Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

Kochanieńkie moja Nałogi
    ewencik opd 16-snastej
    idem do pracy

a mam jeszcze jedno pytanie czy ktos z nałogów ma w sasiadach sisi64 bo wszyscy jej szukaja i zastanawiaja sie gdzie jest mamcia moze ty masz z nia kontakt

Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2015
  2. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam - jak mogę to poproszę o bukiecik.
    Ja nie bardzo wiem jak się dogadać na tym priw - pisz do mnie sówkę - coś niecoś wiem przez opiekę nad tatą to coś możę podpowiem.
    Wróciłam właśnie od Taty ze szpitala. Siedzenie mnie boli od zastrzyków, choróbsko powoli mija. Na pociechę zdążyłam na początek eventu. Pozdrawiam, dzięki za wciągnięcie na listę. Wypadajek życzę tyle żeby na niejedną kolię starczyło :) Powodzenia.

3. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Witam nalogusie,

Marcinku tak jak moje poprzedniczki proponuje porozmawiac z lekarzem prowadzacym oni maja namiary na rozne osrodki.

Ojjjj i jak nie bedzie problemu to tez chce na liste ewentowa:p
    aaa tak sie wpraszam;) bede o wilczki walczyc
    Milego popoludnia [​IMG] ;)

Hesarenka64 lubi to.
  4. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie nałogi :)
    Marcinku jeszcze Ewunia czyli Modzia Atena może coś Ci pomóc:)

Nałogi widziały, że jest G&T?
    pisać mi co komu obiecałam :p
    ja też poszukuję paru nowości :oops:może coś na zamianę się znajdzie u mnie w pasku :)

mam 176 kamyrdolków ale korzystając z włączenia kasztanków podgoniłam trochę liliami-ile miałam supernawozu :eek:

ktoś chce jeszcze białą niewinność albo babeczkę pinkie?

Hesarenka64 lubi to.
  5. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ja chętnie przyjmę wszystkie wspomagacze :) Od razu z góry dziękuję za dobre serce :)

6. WhateverHappenes

co ci wysłać? bukiecik czy babeczkę?

Hesarenka64 lubi to.
  7. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dzień dobry Nałogi :)
    to ja wam pokażę event z 23 maja :D
    Nie mam za bardzo czasu przesyłać screena na serwer, ale u mnie w fazie testów pokazało się jakiś event w spółdzielni ;) jest napisane coś o 23 maja, i na koniec ma być do wygrania żaglownia, wygląda na nową fabryczkę, a do oddania są m.in "produkt z fabryki motyli"
    Ja obstawiam, że będzie coś na zasadzie wąsów: dostaniemy tymczasową fabryczkę, a za zrobienie całego będzie fabryczka na stałe :)

Hesarenka64 lubi to.
  8. WhateverHappenes

phi :ptesz mam tą misję xD

Hesarenka64 lubi to.
  9. =kalina=

pytałam sąsiadów, nikt nie ma :) widzę, że nałogi mają specjalne względy :D:D:D

Hesarenka64 lubi to.
  10. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam
    Hej na początek 96 kamyczków granatu wpadło a miałam tylko chlewiki i troszkę bawełny.
    Co słychać o tym G&T. Ja nic nie wiem i nic takiego u siebie nie widzę.

11. haft61

haft61 Fanatyk forum

witaski Kalinka powiedz gdzie te testowe misje znaleśc - juz mam znalazłam
    tez widze
    a scriny sa na zgaduj zgaduli post 9464

ja dostałam dzis 3 licencje na gt
    po jednej z kazdego działu
    n

na poczatek ewentu 103 granaty

Hesarenka64 lubi to.
  12. WhateverHappenes

jest , tylko kalendarza BP nie uzupełniło :p

BP jest gupie jak lewy stary kapeć >:(usunęli G&T, usunęli tą misję na 23 maja, usunęli event z kołem fortuny, usunęli nową supernarodę na kole fortuny

