Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Elu, starczy Ci, żyby przez cały rok z innego pić :D

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

biorac pod uwage ze dziennie wypijam z 6 kaw to chyba jednak bede musiala kupic nowe lub myc te :D

=kalina= lubi to.
  3. =kalina=

No tak, rzeczywiście, ale jest jeszcze nadzieja, że jeszcze do końca eventu kilka Ci wypadnie :D ;)
    U mnie w stodole też chyba nie jest tak źle, bo mam juz równiutko 300 :) Ale póki co mam czas, w weekend będzie gorzej, więc mam nadzieję uzbierać wcześniej potrzebną ilość :)

ells.w87 lubi to.
  4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ja tez mam w sobote objazdowke po klientach i chyba musze do fotografa isc :( nienawidze zdjec i odwlekam jak moge ale potrzebuje do prawo jazdy jesli ma wrocic do mnie przed moim wyjazdem

=kalina= lubi to.
  5. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Faktycznie pnącze nie działa na eventowe, chyba tylko te wszystkie śpiewające kwiatki ale nie mam jeszcze kompletu:)

Zastanawiam się czy zdążę.... odpaliłam smoka i dwa jajka, zjadłam wieniec i jabłecznik ale pasek postępu coś słabo się przesuwa....
    nic to :) jutro muszę szybko z pracy wrócić i zobaczymy jak to będzie

6. =kalina=

Gosia, a chlebek marchewkowy? 20% daje i jest ze srebrnego slotu

7. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ja wrzucilam na noc arbuzy, pozniej na 1 lace krotsze i na 3 arbuzy, pozniej poszly na pola dynie i za 10 minut koniec :) wiec mniej wiecej wyszlo mi 2x arbuz i 1x dynia

=kalina= lubi to.
  8. WhateverHappenes

a widzisz :eek:zapomniałam.......zjem przed następnym zbiorem

=kalina= lubi to.
  9. =kalina=

po 10 zeżarłam rzemiosło, zebrałam arbuzy z nocy, potem 2x dynia, więc jak nie usnę to po 23 skończę :)
    Wtedy zacznę się martwić kubkami :D A u was jak tam wypadajki? u mnie 300 w stodole siedzi, ale nie wiem, czy to dużo, czy mało...

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

calkiem dobrze, wlasnie mecze 3 zadanko :) rano pewnie oddam roslinki. Ide popatrzec na poradnik ilu jeszcze brak
    heh 560 :D bajka :D

=kalina= lubi to.
  11. =kalina=

ja już też dyni mam ponad 10 000, a arbuza 5 tysiączków w stodole, ale jeszcze na polach siedzi, więc trzeba ze 2 tysiączki doliczyć :) i jak zawsze będziemy beczeć nad wypadajkami :p

12. haft61

haft61 Fanatyk forum

Siemka dziewczynki
    własnie zrobilam pierwsze i drugie zadanie
    postawilam fabryczki za 2h bede miala pierwsze wąsy , moze uda sie jeszcze dziś drugi raz zebrac ale niekoniecznie
    nie spinam się

gratki tym co juz cos zrobili

zaraz poleca kubeczki

=kalina= lubi to.
  13. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

mnie dyn to z 10 tys jeszcze brakuje a arbuzow 2 zbiory; na noc wrzuce 1 i pozniej pewnie cos na kolejna noc. Jutro postaram sie uzbierac dynie a od soboty dlugie na wypadajki (i tak mnie nie ma od rana)

=kalina= lubi to.
  14. =kalina=

Ja wczoraj dałam ciała i zagapiłam się, prezentów nie wysłałam :oops::mad:
    Za to wysłałam wszystkim 10 minut po północy :D

15. Alairë

Alairë Generał forum

Goryla sandały poranne ;),
    event leci sobie spokojnie dalej, jestem w zadaniu nr 4 i aktualnie oczekuję na wąsy... :p

=kalina= lubi to.
  16. =kalina=

Dzień dobry, witam o poranku sandałkowo
    Ja też tu utknęłam, czekam na wąsy i kubki :)

17. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :) to idziemy rowno :) u mnie 5 zadanko brak jeszcze 10 wasow, troche ponad 400 kubkow, 1 zbioru arbuzow i 2 dyni :)

18. haft61

haft61 Fanatyk forum

Gorylowo sandalowo

No to widze Nałogi rowno ida ja tez utknelam na 4 zadaniu czekam na kubki i na wąsy
    i zbieram reszte na 5 zadanie

19. WhateverHappenes

Bry piątkowe sandałki :)

kończę 1 zadanie i zaraz lezę dalej :p

20. haft61

haft61 Fanatyk forum

Gratki za pierwsze zadanko w intemkach masz skrzynkę zobaczysz co dostałaś

ja siedze na 4 zadaniu brak 100 wypadajek do tego zadania i 350 do ostatnieg, roślinki ostatnie juz sieje
    na noc na wypadajki , a jak zabraknie arbuzow to rano dpsieje