Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

u mnie słonko nieśmiało wygląda zza chmur i jest zimno:(

Hesarenka64 lubi to.
  2. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Wilsony będą lecieć, tylko jeszcze zdradź tajemnicę na jakie pnącze? o_O
    Daj papugowca komuś kto nie ma. U mnie już ponad 300 piór w stodole się uzbierało. xD A w balonie będę szukać groźnego misia, ale też wątpię, żeby ktoś się chciał pozbyć.
    Nie mam kiwi i dziobaków, z drzew amherystii, nieśplika japońskiego, i tych najnowszych baobabu, i nowej jarzębiny. Ale na pewno tego nie będzie można wysyłać, a kiedyś dadzą w zadaniach jak teraz wilki, jeże i lipę, więc bez napinki. xDA swoją drogą to BP w tym evencie zaszalał. :pxDxDxD

3. *ewa*

niestety nic z tych rzeczy nie mam:(

Hesarenka64 lubi to.
  4. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Ewuś nie ma się co smutać. Kiedyś każdy to będzie miał. Gram dla przyjemności i nie muszę mieć wszystkiego już. Tak jak piszę - nie miałam wilkow a już mam 2 jamy. xDxDxD

Częstujcie się tylko uwaga , bo jeszcze gorący.
    [​IMG][​IMG]

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2015
    Hesarenka64 lubi to.
  5. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

No niestety ale amheristię i kiwi mam jedną tylko :eek:niesplika japońskiego sama dostanę jak się da przesłać:)
    a Wilsony są na pnącze z dużym drogowskazem 2013 i numerkiem 4/19- małe chmurki i ten 19/19 z drzewa na sól i następny na cukier ( ale tam trzeba też te na dwa pola)

Hesarenka64 lubi to.
  6. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Yhy, to już wiem.
    W sumie ciekawe dlaczego nie można na pnącze stawiać plażowy klub. Przecież daje punkty.

Hesarenka64 lubi to.
  7. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Jak widzę to wiele osób ma niedobór itemów na podwójne pola :eek:

sarenka i Hesarenka64 lubią to.
  8. haft61

haft61 Fanatyk forum

oj na pewno wiele ma taki niedobór
    a szczegolnie tych co zaczynali gre jakis rok temu
    bo wtedy coraz cześciej zaczeły byc linje pnącz

sarenka i Hesarenka64 lubią to.
  9. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witam w Niedzielny wieczór.
    Bardzo dziękuję wszystkim Nałogom i Sąsiadom za pomoc. Event skończyłam dzięki Wam. Wpadłam tylko żeby podziękować - dziś pomimo niedzieli w domu przemeblowanie. Jutro zmieniamy Tacie szpital - jak dalej będzie tak się poprawiał to w środę będzie już w domu. Muszę więc szybko wszystko przygotować - pozdrawiam raz jeszcze.
    Z itemami mam ten sam problemik, też nie wiem dlaczego tego klubu plażowego nie da się postawić.
    Zdrówka wszystkim życzę i uciekam do szpitala na zastrzyki.

sarenka lubi to.
  10. *ewa*

witaj Elu:D
    trzymam kciuki za Tatę żeby już wrócił do domu:D

sarenka lubi to.
  11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :)
    udalo mi sie wreszcie zgubic zasieg w telefonie i odpoczac troszke :)
    piekne miejsce znalazlam na spacer i kawe :) zdecydowanie jak tylko odrobine sie ociepli wracam tam z dzieciakami :)

Alairë i sarenka lubią to.
  12. *ewa*

witaj Elu:D
    piękne miejsce:D

sarenka lubi to.
  13. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

ślicznie, a dołożyć do tego słoneczko i 25 stopni-- miodzio.

Melduję , że wypadajek u mnie dostatek. Rano zbiór krótkich i jeszcze jedna łąka i event będzie zaliczony w całości, chociaż miały być zrobione zadania tylko niektóre, bo czasu za bardzo nie było na sianie. :) A tym razem z tym sianiem to poszli po bandzie. >:(
    Teraz to idę na rodzinne oglądactwo byle czego więc mówię ...[​IMG]

sarenka lubi to.
  14. *ewa*

dobrej nocki słonko:D

sarenka lubi to.
  15. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

zrobilam male porzadeczki w linku pod moja sygnaturka ;)
    czy ktos z Was orientuje sie w itemkach z krecikami? :) nie mam weny dzisiaj do szukania ich w tabelach z itemkami ale wiekszosc z nich jest sliczna :inlove:

16. *ewa*

ja też się nie orientuję:oops:

17. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

popatrze jutro :) w zasadzie jutro czeka mnie pracowity dzien :) rano fryzjer, po nim szybko odebrac czesci do samochodu i warsztat; w biegu drobna naprawa i/lub zostawienie auta- 3 spotkania z klientami, zakupy, po poludniem spotkanie z klientem u mnie w domu no i sterta papierkow do ogarniecia :) mowilam juz ze kocham moja prace? :inlove:
    mysle czy uaktywniac urlop od czwartku- moze drzewa i super pola wystawie

18. *ewa*

ja też jutro mam ciężki (ale raczej psychicznie)dzień-rano do nowej podopiecznej,ciężko będzie,bo jest po wylewie,dopiero wyszła ze szpitala,nie chce nawiązywać kontaktów,ale ja zawsze lepiej dogadywałam się ze starszymi niż z rówieśnikami (może dlatego,że jestem jedynaczką),więc mam nadzieję,że dam radę,a po pracy idę z dziećmi na grób mamy zrobić trochę porządku

19. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Ewuniu kto da rade jak nie Ty? ;) Trzymam kciuki - bedzie dobrze :)

tymczasem znikam :) rano przyjde z kawa :)
    dobrej nocki :)

20. *ewa*

mam nadzieję,dzięki:D:*
    może załapię się rano na kawkę:D
    zmykam i ja do łóżeczka,dobrej nocki kochani:D

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2015