Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

jeszcze nasza Żaba musi podsumować stan posiadania :)

balon obdarował mnie na koniec dziobakami i czerwonym chlewikiem xD

z tego G&T mam jeden wniosek :)
    cieszę się,że mój stan posiadania jest już na tyle duży, że mogę sprawiać innym radość dzieląc się tym co mam:inlove:to mnie najbardziej cieszy i jednocześnie dziękuję tym co mnie obdarowali :inlove:

ells.w87 lubi to.
  2. andziak77

andziak77 Mieszkaniec forum

Witam melduję ukończenie eventu , bardzo dziękuje za pomoc :)

ells.w87 i WhateverHappenes lubią to.
  3. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witam
    To już wszystkie Nałogusie skończyły event czy jeszcze ktoś potrzebuje ten wypadajkowy eliksir.
    Niby wolne a ja znowu za nianię musiałam robić, dobrze że większość licencji wykorzystałam wczoraj. Dziś dopiero dopadłąm do farmy a to już po G&T xD.Mamuś muszę się udać do Ciebie na osobiste szkolenie bo mi balon co chwilkę pękał - co 3,4 strony wylogowywało mnie z farmy.
    Hafciku mam u Ciebie dług wielgachny - chyba tonę placków i drinków powinnam postawić. Na następnym G&T to różowość masz do wyboru - przy świadkach obiecane żebym nie zapomniała ;).
    Wszystkim dzięki wielkie za każdą niespodziankę, aż mi pasek w szwach pęka :D:D:D:inlove:

4. WhateverHappenes

nałogi widziały ?
    utylizator będzie !!!!!

"Oto zapowiedzi eventów, które wstępnie planowane są na sierpień:
    • od 1 do 2 sierpnia - Pełnia Księżyca
    • od 3 do 9 sierpnia - Koci Event
    • od 11 do 17 sierpnia -Utylizator
    • od 19 do 25 sierpnia -Event z istniejącymi zwierzętami hodowlanymi
    • od 28 do 30 sierpnia -Tajemnicze Sadzonki i nowa misja stała"

5. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

pelnia i tutenbaran przejda mi kolo nosa, koci tez zaczne z opoznieniem no chyba ze stojac w korkach gdzies we Francji zlapie zasieg :D
    z utylizatora raz korzystalam, nie za bardzo pamietam o co tam chodzilo ale z checia sie pobawie :)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kochani jeszcze raz wieeelkie dzięki za cudowne dzięki Wam gt:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    oj nie będziemy się nudzić w sierpniu:D

7. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Dzięki wszystkim za wspaniałe dary. :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Nie będę wymieniać , bo nie daj Boże kogoś bym pominęła. :inlove:
    Dziękuję Nałogom ujawnionym i tym z krzaczków. :inlove::inlove::inlove::inlove:
    Farmę mam nareszcie taką, że nie wstyd coś na niej robić .
    Eventu chyba nie skończę 2 zadań w czwartym. Eliksiru brakuje, róże już dawno w komplecie nie to że się ochrzaniałam. Ale itemy mam wszystkie i punkciory dają.
    Jeszcze na koniec balona wymieniłam dziobaki na różowe konisie. Moja pierwsza rożowość w karierze.
    Już wiem teraz dlaczego wszyscy chcą różowości. :DxDxDxDxDxD

Jakby co to ja jeszcze o eliksiry proszę, walczę do końca. Cebula zasiana na rano.
    O i jeszcze mam 2 dni urlopu + sobota i niedziela. Szał ciał. :D

WhateverHappenes i ells.w87 lubią to.
  8. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie urlop zaczyna sie w piatek :) wyjezdzam, zabieram tel i laptopa zeby moc pracowac (albo przynajmniej oprzesylac dalej prace) i w poniedzialek powrot :)

Jakby ktos mial wolne prezenciki gracz zyjatko potrzebuje wsparcia

9. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Jutro pójdzie do zyjątka.

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Mariolka dzieki :) nick tak jak napisalam (bez tych ogonkow) :)

11. andziak77

andziak77 Mieszkaniec forum

to zyjatko to ma już fuul :-(

ells.w87 lubi to.
  12. *ewa*

wiem co czujesz skarbie:D
    ja na młodej faremce mam tak samo,dzięki Wam --mamuńka- tętni życiem,z ogromną radością na nią wchodzę:D
    dobrzeze mam 3 chutneyki,które sprzedam i będę miała kasę na paszę dla zwierzątek:D

wypadajki dziś jeszcze do Ciebie lecą,jutro już niestety nie dam rady wysyłać wypadajek:(
    kilka wypadajek poleci:D
    no to nie poleci:(

ells.w87 lubi to.
  13. Alairë

Alairë Generał forum

Wieczorne goryla papućki ;),
    jak miło poczytać, że wszyscy zadowoleni po GT :D.

Trzymajcie proszę jutro przed południem bardzo mocno kciuki.
    Mój piesio będzie miał operację :oops:. Strasznie się boję i denerwuję, bo to buldog, a one koszmarnie źle narkozę znoszą. Komplet badań wykonany więc nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze, młody się obudzi a wycięty guz po hispacie nie okaże się, że zawiera to, czego nazwać głośno nie potrafię...

14. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

na czaciku zrobilismy jeszcze akcje ;)

Ewus dzieki :*
    Powiem wam, ze i Tomek zadowolony :) zdobyl kilka dodatkowych zagrodek, drzewek i zaglada czesciej do gry ;)

Olu trzymam kciuki, ba, nawet mam pewnosc ze wszystko bedzie dobrze

15. *ewa*

będę trzymała baaaaaaaaardzo mocno kciuki,wiem co to znaczy,bo mój Karo też miał operację................
    cieszę się bardzo:D
    kurka......jedna z moich faremek dostała pomarańczowe nietopki,a nie mam tam zwykłych.................
    druga dla odmiany dostała bez XXL,a nie ma podstawy,muszą się uzbroić w cierpliwość...........

16. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Szkoda ze tak pozno piszesz ale za 2-3 miesiace powtorka ;)

17. Alairë

Alairë Generał forum

Bardzo Wam dziękuję :inlove:
    Jutro się odezwę jak nam poszło, a teraz zmykam, mam nadzieję, że szybko zasnę, żeby nie myśleć...
    Dobranoc

18. *ewa*

poczekają:D
    a nietopki chyba muszę najpierw odblokować?
    będziemy czekać i trzymać kciuki:)

19. WhateverHappenes

Trzymamy kciuki za budoga :inlove:będzie dobrze

dobranoc, postaram się rano jeszcze porozsyłać flaszki potrzebującym

Mamciu nietopki trza odblokować u dyniogłowego w sklepie

20. *ewa*

właśnie,tak mi się kojarzyło.............
    będę musiała się przyłożyć:)
    dobranoc kochani:D

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2015