Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć Kobitki,
    wpadam na chwilę, bo już padam ;).
    Eluś - udanej podróży Ci życzę do ziemi ojczystej :D. Baw się dobrze, pojedz na zapas bigosu, pierożków, schaboszczaków i nóżek w galarecie xD. Wracaj do nas szybko.

Odnośnie eventu, to też muszę sobie parę kloników dopykać.
    Papki się grzecznie kręcą, jutro się pobawię z oazami do eventu, a w weekend jak będzie BB, to spróbuję poklonować inne zwierzaki już tak bardziej hobbystycznie.
    Nie wiem dlaczego, ale lubię ten event, choć wyniki mam mocno przeciętne, lipa jakaś.
    Najczęściej się niestety rozczarowuję, ale cholibka przestać nie mogę :p...
    Zmykam spać, dobranoc :)

ells.w87 i =kalina= lubią to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Olu dobranoc i powodzenia w BB :) Może tym razem z podstawowych złote coś Ci wyskoczy jako rekompensata wszystkich niepowodzeń :D

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

heh zapasu nie bedzie ;) no chyba ze mam sie najesc na zapas
    :music:
    czas na kawke i szybki przeglad forum i w droge. Mam przeczucie ze o czyms zapomnialam ale co tam :music:

4. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Miłego lotu Elu. A jak zapomniałaś, to już po ptokach.:pxDxDxD
    Witam Nałogi . Cielaka sobie stworzyłam i kombajna uruchomiłam, bo mi wszystką marchewkę zeżarły pasibrzuchy jedne, to i sałaty muszę podgonić przy okazji. A że w pracy jestem to mam czas na drobnicę. xDxD

5. Alairë

Alairë Generał forum

Goryla sandałki kawusiowe ;),
    Oj jak bym chciała.... :music:. A jakby wyskoczyło takie co to do tej misji dającej dużo TPD potrzebne, to już moje szczęście byłoby ogromne :D.
    A jakże, wcinaj aż Ci się uszy będą trzęsły xD, na obczyźnie takich rodzimych i swojskich dobroci nie zaznasz... Półśrodki się nie liczą :p.
    Eluś - a pomachaj nam tam z góry xD i baw się dobrze.
    Z ust mi to Marioluś wyjęłaś xD, ale nasza Ela dzielną dziewczynką jest, da radę ;).
    Najwyżej coś wymyśli xD
    A ja dziś w zaciszu domowym się prezentuję i nie ukrywam, że okrutnie mi z tym dobrze xD. Misja z dziećmi z rodeo skończona. Niestety żadnych spektakularnych przeskoków nie udało mi się uzyskać, foch... -.- Zobaczymy jak to z BB będzie :), zapewne tak jak zwykle... xD czyli tylko zmarnuję super paszę ... :music:

6. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witaj Ola. Ja tam na żadne przeskoki nigdy nie liczę,to i nie jestem zawiedziona. Raz tylko w strusiach mi wyskoczył ze zwykłych jakiś porządny dostojniak.
    O ale kawy to nie ma kto zrobić. Pić mi się chce- od tych papierzyskow chyba.
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    xDxDxD
    Ola dalej chcesz wilsony czy co inne?

7. Alairë

Alairë Generał forum

OOOO, kawusia :inlove:... Biorę tę z ciasteczkiem jeśli można, a tą żabusiową zostawiam dla Ciebie ;).

Do kompletu potrzebuję jeszcze samotną kurkę, grządkę z ziołami, owieczki i wilsonka :D. Dałam sobie je na nowe pnącze i mam teraz nie do pary :p...

A co do klonowania, to ja ciągle mam nadzieję, że wreszcie coś u mnie ruszy...

8. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Mówisz -masz. Zaraz do Ciebie pary polecą. xDxDxDxD

9. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

No popacz :ptyle radości z powodu samotnej kurki :p

Dzisiaj miałam wyjście w teren z Panem Wykonawcą Nasadzeń drzew :)ciekawe czy Pan Wykonawca jest zamężny ? :music::inlove:wpadł mi w oko :D

witam kochane nałogi :)

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaski kochani:D
    jestem po 7 godz. pracy,z czego przez ostatnie dwie godz. nie usiadłam nawet na min.,poza tym chyba zatrułam się Lazanią,bo boli mnie głowa,żołądek i jest mi niedobrze:(
    event narazie czeka na BB,resztki papki się kręcą.................

11. WhateverHappenes

proponuję w ramach lekarstwa setuchnę a za parę minut gorzką gorącą herbatę

ja też dzisiaj jestem zmęczona bo dawno już nie miałam okazji aż tyle chodzić co dzisiaj

12. *ewa*

ale ja nienawidzę czyściochy................

13. haft61

haft61 Fanatyk forum

Ja tez sie dzis nazalatwialm bo syn ma jutro zakończenie LO więc troche latania bylo, nogi nie wiem gdzie mi juz wchodza, glowa pęka i jest 3 na 4

bb jutro od 17-nastej wiec czekam spokojnie dzemiki nakreceone tylko bzykanko zostało

całuski wszustkim nalogom
    dzieki za kawusie ta wirtualna sie bardzo przydała

14. WhateverHappenes

ale to lekarstwo :p

15. *ewa*

witaj Moni:D
    ale dla mnie nie do strawienia:oops:

16. haft61

haft61 Fanatyk forum

widziałyscie dziewczynki
    mamy nowego ICM
    nie wiadomo kto to czy chłopczyk czy dziewczynka tak cichaczem

17. *ewa*

oooooooooooo.............dziewczynki nie widziały.................

18. WhateverHappenes

też nie widziałam .....gdzie to jest?

19. *ewa*

zmykam,bo nie mam siły siedzieć:(
    dobrej nocki kochani:D

20. WhateverHappenes

Wstajemy nałogi, wstajemy ;)
    BB nadchodzi -.-