Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

piekne lowy :) gratulacje :)

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

dziękuję :)
    choć na wyspie cieszyłabym się bardziej dostając to czego nie mam ale z takimi zdobyczami jest szansa na dobre wymiany jak nas znowu nawiedzi balon G&T.....za ruski rok o_O

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

same te xxl bym przygarnela :music:
    za chwile wymecze cale 6 zadanko i ide wystawic swoje sadzoneczki :)
    z zagrod dostalam zabki i szopy :) moze komus znow je sprezentuje :D

4. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Nooooooo , bardzo byś zgrzeszyła. Gratulacje , ja wystawię jak się uporam z eventem za pół godziny.
    LIczę dalej. Dzisiaj jeden bukiet -do północy
    jutro 4 bukiety +babeczka daje 52 godziny. Czyli od 8.00 jak zaczynam pracę to do 12 w południe . Prawie cały envent a oszczędza się 1 bukiet jakby chciał od razu;
    cały event 72 godz to 6 babeczek =60 godz+30% babeczka=78godzin ( sześć godzin niepotrzebne, bo po ptokach):pxD

5. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Gratki dla wszystkich zadowolonych i tych mniej tez:)
    Evencik skonczylem, porzadki zrobie i wystawie Ts-y
    potem sie bede chwalil
    A teraz jeszcze raz podziekuje za wsparcie wypadajkowe :)
    i kawusie postawie dla spragnionych

ells.w87 lubi to.
  6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dzień dobry wszystkim, evencik ukończyłam właśnie na poziomie dla mnie satysfakcjonującym, bo mam pnącze i itemki, a nawet zagrody :D ozdobnej flagi i kombajnu już nie dobyłam, niestety, pełnie będzie trzeba ręcami zbierać, ale damy radę :)
    I dziękuski Mariolciu za wyliczenia ile tych bukietków trzeba, ja jednak chyba 6 zjem, bo ja żarłoczna baba jestem, 6h się zmarnuje, trudno...
    I wiecie co, już to kiedyś ktoś pisał, ale ja się mogę obiema ręcami podpisać: kolorować nam bobry będą, albo jakieś coś z nimi robić, bo ostatnio dostałam bobry z plusikiem 2x, a teraz z 5 zagród mam 3x bobry ++
    Do 50 już chyba koty- stado już mogę z nich zrobić i żółte ryby :)

7. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Gratulacje :) bobry kolorowe pierwsze slysze ale moze i tak byc
    Ja tez bede jadl te bukiety a co tam kwiatozerny siem zrobie

8. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Ewent uważam za skończony, chociaż bez pierwszego zadania. :), Flagi nie mam ale chyba to przeżyję.

9. =kalina=

Ma ktoś zbędny bukiecik, to ja poprosiłabym o jeden dla mojej Isis: patusia121212 :)
    Wróciła właśnie z matury, zadowolona bardzo, bo jeden z tematów maturalnych do złudzenia przypominał temat jej prezentacji :D

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

no tak, matury dzisiaj :)
    wazne ze nie stresuje sie :)

11. =kalina=

Jutro matematyka, to chyba gorzej :D
    Temat swojej prezentacji Patrycja ma motyw władcy, a temat pisemnej miałam motyw władzy absolutnej :)

12. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Pewnie ze przezyjesz :D
    mi sie udalo caly zrobic i mam kombajnu to sobie odpoczywam teraz jak basza :) sieje mroczne roslinki

13. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

a ja kochalam matematyke :inlove: jutro poszukam zestawu pytan :)
    dzisiaj wzie:inlove:o mnie na mysl o powrocie na stale do Polski- to bylaby ciezka przeprawa

14. haft61

haft61 Fanatyk forum

witaski popoludniowo i mroczno ewentowo
    no niestety ja dzis i jutro tylko bukiecik bo nie stac mnie na razie na wiecej
    ale mam nadzieje ze dzis dam rade zrobic przynajmniej ewentowe, a do misji to potem jakos dokopie sie
    na razie i tak wszystkie misje mroczne rozgrzebane , dzis mroczne swiece sobie sprawiłam do pnacza ale kiedy całą misje zrobie nie wiem

Kalinka w liceum były inne pytania
    była Lalak i jakis wiersz do interpretacji
    najwiecej ludzie mieli problemu z tekstem - był wiersz i trzeba bylo napisać czyj i z jakiego utworu, ale nie 13-nastozgloskowiec
    syn mysle ze zadowolony

15. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Raju to gdzie Ty mieszkasz ze do Polski chcesz wracac?

Matury dzis pewnie bym nie zdal - z uwagi na moja skleroze :D

16. =kalina=

Osobiście też matematykę lubię, ale to nie ja zdaję maturę, a za moich czasów maty obowiązkowej nie było jeszcze :)
    Monia, licealne pytania też czytałam, bo wszędzie je podają, a żeby się do tych "technicznych" dogrzebać to poszukać głębiej trzeba :D W technikum było motyw władzy absolutnej lub motyw matki, no i oczywiście były fragmenty utworów i takie tam :)
    Ogólnie jak dla mnie łatwe było, bo oba porównania, a dla mnie porównanie i rozprawka to najłatwiejsze formy wypowiedzi. Nie cierpię opowiadań itp :D Za dużo wyobraźni trzeba, a tu to argumenty konkretne na tak, na nie i już :)

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja mam troche tez porownania bo brat kobiety mojego męza tez pisal mature i wlasnie w technikum
    wiec mniej więcej wiem jakie tam a jakie tu
    syn mówi ze woli to co miała
    nie mialam nic generalnie z tych pozycji co sprawdzałam o wladzy absolutnej

macie jeszcze miejsce za płotkiem

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2015
  18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

od jakiegos czasu Anglia :) bylam w zeszlym tygodniu w Polsce, wczoraj wrocilam od siostry z Niemiec i chyba tesknota za rodzina zwyciezyla :(

ross2 lubi to.
  19. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

to po sasiedzku jestesmy :D jaki ten swiat maly a Nalogi roziane po caluskim swiecie.

Czas na zakupy zmykam na troszke

ells.w87 i dantic3 lubią to.
  20. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a witaj marcinie :) tutaj cię spotkałam witam wszystkich bardzo serdecznie :)

babula40 i ells.w87 lubią to.