Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ja za pierwsze ani poidełka, ani nawet złomu nie dostałam :( Trochę gwoździ, desek i innych pierdołek... Jutro zagrody zagadki wystawię, zobaczymy co tam się urodzi :D

2. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja dostałam jeden złomik i jeden pędzelek
    a tak to to co wszyscy , poidełek nie było

3. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Hejka nałogi wieczorkowe. Melduję, że jeszcze męczę 1 zadanko, za 1,30 zbiór tych dłuższych i reszta rano, raniuteńko, po rosie. :pxDxDMam 44400 pkt,363 kubki, 2000 arbuza, 2500 dyni, obsiane pola . Ciekawe czy uda się zrobić z takim opóźnieniem.:sleepy:
    W drugim trzeba oddać roślinki i stawiamy jakikś warsztat czy co?Gdzieś tego poradnika nie mam siły czytać. Ale po rozliczeniu 4 CITów i PItów szefów 9szt, mam dosyć czytania ze zrozumieniem. Zacznę myśleć dopiero od poniedziałku. Więc niech mi jakaś dobra dziecina napisze co mam stawiać , żeby było szybko i bez zawiechy. :pxDxDxD
    Nie dałam rady dojechać. Rodzicielka-trucicielka mnie wyeksploatowała:):p

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2015
    ells.w87 lubi to.
  4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Mariola kto da rade jak nie Ty? :)
    w 2 zadaniu masz grzebienie- to czesc potrzebna do wybudowania salonu wasow- wystaw 4 szt na poletko i dzialaj dalej :) ja jestem niecierpliwa wiec SP je nakarmilam :)
    w 5 zadanku oddajesz te salony do zadania a w 6 dostajesz w nagrodzie nowe :)

Ja mecze ostatnie zadanko- po 23 zbior arbuzow i zostana tylko wypadajki

5. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Gratulacje Ela takiego sprężenia.
    A te salony to normalnie w warsztacie robią? Właśnie zmyliło mnie to stawianie, oddawanie i dostawanie tego samego w koło. SP podkarmię żeby podgonić bo tych dyniowatych sporo trzeba siać.A połowa dzikiej łąki u mnie w baobabach tak się zakorzeniła, że wyrwać ich ni du du nie idzie. :pxD

6. Alairë

Alairë Generał forum

Sandałki wieczorne ;),
    stanęłam w ostatnim zadaniu z brakiem 3327 szt. dyni i 13 sztuk kubków.
    Jutro koniec imprezy :D. Wykorzystam działanie chutnejka na dosiew braków, nie będzie się chłopak marnował ;). Tym bardziej, że do 4 poziomu w przetwórni brakuje mi ponad 5000 pkt. więc jeszcze trochę mordęgi z przymusową produkcją mnie czeka :wuerg:.
    Przeczytałam na forum, że pnącze z obecnego eventu daje punkty na farmę, a nie na Bahamaramę. Sprawdziłam - daje dobrze, a dokładnie jest napisane tak: otrzymujesz PD na Baharamę xD... no i 15% szans na narzędzia przez 30 min.
    Grunt, że jest tak jak miało być.

Nałogi widziały, że zmieniła się ilość kukułek, które będą potrzebne do wsadu w salonie wąsów? Jestem pewna, że zanim wprowadzone zostały poprawki do FAQ było napisane, że 1x karma dla kukułek i 1x kukułka. A teraz stoi jak byk: 1x karma dla kukułek i 8x kukułka o_Oo_Oo_O Troszkę droga będzie ta produkcja...

Kiedy wreszcie przyjedzie ten ekspres z drzewkami?
    Od kiedy gram, to jeszcze biedak nie dojechał i nie mam ani jednego baobabu...
    Więc nie mam wyjścia, bo bez tegoż, to raczej słabo tutaj i muszę kupować te nieszczęsne kropelki i śmigiełka.
    Znowu jest wyprzedaż tychże, to moi sąsiedzi się ucieszą ;).

