Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

garniturek bardziej :p

niestety nie :p

2. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

No i śpiewaj tu jak na św spowiedzi co zakupiłaś, żeby była orientacja w przyszłości jakby się mojej młodej gdzieś zachciało imprezować.

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie Alu i Tomku:D
    ja też już nie wiem czy to był poniedziałek czy wtorek:eek:

4. Sorrinda

Sorrinda Okazjonalny autor

Joł Piękni i Młodzi :)
    Cieszyta się że łekend jest :) mam nadzieję, że choć jeden dzień tego łekendu macie wolny ;) a inni po dwa dni tak jak ja :D

5. krasnoludek10

ja mam 2,5 dnia wolne :p Z dzisiejszym popołudniem :D Gdyby tak człowiek nie spał... dni nie mijały by mu tak szybko... i nie był zmuszony tak szybko rozdzielać się z kolegami/ przyjaciółmi z klasy :cry::cry::cry::cry:

6. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witam wieczorkiem:)
    jutro mam zakończenie roku szkolnego na kursie językowym w empiku :ppewnie świadectwo dostanę :D i wakacje pełną gębą ! to znaczy wolne wszystkie soboty do połowy września 8)
    bzykanie idzie do przodu, utknęłam na drzewach korkowych, trochę kur i kukułek zagoniłam , pasza się kręci

7. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Cieszyta, cieszyta. xDxDJak nie oddadzą farmy, zaharuję się do imentuxDxD
    Witaj Sorrinda:)
    A czego Ty znowu krasnal ryczysz, W nocy trzeba się relaksować. Ja w Twoim wieku.........xDxDxDxDxDxD
    Małgosia, rozumiem, że świadectwo z paskiem:DxDxD

8. krasnoludek10

ryczę z powodu rozstania z kumplami :cry::cry::cry::cry::cry: Nasza klasa była bardzo zgrana :cry::cry::cry::cry::cry: I wszyscy pewnie będą nas miło wspominać:p

9. Alairë

Alairë Generał forum

Twoja latorośl Marioluś pewnie starsza, a moja jeszcze smarkata, więc prezenty zapewne się diametralnie różnią :p...
    Młodzian z klasy lat 12 :p zafascynowany jest USA.
    Po raz pierwszy robi imprezę i zaprosił prawie całą klasę na laserowe urodziny o_O.
    Chciał od każdego dostać wyrzutnię nerv czy jakiś taki podobny badziew, więc powiedziałam, że ja na pewno coś innego kupię. Już sobie wyobrażam szczęśliwych rodziców xD. Ja bym chyba oszalała 8)...

Polazłam więc do army shopu i zrobiłam mu nieśmiertelnik z imieniem, nazwiskiem i grupą krwi (udało mi się dowiedzieć jaką ma) oraz zakupiłam taką olbrzymią flagę amerykańską, żeby mógł sobie w charakterze zasłonki w oknie zawiesić, lub też na ścianie walnąć.
    Wydaje mi się, że ok. No bo w końcu ile można się bawić zabawkami?
    A tak dostanie uniwersalny prezent, który będzie aktualny za parę lat również ;)

Ja nie mam.... :( Sobota i niedziela pracujące mam.... :cry:

To do której teraz będziesz chodził? Już do liceum?

Hej Mamciu :D, a bo te dni tak szybko mijają, że się człowiekowi już myli...
    Dopiero co zima była, a tu już lato :p

Gratuluję :D
    Ale Ci fajnie Małgoś ;), słyszałam, że te empik schoole to dobre są, tylko drogawe jakieś :(

10. *ewa*

witam nie witanych:D

11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry wieczor :p
    Tomku garnitur? lato jest :p

Mamcia fajnie ze jestes :)
    a ja klonuje i punkokukulek nadal nie ma :p a chce juz pnacze miec zapelnione :p
    event sie robi :p czekam na korki

12. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ewuniu wiedzialem ze wytrych pomoze raz dwa i juz jestes :)
    Pomoge teraz kolezance i zaraz wszystko wroci do normy :p

Tomek Ty nie plakaj bedziesz mial nowych kumpli od wrzesnia , badz facet noooo

ells.w87 lubi to.
  13. *ewa*

witaj Eluś:D
    ja też jestem szczęśliwa,że już jestem z Wami:D
    choć młoda faremka mnie wciągnęła:D
    słoneczko wieeeeeeelkie buziolki za pomoc:*:*:*
    teraz Marioli trza pomóc:D

14. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

myślę że dobrze wybrałaś prezent :)
    czy drogawe to trudno ocenić, ja korzytam teraz z takiego pakietu lojalnościowego w za kontynuację więc ceny są ok ;)poza tym mam wreszcie takiego dobtego lektora że pazurami trza się trzymać :inlove:8)
    no to musisz koniecznie odzyskać farmę :p
    myślę,że świadectwo będzie opisowe xD

15. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Marcin, kłódkę przydźwigałam,:p grzeb tym spinaczem. xDxDxDxD
    Rodzinka ma mnie już dosyć, czas na farmę wracać. :pxDCórka mi się właśnie zbuntowała, nie chce w szafie sobie ciuchów poukładać. [​IMG]:eek:xDxDxD
    Małgoś to pasek na.....:pxDxD

16. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Grzebiem i grzebiem ..... jedna chwilka

17. *ewa*

trzymam kciuki:D

18. krasnoludek10

Tak :(

Marcin, problem w tym, że się już nigdy nie spotkamy :(

19. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Chyba zmienie sprzecicho bo mi jakos tym razem nie idzie :p

20. Alairë

Alairë Generał forum

Mam nadzieję, jutro się okaże xD
    Koleżanka mojej córki chodzi na to.
    Pierwszy rok angielskiego kosztuje ją 2000 zł, kolejny jest taniej, bo wchodzi właśnie taki pakiet lojalnościowy o którym piszesz.
    Zastanawiałam się czy nie pchnąć młodej na to, ale cena jest konkretna :oops:
    A poza tym, to już trzeba by było jeździć, a tak to w szkole po lekcjach ma kurs ze szkoły simple, połowę tańszy ;)
    Marcin - napieraj tam na te Mariolciowe skoble ;), niech kobita już nie morduje rodziny, tylko się zajmie pracą w polu ;) Grunta odłogiem leżą :p

Jutro po pracy wpadnę do Was, a teraz lecę spać, bo już siadam... Baterie na dziś wyczerpane ;) Zrobiłam całe drugie zadanko, drzewka podsypane to

na rano do zbioru przed pracą będą. Dobranoc Nałogusie, śpijcie dobrze :D.