Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Ewa, to się nie rozwódź. A co Ci tyle wydatków. Jesteśmy w separacji i spokój.;):)
    Rodzina wzywa. Dobrej nocy Ewuś.Mięciutkich i cieplutkich snów. :)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

masz rację:D
    dobrej nocki słonko:D
    dobrej nocki kochane Nałogi:D

Ostatnie edytowanie: 12 września 2014
  3. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

O to chyba sie spóźniłem bo nikogo nie ma juz to może zostawie małą zachęte na weekend

Wstawać śpiochy śniadanko POBUDKA
    Dzień doberek Nałogi, miłego dnia

Ostatnie edytowanie: 13 września 2014
  4. *ewa*

witajcie kochane Nalogusie:D
    milutkiego słonecznego dzionka życzę:D
    Marcinku wieeeeelkie dziękuski za śniadanko:*:*:*
    objadłam się jak.............,bo najpierw pojadłam w Sygnaturkowni,teraz tutaj:D
    a grzybki fantastyczne:D
    wreszcie z 3 pokoju wylazłam,135 babeczek stoi,a gdzie mam niby zdobyć jeszcze 40?
    mam liczyć tylko na Franką?
    brakuje mi jeszcze 1655 rabarbaru,bo sieję go tylko na wyspie...............
    na reszcie łąk posiałam goździki dla wypadajek,bo mam dopiero 316 komiksów,
    babeczek nie podlałam,bo nie starczy mi na wszystkie,a chcę żeby mi równo rosły...........

5. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaj Ewuniu, widzę że gonisz jak burza. Ja skończyłem dopiero pierwsze zadanko i wyglada na to ze nie skoczne eventu ale sie nie poddaje, Czy ja moge prosic o te tubki do babeczek? Komiksow mam kolo 400, babeczek dopiero 125...no ale ale moze sie udaaaaa :D
    Milusiej soboty :D

6. *ewa*

eeeeeee..................tam.............z moją nogą to se mogę pogonić:eek::oops:;):pxD
    dasz radę,chcesz coś z rzemiosła????????????
    jasne,że polecą tubki skoro wolisz:D
    ja nie podlewam narazie,bo mam za mało tubek.................
    a właśnie,oto lista potrzebujących:
    klarak
    kostka88
    marcin_36 tuby
    poker28
    *Goga*
    Alairë komiksy
    *aniolek
    MarLena.83 tuby
    1qwa komiksy
    babula40
    WhateverHappenes
    19edysom78
    visan03 tuby
    marynia53
    andziak77
    basienkaa1955

7. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Tubek to ja tez mam malo nawet nie wystawilem babeczek jeszcze bo tez malo, chce czasu oszczedzic to moze uda mi sie skonczyc ale watpie. Zrobie ile sie da i juz :p

8. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Witajcie nałogusie,pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłej soboty xD

Chałupka wysprzątana,pranie już w ogródku schnie,a ja siadam i odpoczywam z kawusiąxD

A za pół godziny zbieram posadzone wczoraj 105 babeczek i nie wiem czy nie odpuszczę reszty,nie chce mi się już czekać do poniedziałku aż Franek da mi te brakujące 70:(

9. *ewa*

witaj Ewuńku:D
    a czemu Ty masz 105 babeczek?
    ja mam 135...............
    ja wystawiłam babeczki na głównej,bo balonów już mam komplet,na wyspie rośnie rabarbar,bo mi jeszcze sporo brakuje,na reszcie rośną goździki na wypadajki:D
    dasz radę,chcesz chutneyka??????
    pisz śmiało:D

10. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaj Ewuś, widzę, że sie wszycy sprężamy bo evencik łatwy nie jest zwłaszcza jak sie ma opóźnienia i brakuje czasu, żeby siac i zbierać w terminie. Trzymam kciuki za obie Ewy :) i resztę Nałogów

11. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Ewciu no wczoraj jak stawiałam to miałam 105,a faktycznie te dzisiejsze 30 siedzi w pasku,no to i tak jeszcze 2 razy musi mi Franek dać,żeby był komplet,czyli do poniedziałku trzeba czekać,bo jutro do północy raczej nie będę siedziała:wuerg:żeby jeszcze jakieś konkretne nagrody były,to co innego:p
    A ja chutneya mam,dzięki Ewciu,na swoje potrzeby daję radę,czasem nawet jakiś potrzebujący dostanie :p

Dzięki Marcinku,ja za Ciebie też ;)

12. *ewa*

ja też trzymam kciuki za Nałogi:D
    mnie też Franio winien jest 2 porcje babeczek:D

Ostatnie edytowanie: 13 września 2014
  13. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

babeczki to tylko od Franka i z zadan o ile sie nie myle wiec na ostatnią chwile bede

14. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :) wrocilam z koncertu i pierwsze co spogladam na gre i forum zamiast przespac sie chwilke :) trudno, dam rade w pracy :p

Marcinie blisko byles ;) na imie mam Ela na starym forum wystepowalam przy lekko zmienionym nicku lub przez jakis czas przy moim koszmarnym nicku modowskim ;)

Milego dnia Wam zycze a ja lece zaparzyc kawe ;)
    1qwa jesli nie masz juz meza w pasku sasiedztwa musisz napisac do PT z prosba o przeprowadzenie rozwodu; ja tez korzystalam z tej opcji jak system nie anulowal poprzedniego malzenstwa i mialam 2 mezow jednoczesnie :p

15. *ewa*

witaj Elu:D
    to już nawet o rozwód trzeba prosić:(
    to już wolę separację:D

16. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

czasami lepiej poprosic niz byc w sztucznym zwiazku skoro tyle lepszych, ciekawszych kandydatow wokol ;)

17. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam Elę - bigamistkę :D to o rozwód sie prosi instancje wyższą? nawet nie wiedziałem :p

18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

teoretycznie rozwodzimy sie klikajac 1 raz na kosz przy nicku sasiada- malzonka ale gdy tego juz brak na pasku sasiedztwa to tylko PT moze pomoc :)

19. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

dobrze wiedzieć coby bigamista nie zostać :D

20. *ewa*

a ja chętnie zostanę bigamistką:D
    a właśnie,miałam zamieścić ogłoszenie matrymonialne:D
    OGŁOSZENIE MATRYMONIALNE:
    MŁODA (DUCHEM),ZGRABNA (PRZED LATY),ELEGANCKA (JAK WIDAĆ NA ZAŁĄCZONYM OBRAZKU),NAŁOGOWA (JAK WSZYSCY W TYM WĄTKU),Z DUŻYM POCZUCIEM HUMORU (DO OCENY) I OGROMNYM SERCU (TAKŻE DO OCENY) POZNA PANIĄ / PANA PODOBNĄ / PODOBNEGO Z CHARAKTERU W CELU ZAWARCIA MAŁŻEŃSTWA.

eewunia67 i ells.w87 lubią to.