Zmykam spać, dobrej nocy Nałogi :).

PS. Jest nowy biuletyn producenta, warto przeczytać ;).

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2015
  7. haft61

haft61 Fanatyk forum

Poranne goryla sandały

wlasnie jestem po zrobieniu 4 zadnia i postawieniu pnącza, szkoda tlko że małao jest intemow 2x2 mam w tym braki

mnie brak jeszcze do skończenia całośni ewentu 330 wypadajeki ale mam jeszcze na polu jedne długorosnace i ostatnie dwa pola arbuza

Pododa u mnie piekna sloneczko świeci w przeciwieństwie do wczorajszego deszczowego dzionka
    miłego dnia wszystkim nalogusiom

8. Alairë

Alairë Generał forum

Sobotnie gorylowe sandałki ;),
    melduję uprzejmie pomyślne zakończenie eventu :D.
    Jestem już woooolnaaaaa..... :p, spadam do pracki, miłego dnia :)

ells.w87 lubi to.
  9. haft61

haft61 Fanatyk forum

Ale co to Nałogi tak wywiało
    gdzie wszyscy sie podziali
    co sie wszystkim stało
    bywało wesolutko, a smutasno wszędzie
    nie ma z kim pogadać
    czy ktos jest na łączach

10. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Jestem, tyle ze dopiero terazki.:p

11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :) bylam pobawic sie z dziecmi i w pracy :) rano musze zawiesc swoj samochod do pracki - moj szef pozycza samochod :)
    do eventu brak jeszcze 149 kubkow

12. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

:)witajcie
    u mnie też sporo kukułek kuka w stodole :Dtkwię w trzecim zadaniu ale dzielnie zbieram potrzebne surowce

idę poczytać ten biuletyn skoro mówicie ,że warto :music:

13. haft61

haft61 Fanatyk forum

no mnie jeszcze brak 230 kubkow masakrycznie duzo do końca
    ale mam nadzieje ze jutro wypadna i bede mogła postawic spowrotem zagrody i drzewa
    bo trzeba sodole znow podgonić
    najgorzej ze niestety kombajn sie skończył , wiadomo że jutro dopiero bedzie mozna nabyc nowy
    ale to dopiero jutro dzis recznie

14. WhateverHappenes

mnie też brakuje masę kubków :(zobaczymy jak to będzie
    dobranoc :)

15. Alairë

Alairë Generał forum

Dobranoc :)

=kalina= lubi to.
  16. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Cześć nałogi, wpadam w środku nocy, bo u mnie przygotowania do świąt pełną parą już się rozpoczęły, więc i czasu na komputerek nie mam za wiele.
    Evencik stoi na ostatnim zadaniu, kubków 89/350 , dynie w komplecie, a arbuza muszę dosiać, bo gapa jestem :cry: czatnejek się skończył, wiec zebrałam tylko po 2 arbuziki z pola, zamiast 4 :cry: a tym bardziej moja wina, bo rękami zbieram, więc powinnam była zauważyć, ach, słow szkoda :D Gapa jestem i tyle :D

Jak ktoś ma wolne kubeczki, to ja jeszcze poproszę o kilka, bo przez najbliższy tydzień, czasu mało będzie ;)

17. WhateverHappenes

Witam :)
    Ja jeszcze czekam na dwa ostatnie wąsy i brakuje mi kubków ale sobie pewnie poradzę z tym za pomocą kasztanków
    żebym tylko zdążyła z roślinami :oops:

18. Witam Nałogusie :)

Zapraszam na jajecznicę :) Ja już po i piję kawusię :)
    Spokojnej niedzieli wszystkim życzę :)

ells.w87 lubi to.
  19. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

zmiana czasu i Nalogi dluzej spia :)
    Kleo ja sie poczestuje bo glodna dzisiaj :)

jeszcze 42 kubeczki :)

MOD_Kleopatra lubi to.
  20. WhateverHappenes

ja jeszcze 180 kubeczków , może już same wylecą .....