Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

no jakoś sie udało to zrobić jeszcze wczoraj
    ale mam nadzieje ze pomocne dla wszystkich
    jak ktos ma jeszcze jajka i mare to bedzie więcej

2. babula40

babula40 Komandor forum

to po trasie możesz o moje pokoje zahaczyć xDxDxDxD

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nom, tak też własnie sobie liczyłam :) Z zapasem spokojnie, szczególnie, jesli dzis na noc zostawisz długie i wystartujesz przed zbiorem to masz 24h na zebranie dwa razy dyni (6,5h) i raz arbuz 6h :) Oczywiście z zapasem czasy liczę, bo u mnie np kombajnu nie ma, to i na zbiory czas liczę i zasiew :)

babula40 lubi to.
  4. haft61

haft61 Fanatyk forum

to jest z zapasem wyliczone jak zauwazyłaś
    niektórzy maja jeszcze inne dopalacze ja mam jeszcze jajko sowy wiec następne 10% do zbioru i rano jeszcze mara 20% wiec zapas bedzie

=kalina= lubi to.
  5. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

poczytałam Wasze wyliczenia i jutro sobie włączę pierwsze zadanie
    dzisiaj jeszcze rozsadzam roślinki:)

6. =kalina=

Monia jesteś przekochana, że to podliczyłaś, bo ja tak tylko z grubsza, a Twoje są dokładne i na pewno z nich sobie skorzystam :)
    Dziś roślinki rozsadzam, jutro od rana ruszę z zadaniem. Mam już dynię z zapasem, arbuz jeszcze na polach, więc nie do końca wiem ile go będzie, ale raczej też starczy, bo około 300 mam na polach, więc mnożone przez 4 to ponad tysiąc wychodzi :)

7. haft61

haft61 Fanatyk forum

tak jakoś sobie policzylam
    przynajmniej do tego zadania ale dokladnie ile bedziemu siac nie wiadomo bo potrzeba po 13 tyś roslinek i jeszcze te 4 zagrody trzeba wystawić i pilnować aby było 26 wasow więs sp trzeba dodac napewno aby było szybciej bo wasy sie wykluwaja przez 5h no minus woda to bedzie w granicach 4h
    u mnie juz karma dla kukulek w produkcji a jak u was

=kalina= lubi to.
  8. =kalina=

Wąsy pomału się same wyprodukują :) pasza już dawno czeka w stodole, a kukułki kupiłam po 100 SG :)

9. Alairë

Alairë Generał forum

Dobry wieczorek ;),
    ja się też przyczaiłam dziś na kukułki i bańka poszła mi na zakup, bo się spłukałam z zapasów. Miałam ponad 15000 ale wsadziłam w puchary i tym sposobem zostało mi "tylko" zadanie 14/15 i 15/15... :wuerg:, puchar roślinny mam już skończony.

Piękne wyliczenia przeczytałam, brawo !!! Jutro się zabiorę przed pracą za zadanie czasowe, skończę jak wrócę. Mam nadzieję, że zdążę ;).
    Niedobre rzeczy się podziały z płatnym pnączem, które skracało czas produkcji w młynie. To jest nie w porządku, po co mi teraz takie coś? Przy kupnie były inne opcje podane...

Dobranoc

babula40 i =kalina= lubią to.
  10. =kalina=

aż tyle wydałaś Olu??? To ile u Cb kosztowały?
    Puchary skończyłam jeszcze jak miałam początkowe lvlki, kiedy jeszcze nie trzeba było tego tyle oddawać do innych misji, więc na szczęście jak drzewko się pojawiło, szybko zdeponowałam je w całości i zapomniałam o nim :D

11. Alairë

Alairë Generał forum

Kupiłam sporo, prawie 10000 szt. więc i ceny były adekwatne ;).
    Dobrze, że zdążyłam w miarę wcześnie, jak ceny jeszcze były niższe.
    Tak się guzdram z tymi pucharami, bo nigdy nie mam aż takich zapasów, żeby mieć na wsady, więc postanowiłam pocisnąć jak się okazało, że można wkładać znowu kukułki, żeby nieco ruszyć z miejsca. Z roślinkami zdecydowanie lepiej mi poszło, tzn. o niebo szybciej :).
    Trzymam za Was kciuki, a Wy trzymajcie za mnie, żeby nam szybko i sprawnie to zaliczanie zadania nr 1 poszło. Posiałam już na noc 8 godzinne i zmykam spać.

