Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

O tak, to jest Borneo. ;)
    I pamiętam, kupowałam jedną taką a drugą taką, a na Farmie miałam jedną z nich i się bałam gdzie ona jest i teraz dopiero zauważyłam. ;)

Z Borneo jednego z nich granatowiec XXL wyszedł, a reszta nie wiem bo nie mam florków. :(

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witaj sąsiadko :)
    Tobie również życzę powodzenia w łowieniu ryb, myślę że wirtualne robaki będzie łatwiej nadziewać na haczyk niż realne :wuerg:

też czekam na wieści od Marioli 8)

Wika szkoda florenów na szybkie odkrywanie sadzonek, lepiej sobie floreny zbierać a z sadzonkami ćwiczyć cierpliwość ;)

3. Wika7022

Oj tam, to jest chyba mój pierwszy raz jak wydaje floreny na coś pożytecznego, a ogólnie nie mam co z nimi robić i teraz zacznę znowu je kolekcjonować. ;)

4. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

To się odzywam. Dzień dobry nałogi. Truskawki mnie zaatakowały i to 16 kilo na raz. :pxDxD

Alairë i ells.w87 lubią to.
  5. WhateverHappenes

nie daj się truskawkom :p

odzyskałaś farmę czy nie ?:eek:

Wika jest wiele pożytecznych sposobów wykorzystania florenów :)

6. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Hej coś podobnego do truskawek zostawię dla odmiany
    Ja ćwiczę cierpliwość w zdobywaniu punktów i bananów na Baha - już tylko 5 brakuje ale tych małych aż 550 000

7. haft61

haft61 Fanatyk forum

no ja dzis na baha 145lv wskoczyłam sobie
    podbijam tez baha
    mam na szczesice odblokowane wszystkie komnaty

8. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie nowosci to te od tarninki w zwyz :) rokitnikow naliczylam 2 ale jak wrzuce wszystko do paska bede widziala lepiej ;)
    amherstia tez dodatkowa wskoczyla, kilka trninek, 1 kowhai i chyba 5 achachy. Te nowe xxl tez mam choc nie wiem po co (poza PD/TPD oczywiscie). No i mam morringe xxl :inlove:
    Gratulacje :) Twoje sadzoneczki tez calkiem sobie :)

Z tym eventem wedkarskim spokojnie ;) mysle ze nie bedzie problemu ;) no chyba ze internet mi calkiem padnie bo przed chwila walzylam pol godz. zeby sie polaczyc >:( mam jeszcze internet w telefonie wiec w razie czego kokoski pozbieram :D

9. haft61

haft61 Fanatyk forum

Elcia gratki za nowosci
    a powiedz mi kupowałas pakieciki czy pojedyńczo
    i powiedz mi dobra kobieto gdzie stawiałas

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ja wszedzie stawiam choc teraz chyba najlepsze wyszly mi na glownej lace, kolo drogowskazu

11. Alairë

Alairë Generał forum

Eluś - cudne masz zdobycze, gratulacje :D
    Moniko - Tobie też gratuluję postępów na wyspie :D

Odkryłam sadzonki:
    farma - morela XL 2x, pinia XL, wiśnia XXL, daktylowiec XXL 2x, buk XXL 2x, tarnina, kowhai
    wyspa - tamaryndowiec 3x, liczi XXL, orzesznica XXL, pistacja XL i XXL 2x, wianowłostka XL, kaki XXL, achacha

Cieszę się, mam 1 nowość i te z poprzednich edycji. Brakuje mi baobabu z poprzednich i rokitnika z aktualnych. Na razie więcej nie kupuję ;).

Spadam spać, bo jutro znowu budzę kury -.-... Dobranoc ;)
    Fantastycznych odkryć sadzonkowych życzę :D

ells.w87, azikowo oraz MOD_Cookie* lubią to.
  12. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Gratuluje zdobyczy :)
    Mariola jak Twoja faremka ???

Pozdrawiam Nalogusie serdecznosci zostawiam

ells.w87 lubi to.
  13. Wika7022

Witajcie Nałogi. :)

Mi wyszło na Baha z tych innych roślinek Borneo mam: pistację XL, orzesznicę brazylijską, bananowca XL, cedrat, bananowca XL, drzewo karambola i granatowca, a z jednej roślinki na Bahę wyszło mi bananowiec XXL. ;)

Miłego dnia życzę. ;)

14. WhateverHappenes

Witam pochmurnie i deszczowo :cry::wuerg:
    Może Mariola się odezwie jak do pracy wróci w poniedziałek ?:music:

15. haft61

haft61 Fanatyk forum

witaski kochani

cos mnie BP nie lubi żadnych nowości na 20 sadzonekpo 10 na każde
    troche xxl ale też nie za duzo
    cos mam zły serwer zdajsie

16. Wika7022

A jakie XXLki?

17. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Hej w słoneczne południe.
    Ja to mam niefarta z sadzonek morelka xl i kakaowiec xl .
    Wiecie może co jest w bonusowej skrzynce u Franka za 90 poziom - ja czekam już dwa tygodnie i nic mi nie wyskoczyło z podarków dodatkowego.

18. WhateverHappenes

ja już nie pamiętam co mi dał Franek za 90 poziom .....

19. Alairë

Alairë Generał forum

Popołudniowe goryla sandałki,
    ten bonusik to jest zdaje się parę przetworów - dżemik dyniowy plus coś w tym guście.
    Także szału nie ma, więc spokojnie mogłaś ten niecodzienny podarek przeoczyć :p...

Czy Nałogi powystawiały mega zagrody i pochowały warsztaty na jutrzejszy event?
    Przypominam, że z pól i drzew mają wypadać gumowe robaki, a z zagród piórka przynęty.

Jeśliby ktoś chciał tak na szybko uszlachetnić sobie roślinkę, która daje 550 razy większą szansę na uzyskanie 1 części maszyny podczas zbioru to jest to konwalia i dynia.
    Zaczęłam wczoraj i zużyłam 14 FL na szybkie przeszukiwania doniczek i się udało.
    Jak będzie kiszka z tym sprzętem to będę siać dynię :)

Marioluś, a jak z Tobą?
    Jeśli miałabyś wprowadzać się do nowego mieszkania, to najlepiej dziś ;).
    Dlatego, że w dniu dzisiejszym hojność gospodarzy obfita jest i dają 100 000 PD, więc pomogłoby Ci to od razu pokoiki umeblować :p...

A co z Mamcią?
    Ma już ten internet?

A macie kontakt z Kaliną? W Tunezji chyba jest...:oops:

Robimy jakąś listę Nałogusiową robaczano - piórkową?

20. Skrzatowicz

Skrzatowicz Naśladowca mistrzów

Hej nałogi ;) ja dopiero co z urlopu wróciłem , przepadało mi trochę kokosów :(

ells.w87 lubi to.