)

Małgoś masz już maxa na dzisiaj, a jutro rankiem , świtkiem -koło południa poleci zegar. :)
    Monika, alhemik na starej farmie u mnie też stał nieużyteczny.

Ostatnie edytowanie: 2 września 2015
  3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Moniś dziękuję:*
    narazie jakoś sobie radzę:D

4. haft61

haft61 Fanatyk forum

Dziewczyny jakby co piszcie
    popatrzam w stodole to podesle cosik

na razie skończyłam jedno zadanko w całości czekam teraz na wypadajki
    bo to wstrzymuje
    na noc posiane długie rano pewnikiem cosik jeszcze zrobie
    chciałam pokazac scrina ale mi nie wychodzi
    mój nowy sprzecior mnie nie lubi

5. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaski,
    czy tylko ja mam na forum przekreslone kwadraciki czy jeszcze ktos ma? :(

za nic nie pamietam ile roslinek potrzeba a jak zagladam do faku to mam jakies na czerwono przekreslone kwadraciki niebieskie :cry:

Kochane ktora pamieta ile roslinek potrzeba????

6. *ewa*

mnie powstrzymują długie:(
    też jedno zadanko zrobiłam w całości:D
    Marcinku wreszcie się spotkaliśmy:D
    buziaczki cieplutkie:*:*:*
    jeśli dobrze spisałam,to potrzeba:
    10100 papirusa
    8100 nimfea

7. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

mi forum działa na szczęście

dobranoc :)

Alairë lubi to.
  8. *ewa*

u mnie też forum szwankuje od kilku dni:(
    ładuje się godzinami:(
    dobrej nocki Małgoś:D

9. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ewunia moja Kochana - nareszczie :D jak milo Ciebie widziec.... co U Ciebie?????

Małgosia spij spokojnie, kolorków

nie wiem czemu ale forum mi dziala jakos dziwnie
    nie moge sie dopchac zeby poczytac na czym polega event i ile czego trzeba :(
    Dziwnosci jakies ale farma w miare chodzi chociaz troche muli

10. *ewa*

u mnie niezbyt ciekawie:(
    szlag mi trafił kręgosłup (zwyrodnienie dzięki 20 lat pracy z chorymi),teraz nawet niewielkie przeciążenie powoduje kilka tyg. takiego bólu,że przy wstawaniu z łóżka duszę się:(
    poza tym w niedzielę synio uciekł mi do pracy w Irlandii:(
    a co u Ciebie??????????????
    jak mama???????

11. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dzieki Ewus
    mama dobrze, jakos sie wszystko rozeszlo po kosciach uffff
    Oj z kregoslupem nie ma zartow, musisz uwazac i to bardzo, basen dobry na takie bolesci ponoc i masaze fachowe.
    A synus Tobie wylecial z gniazdka? tylko czemu az tak daleko? Niedobrze, moze do niego dolaczysz bylabys blizej mnie :D

12. *ewa*

rehabilitację zaczynam 21 września,niestety kolejki:(
    może pomogą................
    a synio akurat w Irlandii mają kolegę,załatwił syniowi pracę,dach nad głową i wyżywienie póki się nie ustawi:D
    ja raczej nie dołączę,bo nie wyobrażam sobie wyjazdu za granicę na stałe,nawet odwiedziny będą trudne,bo za nic nie wsiądę do samolotu...........
    zmykam spać,bo burza straszy:(
    dobrej nocki kochani:D

Ostatnie edytowanie: 2 września 2015
  13. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dzien dobry :D

Ewuniu Kochana wspolczuje przede wszystkim tych kolejek, miejmy nadzieje, ze rahabilitacja pomoze

U mnie niestety podglad faku do eventu nie dziala :( :( ijak robic eventa jaknie wiem co i jak :cry:

14. Alairë

Alairë Generał forum

Dzień dobry Nałogusie,

Marcinku - forum nadal muli to fakt, ale nie musisz zerkać do FAQ, żeby event zrobić.
    Wystarczy, że wysiejesz odpowiednią ilość roślin (4 g papirus 10 100 szt. i 8g nimfea 8100 sztuk) i nazbierasz 900 sztuk wypadajek i można oddawać do zadań. Co i któremu piedestałowi jest potrzebne wyświetla się przed oddaniem. Jak Ci nie pasuje produkt, to możesz go próbować zmienić klikając na przerwij. Jeśli zmiana ma być za darmo to trzeba odczekać 2 godziny, jeśli nie to trzeba użyć zegara lub zapłacić florenami. Ale z tą zmianą to niestety różowo nie jest, u mnie 3 krotne próby zamiany garnków skutkowały ponownymi garnkami...
    Świetne wieści o Mamie :D.

Mamciu - bidusia jesteś z tymi pleckami... Dobrze, że zapisałaś się na rehabilitację :D

A teraz takie niestety czasy, że za chlebusiem rodacy ruszają w świat...
    Wiem, że się martwisz, ale da sobie na pewno chłopak radę i nie będzie sam to zawsze raźniej i lepiej. Zarobi sobie, nabierze doświadczenia, a może i z narzeczoną przyjedzie? :p

Małgosiu - filmik świetny:D.
    Kot rozanielony, bo go kolega przytula i jak go pazurkami czochra... :inlove:
    Cudny ten leniwiec :DxD:inlove:

15. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogowe sandałki.
    Przydźwigałam moje dzieło ukończone, coby się pochwalić. jeszcze tylko wina do środka brakuje i trzeba zakupić i opakować w celofan:)

Ewa uważaj dziecko na kręgosłupa. Rechabilitacja rechabilitacją, ale uważać to już zawsze trzeba będzie. :sleepy:
    U mnie też forum działa jak chce. :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 3 września 2015
  16. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dziekuje przeslicznie, teraz moge sie zabrac za czynnosci siewczo oddawcze :p
    Zegarkow chyba nie mam ale pozbieram zreszta mozna poczekac te dwie godzinki jakby co :p
    Jednak bez Nalogusiow to czlowiek ani rusz :inlove:
    Dzieki raz jeszcze

17. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witaj Marcinku. Pewnie ,że bez nałogów ni du du. :)xD
    Zegary to tylko od znajomych. Ale pewnie , że można poczekać, a robić to co się da. :)
    Zaraz jakiegoś skarba Ci podeślę. :)xD

18. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dziekuje :D
    o i zamiast Twojej sukieneczki widze tez przekreslony kwadracik

19. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

No ja też tak widzę. coś z forumem nie tak. :sleepy: A niech sobie żabcia odpocznie. xDxDxDxD

20. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

:D szwankuje to forum nasze
    dobrze ze jeszcze faremka miele chociaz troche...