Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

ja wczoraj postawiłam babeczki,ale czy zdażę wszystko wysiać? hmm nie mam pojecia,bo troche trza tego oddać :wuerg:
    moze nam sie uda dobrnąć do końca :D:music:

2. asienka26

asienka26 Komandor forum

laski byl obrazek ale nie wiem co sie z nim stalo? pewno czerwona juz bylaxDxDxD ewncik robie ale czy do koncao_Oo_O

3. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Asiek 3mam kciuki ;)
    A co tam było na tym obrazeczku hę ?aaa Czerwonej nie było bo widać by było po edycji ;) :wuerg:
    Asiu ,jak kopiujesz fotkę to najlepiej otwórz sobie ten obrazek w osobnym linku a dopiero potem "skopiuj adres obrazka" ;)
    tak jest bezpieczniej .bo wtedy nie przyciagniesz ze soba niechcianych linków czy stronek :p

4. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dzien doberek Nałogusie
    Miłego dnia i wszystkim ukończenia eventu

Ostatnie edytowanie: 14 września 2014
  5. asienka26

asienka26 Komandor forum

aaa widzisz Wiolciu nie pomyslalamxDxD ooo i jest mniam mniamxDxD taki wybor ze nie wiem na co sie rzucic:p

6. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Asiek ,no to teraz juz wiesz ;) :p
    Witaj Marcinku :)
    Mniam mniam sniadanko pychotka,ja dziś zabieram budyń? czy to jakiś jogurcik w tych miseczkach ? :p
    Miłego również ...a jak tam evencik u ciebie ?

7. asienka26

asienka26 Komandor forum

Wiolu niby wiem mam to sciagnac i zapisac?

8. Alairë

Alairë Generał forum

Dzień doberek ;),
    ja się dopiero zwlokłam z pieleszy, a tu proszę, już od rana życie kwitnie :p.
    Kawkę piję i usilnie staram się mieć otwarte oczy :D:D:D....

9. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam piękne panie :D
    Event u mnie w toku ale ponieważ troche byłem zajęty to raczej nie uda mi sie chyba skończyc ale pre do przodu... z nadzieją :p
    W miseczkach jogurciki - dietetyczne oczywiscie wszystko.
    Na zamykające oczy najlepsza kawa lub/i zapałki

10. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Witam słoneczko :*♥♥♥
    masz moze tak ? :D:pxD

Asiu ,jak naciśniesz prawym przyciskiem myszki na grafice,pokażą ci się ikonki,wybierz "pokaż obrazek"
    następnie otworzy ci się nowe okno z tymże obrazeczkiem,potem znowu klikasz na obrazku prawym przyciskiem myszki i z ikonek wybierz "kopiuj adres obrazka" potem wchodzisz do nałogów(lub gdzie indziej ;) ) i wybierasz w poście z ikonek obrazeczek z pejzażem (koło emotikonki) naciskasz na niego i wklejasz skopiowany link (IMAGE URL)naciskając prawy przycisk myszki-wybierając z listy WKLEJ ;)
    chyba to wszystko :p
    Mozesz również w ten sam sposób zapisać sobie obrazek na pulpicie ;)

Marcinku jak dietetyczne to ok,biorę dwie miseczki :D ;)

11. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Smacznego i na zdrówko.
    Widzę, że pomysły mamy podobne :D :D:D:D
    Kursy jakies tu prowadzicie Kobietki, posłucham z przyjemnością

12. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Tia Marcinku kursy heheheh,ja tłumaczyć za bardzo nie umiem ale moze Asiek cos z tego wyciągnie :p
    co do zapałek ,to niezły sposób jest hehehe tylko wtedy kiedy powieki nie sa zbyt cięzkawe :eek:xD:wuerg:

13. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ja cos niecoś zrozumiałem a powiedziałbym nawet , że wszystko. Znaczy masz zdolności pedagogiczne i wiedzę.
    Nic tylko iść na nauczyciela

14. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Marcinku nie nie nie...nauczycielem byłam przez 20 lat swych dzieci i nadal je uczę zycia ;)
    ale miło to nawet wspominam :D
    cieszę się ze zrozumiałes to co napisałam...jak umiem to pomogę :p

15. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

To Kochana trzymam za słowo i jakby co wpadam na korepetycje [​IMG]

16. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Heh Marcinku :* za takie czekoladki chetnie udziele wskazówek :p :D:p

17. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

:D widzę że łakomczuszków wsród Nalogów nie brakuje... to zapamietuje.
    Na farmie zawsze pomoc sie przyda

*aniolek lubi to.
  18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie kofffffane Nałogusie:D
    milutkiego słonecznego dnia życzę:D
    za śniadanko dziś dziękuję,pojadłam u Wioli i Małgosi ,ale kawki nie odmówię:D
    mnie coś zebrało niedojrzałą babeczkę,ale co dziwniejsze mam ją w inwentarzu,a jak chcę wrzucić do eventu,to nie wyświetla mi się:(
    ale postawiłam ją na łące:D

19. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaj Ewuniu, nie bardzo rozumiem co piszesz., postawiłas babeczki a one ci wrociły do paska?

20. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

...bo Nałogusie to wszystkie łakomczuszki są,jedni na słodkosci a inni na cos innego ;)
    Witaj Ewuś ♥
    Ja też niechcaco zebrałam jedną babeczkę (srednią):eek:
    ale wyswietla mi sie i właśnie dodałam ja do 4 zadania mam stan na teraz 50/17500 :D :p
    moze odświeżenie stronki pomoże ?
    a jaka wartośc ci wyswietla Ewuś ?