=kalina= lubi to.
  12. =kalina=

Kolorków, ja też na noc wsiewam ósemki i rano ruszam z zadankiem :)
    Powodzenia z nim życzę wszystkim nałogom, a wy trzymajcie za mnie kciuki, żebym z rana zaspana przetworów nie zapomniała zeżreć :D

13. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie :)
    przy zbiorach w 1 zadaniu pamiętajcie o pnączu z PD na wyspę -jak ktoś ma

ale ponuro dzisiaj u mnie , deszcz padał

14. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć,
    jestem w trakcie zadania nr 1. Zeżarłam przetwory, itemki odpaliłam, włączyłam pnącze z kwiatkami i o mały włos nie zaczęłabym zbierać ;). Na szczęście kawa zaczęła działać i przypomniałam sobie, żeby włączyć zegar :D. Mam tak 30015/65000.
    Teraz jeszcze jeden zasiew 8 g roślinki przed pracą, potem 2,3 x tej 4g. Na noc znowu 8g i przed godz. 7.22 jutrzejszego dnia muszę się wyrobić. Mimo, że itemki (oprócz sowy) będą aktywne dopiero za 12 g., to nie ma siły, żeby nie skończyć ;).

Małgosiu, o jakim pnączu piszesz? O tym z tortem, co daje 25% więcej TPD z tropikalnych roślin i drzew na 2 godz? Odpalę je podczas następnego zbioru :D, dzięki za przypomnienie.

Menko - no jasne, że trzymam kciuki, za wszystkie nałogi, nie ma innej opcji ;).

babula40 lubi to.
  15. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witam nalogi z samego rana

ja miałam wszystko napisane co mam zrobić bo poranna kawa dopiero teraz a chłopakow do szkoły trzeba przecież wyslac wie c zbiory w trakcie

Ola mam rtoche mniej dopalaczy niż ty nie mam kwiatowego jeszcze bo brak jednego kwiatka nie pamiętam jakiego wiec nie dziala i mam tylko mare i sowie jajko wiec ze zbiorow porannych tylko 23tyś , teraz posiane na 3 polach krótkie a na jednym długie, do rana do 7,20 zdaże na pewno

słoneczka wszystkim życzę i milego dzionka
    u mnie dzis prasowalnia

16. Alairë

Alairë Generał forum

Monia - widzę, że wystartowałyśmy misję o podobnej godzinie xD.
    Spoko, luz, damy radę :D.

Tak sobie przeleciałam przez pnącza i chyba jednak to z tortem nie będzie działać na eventówkę, bo nie są to rośliny tropikalne :(.

Miłego dnia :D

babula40 lubi to.
  17. babula40

babula40 Komandor forum

Sandały poranne . Mam 23 tys. z hakiem .Event wystartowałam o 1 w nocy ,czyli dzisiaj zaś pobudka xDxD przez stratę SN tak mi się wszystko pokiciało :cry:

18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :) bylo cos jeszcze dzialajace na rosliny specjalne (ide poszukac) :) jestem jeszczez przed kawa wiec wiecie ;)
    u mnie zadanko tez w trakcie :) lekko ponad 24 tys. zebrane
    209 poziom na Baha zaliczony; na farmie brak 3,5 mln :)

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2015
  19. =kalina=

Pierwsze zadanie w toku, trochę ponad 33 tysiączki mam, czyli już za półmetkiem ;) Szkoda, że są tylko dwa złote sloty, bo oprócz jabłecznika, co daje 60% można zjeść jeszcze dzem wielkanocny i wieniec, oba po 30%, a tak można wybrać tylko dwa z trzech.
    Gosia, ja odpaliła, bo też liczyłam, ze doda, ale na eventówki nie działa :( Niby jest napisane, że na tropikalne zbiory, ale myślałam, ze jak eventowkę posieję w tropikach, to będzie się tropikalnie liczyła, a tu nic :( Arbuz kojarzę, że patrzyłam, że ma tyle samo i teraz dynia na każdym polu ma 17,6 PD
    Ola, jak pisałam wyżej- nic nie straciłaś, bo eventówki nie są tropikalne według programistów- chociaż dla mnie nazwa sześcienna dynia i sześcienny arbuz to bardzo tropikalnie brzmią :D
    A co do włączenia zegara, to ja gapa go włączyłam jak już pół bahamy miałam zebrane :D zaczęłam po 10, teraz przed chwilką posiałam drugą dynię, więc około 17 zbiory i już tylko arbuz już na luzie. podlany pewnie rosnie koło 7h, to jak będzie mi się chciało poczekam do północy, a jakby co to zdążę rano zebrać :)

Powodzenia wszystkim życzę :D

ells.w87 lubi to.
  20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

przede mna ostatnie zbiory za 3 h (mam nadzieje bo liczyc mi sie nie chce) :) mam uzbierane 52444 PD. W miare spokojnie idzie :) z tego wszystkiego nie zjadlam chlebka ale jajka mialam wlaczone bo i magiki zebralam :)
    350 kubeczkow tez czeka, hmm z ktorego napic sie dzisiaj kawy? :music: