Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobrze. Uczę się do sprawdzianu z optyki (na 4). A u Ciebie :) ???

No normalnie jak w listach piszemy zwroty do adresata xDxDxD Tylko nie jestem pewien, czy to jest poprawne polonistycznie ;)

Ewuś, nie dają przepisu tylko 4 chutneyki z eventu i 1 z pnącza co bodajże (chyba) 24 h, ale znając BP pewnie wymyśli jakiś mocniejszy dopalacz od CMJ i znowu podwyższy ilość roślinek w eventach xDxDxD

2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

U mnie też. :) Zaraz spać. xD

Tak, zwroty grzecznościowe w listach z dużej litery - poprawnie. ;) Zaufaj osobie, która ma 6 z polskiego na koniec. xD

Ewa, ja jutro poprosiłabym, można? :) A w ogóle na czym będzie polegał event?

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ew3cia7 napisał:
    Hej
    *ewa*

dotarł am wreszcie :D
    Ewuś jak dobrze Cię widzieć na forum:D
    wpadaj jak najczęściej:D
    buziaczki:*
    czy potrzebujesz wypadajek eventowych??????????
    właśnie tu niesprawiedliwość wobec graczy,którzy kupili przepis za realną kasę:mad::mad::mad:
    bo teraz Ci co nie mają przepisu dostaną chutneya co 48 godz.

4. krasnoludek10

Chodzi mi o na forum te zwroty, nie w listach xD
    Na sianiu, zbieraniu, szczęściu i produkowaniu szkicowników xD

Jest tylko drewno, inne rzeczy nie potrzebne ;) Choć raz xD Pando, częściej rób sobie takie wakacje :p !

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/farmerskie-gryzmoły.21172/

A tak a propo - też poproszę przez cały tydzień ;) Szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła :p

Ewuś - nie gorączkuj się, Wy możecie wyprodukować w ciągu jednego dnia nawet chyba z 15 chutney'ów czyli 105 nie licząc kupowania produktów ;) A my w tygodniu 3, max. 4 :(

5. Wika7022

Oj, na Forum też nie zaszkodzi. ;)
    Czyli mój ulubiony - siewny! :) Szkoda tylko, że wtedy będę w górach i nie będę mieć Internetu...

6. *ewa*

tylko po co,skoro nikt ich nie kupi???????????????

7. krasnoludek10

A to... to już pozostanie WIEEELKĄ zagadką ;)

8. *ewa*

to nie zagadka,to pewnik:mad:
    po co kupować,skoro można zbierać za darmo,do eventów wystarczy...........

9. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Mamciu tak nie do końca)
    • sporo nowych osób w tej chwili nie ma przepisu na chutneja-my je mamy z dożynek , później już nie było
    • sporo osób nawet jak planuje go kupić to nie ma przetwórstwa na odpowiednim poziomie, pamiętam jak ja długo czekałam na odpowiedni poziom aby odblokować sobie ten przepis
    • sporo osób nie ma jeszcze odblokowanego pnącza, to jest dość kosztowna sprawa, więc nawet jak skończą ten event to rząd na fasolce będzie czekał

więc cena może spaść , ale nadal będzie sporo chętnych na zakup tego smakołyku ;)

10. krasnoludek10

Ja gram od początku, ale ,,Dożynki'' przepuściłem (bo nie gram sam od początku, na początku mama za mnie grała) i dlatego nie mam przepisu, a mamcia ma ;) No chyba, że kupiła sobie za florenki ;) A ja i tak kupuję przepis bo za kino kiedyś uzbiera mi się to 50 FL na promocji (no chyba, że na chutney było 100; to wtedy dłużej oczywiście się czeka ;))

Ja dżemiki mam na 3 poziomie, także jeszcze długa droga przede mną :) Ze średnio zaawansowanego do zaawansowanego xD A w szkole na infie dzisiaj było wolne i grałem w Mahjonga xD

11. *ewa*

Małgoś może masz rację,ale i tak to jest chamstwo wobec tych co kupili za realną kasę:mad::mad::mad:
    i ode mnie BP nie dostanie już nawet grosika................
    bo Ci co skończą event wcześniej czy później będą mieli za darmo..........
    nie wiem jak to się stało,ale wiem,że musiałam kupić przepis,wiem,że takich graczy jest dużo.............

12. krasnoludek10

Dobra, koniec tematu jak na razie ;)

13. haft61

haft61 Fanatyk forum

mamcia na pewno jest duzo graczy co kupilo przepis, sama czekam na kupienie go za fl i pewnie kupie jak bede miec odpowiedni poziom w dżemiarni,
    na razie sasiedzi pomagaja i od czasu do czasu kupuje, ale dobrze by było miec to pnacze,
    tak ma HW pisze ze jest duzo nowych gracz i nie maja dostepu do tego cennego znaleziska, ale oni bedeą predzej sprzedwac myśle niz zostawiac sobie

no wlasnie rzad na fasolce bedzie blokował dostawanie cmj,bo odblokowanie go to nie taka prosta sprawa

14. *ewa*

skarbie my też na początku nie mieliśmy nie tylko chutneya,ale też dżemu i innych udogodnień.................
    wyrównywanie szans jest ogromną krzywdą wobec starych graczy...........
    nie będziesz już potrzebowała ani kupować przepisu,ani chutneya:D
    idę zobaczyć czy mnie nie ma w łóżku:D
    dobrej nocki kochani:D

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2015
  15. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam Nałogi. Do 14.00 jeszcze dużo czasu, ale kawę to już można. [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

16. Skrzatowicz

Skrzatowicz Naśladowca mistrzów

Witam nałogi ;)
    Miłego dnia a kawą się poczęstuję jeśli wolno :D

WhateverHappenes lubi to.
  17. haft61

haft61 Fanatyk forum

mamcia wiem o tym ze na poczatku było bardzo ciezko
    trzeba było wszystko kupowac za realna kasę i za fl potem
    wiem ze to jest niesprawiedliwe dla graczy z duzym stażem
    ja czekam tez na ten przepis i na pewno go kupie jak tylko sie doczolgam do odpowiedniego poziomu w dzemiarni
    mysle że młodzi ktorym uda sie zdobyc pnacze i tak go nie wystawia bo moga nie miec odblokowanej fasolki
    pozdrawiam i przesyłam promyczki sloneczka tym co go nie maja bo u mnie jest go duzo
    caluski dla wszystkich

18. Wika7022

Witajcie Nałogi. :)

Mam pytanie: co to się dzisiaj dzieje? Kalendarz zmieniony, miały przecież być "Wakacje Pandy" czy coś chyba, a jest już po 14:00, lecz nasion nadal brak. Możecie powiedzieć, o co chodzi? Nie wiem, czy opłaca mi się sadzić tulipany, bo chciałabym...

19. haft61

haft61 Fanatyk forum

Wiki mosisz sie przelogować
    u mnie ewent działa

20. Wika7022

Ok, dzięki. :)

A jak Ci idzie?

EDIT: Ależ ja byłam głupia!
    Wszystkie rośliny dałam do tych zadań?
    Czy niedługo dostanę nowe, czy nie? :(

Ostatnie edytowanie: 27 maja 2015