Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. babula40

babula40 Komandor forum

Asiu ,drożdże zawsze rozprowadzamy z ciepłym mlekiem lub wodą + cukier + odrobina mąki .Ale najważniejszy warunek to świeże drożdże. Nie ma bata ,muszą ruszyć :) Kortowo jest piękne ,mnóstwo zieleni ,jezioro ..... w młodości bawiłam tam na dyskotekach :)

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Alu,czy Ty się na mnie gniewasz,nie gadasz ze mną,o co chodzi??:oops:

Też się bawiłam w klubach studenckich,na dyskotekach w Kortowie,w dawnych czasach oczywiście :p

3. asienka26

asienka26 Komandor forum

aa to moze sypalam za duzo makixD ale mam taki przepisxD W kortowie zaczynalam swoja edukacje ale tylko rok a pozniej w bialymstokuxDxD ale zawsze tesknie za Olsztynem dla mnie to naj naj najpiekniejsze miastoxD mam tam siostre pracuje w bibliotece na Starym miesciexDxD

4. babula40

babula40 Komandor forum

Ewuś :inlove::inlove::inlove::inlove: nie gniewam kochana ,bo i za co ? ja roztrzepana czasem jestem i nie wszystko czytam o_O
    Ewuś ,to może my się znamy ? xDxDxD
    Asia ,dawaj imię siostry ,ja jestem częstym bywalcem bibliotek .

5. eewunia67

No właśnie Alu,tak się zastanawiałam,bo gadam do Ciebie,a Ty nic [​IMG] :eek:
    A z dyskotek to pamiętam kilku chłopaków,na dziewczyny szczerze mówiąc nie zwracałam uwagi xD;)ale może i stuknęłyśmy się łokciami,albo jedna drugiej na odcisk nadepnęła,wszystko możliwe xDxDxD

6. babula40

babula40 Komandor forum

a ja zwracałam uwagę na dziewczyny ,szukałam potencjalnych rywalek ,tzn. takich którym można było oprać to i owo ,bo ja taki kogucik byłam :p i jestem ,jak mi kto na odcisk nadepta xDxDxD

7. asienka26

asienka26 Komandor forum

albo chlopa wyrwala:p:p Alu ona chyba pracuje w czytelni :p Gosia ma na imiexDxD bbabula kogucik byla i ostal sie jeden zabek tylko>:(

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witajcie nałogixD
    Wreszcie udało mi się wrócić do normalnego wyglądu. Jak tam, już po ewencie?

9. babula40

babula40 Komandor forum

1 ząbek ale czaderski :D:D:D

10. asienka26

asienka26 Komandor forum

no baa czy mowie ze brzydki? witam Aniu ja juz po ewenciexDxDxD

11. kasiuka26

kasiuka26 Okazjonalny autor

Witaj Basiu ,Pani Moniko i wszystkie Panie oraz Panowie . dzięki za miłe przyjęcie .Nie mam czasu na pisanie ,bo na zamówienie serwetę robię . mama o wszystkim mi mówi to jestem na bieżąco .Event skończyłam z TS mam jarząbka .Życzę dobrej nocy wszystkim :)

12. asienka26

asienka26 Komandor forum

dobranoc nalogixDxDxD

13. eewunia67

Witam niewitanych i zarazem miłej nocy wszystkim życzę,spadam już do wyrka,bo jutro muszę wcześnie wstać:eek:
    śpijcie dobrze nałogusie i do jutra :)

14. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam Nalogusie
    szturam spiochy i leniuchy
    Milego dnia zycze i śniadanie zostawiam dla glodnych

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie Nałogusie:D
    miłego dzionka życzę:D
    Marcinku jesteś boski:D
    dziękuski:*:*:*
    już się biorę za jedzenie:D

16. eewunia67

Witajcie nałogusie,pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego poniedziałku ;)xD

A ja zaraz ruszam sprawy załatwiać>:(ale najpierw Ewcia przesuń się trochę,skubnę co nieco z Marcinkowego śniadanka [​IMG]

17. *ewa*

już się przesuwam:D
    smacznego słonko:D

18. eewunia67

Mniaaaaaaam pychota xDdzięki Marcinku za śniadanko,pojadłam :inlove: i Ewciu za towarzystwo:inlove: i jadę,ale tak mi się nie chce że ojej:eek::eek::eek: To do później nałogusie,mam nadzieję,że wszystko co zaplanowałam na dzisiaj uda mi się ogarnąć [​IMG]

19. *ewa*

i ja dziękuję za towarzystwo:D
    życzę żeby Ci się wszystko udało:D

20. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Widze sniadanko wciagaja to ja kawki doniose zeby nie zabraklo bo mnie jakos dzisiaj tak muli ze hej hej.
    Event bede niedlugo konczył :D