Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. andziak77

andziak77 Mieszkaniec forum

Goryla sandały :)
    dziękuję za wpisanie mnie na listę eventową, pozdrawiam

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

moja koleżanka widziała w niedzielę małżeństwo bocianów :)gniazdo naprawiały

dzięki za wciągnięcie na listę

zaraz roześlę białą niewinność, kto chce to mi pisać ;)bo mogę nie wszystkich pamiętać

3. Alairë

Alairë Generał forum

Bocianów u mnie nie ma, a szkoda... Słyszałam, że pary wiążą się na całe życie i przez lata wracają do tego samego gniazda... Piękne to wzruszające i jakże patriotyczne ;).
    Co roku niedaleko mnie gnieżdżą się pustułki. Jak latają to tak śmiesznie popiskują i nagle wymiata wszystkie gołębie... ;)

Nie wyobrażam sobie Małgoś, żeby rdzeń Nałogowości nie był umieszczony na liście ;), nie uchodzi wszak :D

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Witaski nałogi :) Nie wiem, ale mi to dziś caaały dzień spać się chciało, chyba zaraz zmykam do podusi :D
    Dzięki za wciągnięcie mnie na listę :)

A do Beatki (lilly-87) pisałam kilka dni temu, nie odpisała :( też zastanawiałam się, czemu jej nie widać już tyle czasu...
    Powodzenia w evencie, jak będę miała wilczki, to do zagród już tylko dziobaki będzie mi brakło (i fabryczki eventowe) :inlove:
    Za to mnóstwo drzewek brak, ale powolutku wszystko na pewno się uzbiera :)

powodzenia jeszcze raz i papatki, do sklikania :)

5. Alairë

Alairë Generał forum

Menko - dziś chyba wszędzie jest tak sennie, ja też większą część dnia walczę z powiekami... ;)
    Małgoś - dziękuję ślicznie za bukiecik, bo to chyba od Ciebie? ;)
    Ach ten dzisiejszy otto łobuziak, nawet pod ofiarodawców się podszywa... ;)

6. haft61

haft61 Fanatyk forum

małgos ja też dziekuje za białą jak to od ciebie bo mam to samo co ola

otto wszedzie rzadzi

7. WhateverHappenes

:inlove:
    tak , to ja :pmnie niektórzy też się wyświetlają jako Otto więc jak kogoś ominęłam z bukiecikiem to niech pisze

8. haft61

haft61 Fanatyk forum

mam nadzieje ze ode mnie cukier doszedła

9. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

witajcie :) sloneczko zostawilam u siebie zeby wygrzac schorowane cialko. Dopiero wrocilam z pracy i o dziwo moj kaszel nie odstraszyl nikogo. Jedynie krzywo sie popatrzyli jak zlapalam za antybiotyk- coz ja chce byc zdrowa ;)
    normalnie dzisiaj moje prawo jazdy wrocilo do mnie i mam uprawnienia na prowadzenie motoru :inlove:

poradnik przejrzalam z grubsza- zaczne na pewno bawic sie w evencik :)

10. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Dobrego dzionka wszystkim Nałogom życzę,
    Pora troszkę dziwna na pisanie ale kłopoty i choroba spać nie dają. Tata w szpitalu i muszą mu PEG założyć. Nie wiem sama czy mam się tym martwić czy cieszyć - kolejny obowiązek i garb dla mnie z tym karmieniem.
    Jako odstresowanie chciałabym zrobić ten evencik - niby mam L4 ale ganiania od lekarza do lekarza tyle teraz że czasu na nic nie ma.
    Jeśli mogę to poproszę o dopisanie mnie ma listę.
    Pochwalę się jeszcze właśnie dostałam swoje upragnione drzewka na wyspie : cedrat, baobab, amherstię oraz kolejne 7 granatów w tym 6 xxl. I już nie wiem odpalać czy sok serwować

ells.w87 lubi to.
  11. WhateverHappenes

Nie odpalaj 8)soczek zrób :p

komu jeszcze białą niewinność ?

Wstajemy nałogi, wstajemy:music:

12. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam Kochane Nalogusie
    mam ogromna prosbe bo nie widze Ewuni Mamuni
    Jesli ktos ma jakies doswiadczenie i/lub wiedze na temat opieki nad osoba starsza jak i co sie zalatwia to bardzo poprosze o kontakt na priv zeby forum nie zasmiecac.
    Mamunia Ewunia Ciebie w pierwszym rzedzie prosze o kontakt.
    Pozdrawiam Nalogusie serdecznie
    milego dzionka zycze

Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2015
  13. haft61

haft61 Fanatyk forum

Slonecznek cmokaski z rana
    kawusia wypita

oto lista na ewent

babula40
    haft61
    =kalina=
    marcin_36
    WhateverHappenes
    -olga-95
    Handzia_b1987
    Ania87b
    andziak77
    poker28
    *Goga*
    klarak
    kostka88
    mamaewa62
    1qwa
    ells.w87
    Alairë
    Hasarenka64

jakby kogos brakowalo to kopjuj wklej i sie dopiszcie

Hesarenka64 lubi to.
  14. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam Nałogi .
    Dziękuję za wpisanie na listę i Małgosi za bukiecior.
    Dzięki temu nie zabrałam się za zbieranie na farmie, bo już już byłoby po pierwszych wypadajkach:D,
    No ten event mi się podoba, -wilczkow nie miałam, to będę miała. :pxDxDxD

15. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Marcinku szukales przez ew. osrodki pomocy spolecznej? u mnie sa opiekunki srodowiskowe ktore codziennie odwiedzaja pacjentow; ew. jakies firmy prywatne ale nie kazdego stac na to

Moja imienniczko moze wykorzystamy te granaciki do eventu? :music:
    Mariolko heh wilczkow i jezy u mnie dostatek wiec jak chcesz powiekszyc grono pisz :) ja zrobie event dla itemkow i lipy :)

Hesarenka64 lubi to.
  16. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

zupelnie nie mam pojecia wlasnie jak sie zabrac za te OPS i srodowiska ale sie zorientuje, dzieki bardzo za wskazowki

17. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Marcin, u nas też działa hospicjum i pielęgniarki oraz lekarka odwiedzają pacjentów w domach. Finansowane z NFZ.

18. haft61

haft61 Fanatyk forum

jak moja babcia lezała nie mogła wstawac to przychodziła pielegniarka do niej z przychodni i wolontariusze z hospicjum, a potem pielęgniarka z opieki społecznej

19. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

moja sasiadka umieszczala swoja mame tez w hospicjum ale z tego co kojarze to i lekarz rodzinny oraz ten prowadzacy ze szpitala przyspieszyli jej sprawe

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Witam Nałogi :)
    Marcinku współczuję
    Pamiętam jak załatwiałam dla mojej mamy....
    Zwyczajnie poszłam do lekarza rodzinnego i tam dostałam namiary na domowe hospicjum
    Poszłam do lekarki,która się zajmowała takimi pacjentami z całą dokumentacją choroby mojej mamy i od tamtej pory mama miała wizyty lekarki w domu oraz pielęgniarkę hospicyjną kilka razy w tygodniu
    Dodam tylko,że bez pomocy w tamtym czasie nie dałabym rady...