Alairë, Kasialka oraz Hesarenka64 lubią to.
  13. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien. Melduje rozpoczecie eventu :)
    G&T? nowe misje? u mnie spokojnie :)
    Nalogi maja jakies zyczenia? mam jeszcze tydzien na farmerowanie a pozniej robie sobie tygodniowy odwyk od komputera

Hesarenka64 lubi to.
  14. haft61

haft61 Fanatyk forum

Małgoś oplulam monitor
    wysłałam sąsiadeczce hanie66 i tez oplula
    prosiła powiedziec ze masz u nie dobre winko

Hesarenka64 lubi to.
  15. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

łe, jakies nowosci a ja jak zwykle w niewiedzy :)

Hesarenka64 lubi to.
  16. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć,
    a mnie ominęło GT i nowa misja, jakiś chyba popsuty serwer mam.. ;)
    Migało mi, że jest nowość na kole imprezowym, to polazłam i z przyczajonych wejściówek wykręciłam drugiego stracha i pierwszego pogo, który na razie stanął na wyspie, bo daje TPD. A poza tym to eventowo i kamulcowo jest ;). Szkoda, że baha wyłączona z tej krótszej roślinki jest, tak mi pasowało ją tam posadzić, a tak to kombinować trzeba.

Marcinku - dobrze Ci dziewczyny z tą opieką pisały.
    Niewiele Ci tu mogę pomóc, bo do mamy miałam najpierw przez chwilę panie z mopsu, ale miały taki nawał osób do obsługi, że zupełnie nie mogły przychodzić w pasujących nam godzinach, a potem już prywatnie, a do babci już tylko prywatnie.

Hesarenka64 lubi to.
  17. =kalina=

Cześć dziewczynki, wpadłam tylko na sekundkę, ale widzę, że niektórym dopisało po parę licencji na GT... A u mnie tego błędu nie było :cry: Nigdy bym nie przypuszczała, że zazdroszczę tym, co mają błędy w grze ;):D:D:D

Napisali, że event trudny... Okaze się w praniu, jak wypadajki będą leciały :)

Zmykam, papatki, do sklikania :)

Hesarenka64 lubi to.
  18. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Ja to sie tak zastanawiam gdzie ja czerwone granaty znajde:eek:

Hesarenka64 lubi to.
  19. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam wieczorkiem
    i dzięki za poprawę humoru i bukiecik. Przez tę dzisiejszą bieganinkę pomyliłam Ciebie serdeńko z Ells. NIe gniewajta się kobitki na pędziucha.
    Marcinku - bardzo dobrze Ci tu radzą - a ja z autopsji powiem jak się bardzo bardzo grzecznie poprosi kogoś z lekarzy o pomoc to czasem dzieją się prawie "cuda" - potrafią pomóc pokierować i dać dobre namiary.
    Ja dziś tego doświadczyłam z tatą - już w czwartek będzie zabieg a przyjęty do szpitala był w zeszły czwartek.
    A to sporo trzeba było załatwiać formalności - lekarze i konsultacje z dwu szpitali.
    Dziś była Pani dietetyczka u taty i rozmawiała z nim tak troszkę zbyt fachowo - zadzwonił że ma mieć włożone do brzucha patyki do jedzenia. Poprawił mi tym humor bo bał się zabiegu. No cóż takie życie jest brutalne raz lepiej raz gorzej. Trzymajcie się Nałogi i powodzenia w wypadajkach.
    :oops::oops::cry::cry:;):)

20. WhateverHappenes

Znajdziesz kochana na polu :) Pamiętaj żeby przed każdym eventem z wypadajkami siać na polach to co daje u Ciebie najwięcej PD i nie zbierać z farmy rano tylko po rozpoczęciu eventu.
    Myślę,że nałogi też pomogą z wypadajkami :)
    Elżunia Hesarenko nie ma o co się przecież gniewać :)

Hesarenka64 lubi to.