Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Klaraczku dmuchnij tym upałem do mnie:)
    Jak ja nie lubię takiej pogody:cry:normalnie rdzewieję>:(
    a wilgoć taka,że wszystko w mieszkaniu takie nieprzyjemne

2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

U nas upalnie , pięknie od samego rana
    [​IMG]To ja to razem z gostkiem. :)xDxDxD
    Melduje że moje kociaki oprócz pkt i sg dały 2 szt zagadkowych drzewek, 1 kupon na 1 godz. , 3 chutneje,

WhateverHappenes i akinomrd lubią to.
  3. klarak

klarak Aktywny autor

Kochana, dmucham tą pustynią do Ciebie:). Ja też lubię gorąco, ale to co się dzieje u mnie to już lekka przesada, zmykam na basen i tam zamieszkamxD:p. Trzymam kciuki za Ciebie:)

akinomrd lubi to.
  4. Alairë

Alairë Generał forum

Poranne gorylkowe sandałki niewyraźne ;),
    jakie zmiany na liście Topowej, oprócz Moniki i Ewuni to i nasza Mamcia jest :inlove:.
    Gratulacje Dziewczyny :D!!!

Do skończenia podstawowej części eventu brak już tylko 15 sztuk myszek, kręcą się w młynie.
    A dalej się zobaczy, pewnie na chwilkę wskoczę i to tyle. Tak coś czuję, ze żeby tam zostać i liczyć się w klasyfikacji to min. 500 zabawek trzeba będzie oddać :( czyli być w posiadaniu na ten cel 3000 SN.
    Nie liczę tego, który trzeba było użyć na rozsiew, lub też do przyspieszenia wikliny jak ktoś tak robił. Także ja wysiadam...

akinomrd lubi to.
  5. akinomrd

U mnie znowu pada :cry::cry:
    Od jutro podobno ma to się zmienić,ale góry to góry jak się chmurzyska zwieszą to cięzko je pogonić
    Jutro i pojutrze kolarze jadą więc im powodzenia życzę jak się prognozy sprawdzą i będzie taki upał
    Jak ja nie lubię tego tour de pologne>:( szczyt sezonu,ulice pozamykane nigdzie się nie dostaniesz
    Gdyby to było początkiem czerwca,ale sierpień>:(

Alairë lubi to.
  6. Alairë

Alairë Generał forum

U mnie ciepło, aż za bardzo chyba.
    Powiem Ci, że ja też tak coś nie za bardzo za tym wyścigiem jestem, w ogóle rowery mnie nie kręcą :p. Przez ten tour to się co roku do pracy spóźniam, bo jak mają finał na Rynku, to wszędzie ruch jest wstrzymany i lipa...
    Huk helikopterów i ogólny rwetes -.-

A ja tak z innej beczki.
    Coś mi się o uszy obiło, że w liście top miejsca będą równorzędne, czyli nawet kilka osób z taką samą ilością oddanych gadżetów będzie zajmowało tą samą lokatę.
    Tymczasem wcale tak nie jest... Czy to się jeszcze zmieni, czy już tak zostanie?

Wracam właśnie z lektury FAQ.
    Wyraźnie jest napisane, że
    Jeśli dwoje (lub kilku) Graczy uzyska taką samą ilość zdobytych paczek, otrzymają oni te same miejsce w rankingu. Oznacza to, że faktyczna liczba osób, które zdobędą nagrodę TOP może być większa od 1000.

7. akinomrd

Dokładnie mam podobne myśli
    Mój DP ma przymusowy dwudniowy urlop a to dla mnie strata min około 500 zł>:(

Czytałam to,ale dla mnie to bajka 1000 to 1000 jedyny myk to jeśli na 1000 miejscu znajdzie się parę osób z taką samą liczbą zabawionych kotów ;)

8. haft61

haft61 Fanatyk forum

witam sandałowo , sloneczkowo i upalnie

monika slonka ci u mnie pod dostatniem wiec samolocikiem do ciebie troche poleci

mnie brak do ewentu jeszcze ok 30 paczuszek ale spokojnie

gratki topowiczom moich sasiadów czworka juz tam jest, oczywiście z nasza mamcia na czele

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaski dziubaski:D
    zabrałam ze sobą gościa:D
    WhateverHappenes
    ells.w87
    haft61
    Hesarenka64
    mamaewa62
    --mamuńka-
    122qwazi

marcin_36
    klarak
    Alairë
    kostka88
    *Goga*
    poker28
    jooy69
    andziak77
    Sorrinda
    -olga-95
    akinomrd
    AgiFarm83
    Asiu jaki masz nick???
    nie chciałabym się pomylić:oops:
    a na liście TOP będę choć przez chwilę:D
    zabawiłam 34 kotki ponad normę,tylko nie rozumiem dlaczego na liście TOP mam zaliczone 19............
    i tak na 1 000 miejsce nie mam szans,ale trochę mnie to dziwi............
    dziś kotki podarowały mi:
    5 000 sg. X 6
    10 000 sg. X 6
    5 000 PD X 5
    10 000 PD X 3
    5 000 TPD
    10 000 TPD X 8
    1 TNZ
    1 SNZ
    chutney jm X 2
    1 sp.
    1 babeczka Pinki... X 2
    doniczka walentynkowa X 3
    Ren X 3
    kupon na 1 h. X2
    kupon na 48 h.
    za godz. zbiór wikliny i będę produkować kolejne zabawki:D

10. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Hej słonecznie i upalnie:D:D

Ja sądzę tak jak Monisia że tylko to ostatnie 1000 miejsce będzie dla kilku graczy z tą samą liczbą zabawionych kotów
    Apetyt rośnie w miarę jedzenia a ja mam kłębków na 60 uspokajaczy :inlove: a brak 33 do końca, teraz wiklina wszystko spowalnia. Jak sądzicie ile trzeba mieć więcej żeby myśleć o tym topie. Dostałam kuponik na 24 godzinki i babeczkę. Reszta to punkty. Czy ktoś oberwał banankami. Brawo dla Naszych na liście zwłaszcza dla Mamci

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

akinomrd lubi to.
  11. *ewa*

witaj Elu:D
    dzięki:*
    ja tam tylko przez chwilę,za wysokie progi:(
    dzięki za lody:*
    już porwałam te największe:D

12. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Ewuś a ja chciałam tam pójść w Twoje ślady ;):D:D

13. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

u mnie też upalnie :wuerg:

Mariolcia gratuluję zdobyczy od kotków

jeszcze na liście TOP jest nasza Renia :D
    mi dzisiaj koty dają głównie PD na wyspę i chutnejki, czasem kupon na kombajn:)jest dobrze :D

na razie oddałam 44 prezenty :)kolejne się robią

14. akinomrd

Gosia zamieńmy się :( u mnie jest tak

15. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

oj o_O
    u mnie rano przez godzinę padało ale w południe to już śladu nie było

16. asienka26

asienka26 Komandor forum

Ewciu basienkaa1955xDxD w pracy pare godzin nie bylo klimy :cry: myslalam ze sie ugotuje:cry::cry: ide pod prysznic bo plynexDxD

17. Alairë

Alairë Generał forum

U mnie burzysko rządzi.
    Dobrze, że zdążyłam pranie pozbierać ;), bo oberwanie chmury jakieś...

Będziecie nabywać ślimorka międzygalaktycznego?
    Ja tak, mąż dał kaskę na pejsejwika, ale jak ze mnie polewał co to ja chcę kupić xD...

18. *ewa*

19. akinomrd

Nie :) nie kupuję...dla mnie mało atrakcyjny bonus;) ale jakby DP rzucił gotówką i powiedział masz kup sobie ,też bym pewnie zaszalała;)

Alairë lubi to.
  20. Alairë

Alairë Generał forum

Dziewczyny, czy możecie sprawdzić w swoich albumach z naklejkami czy macie już sierpień wraz z naklejką kotka? U mnie wszystko kończy się na lipcu, sierpnia brak :(...