Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :)
    Monia wlasnie dlatego maja byc konserwy :)
    ja zabieram soczek pomaranczowy i ide pobiegac po poletkach :) jeszcze 4 mln do nowego poziomu

2. haft61

haft61 Fanatyk forum

w konserwe to ci te bryzę ze słoneczkiem do tej angli podeśle
    biegaj kochanie biegaj
    ja nie mam zdrowia, zaraz pomykam z pieskiem wiec tez mózg sie przewietrzy i do pracy dzis bedzie zdolny
    vacik musze przyszykować

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2015
  4. haft61

haft61 Fanatyk forum

5. Alairë

Alairë Generał forum

Poranne goryla sandały :D,
    o Mamuśku, przeczytałam opis do komiksu... :oops:
    Nadmieniam, że dopiero po kilkukrotnym przeczytaniu zakumałam czaczę... xD
    Obawiam się trochę zadania nr 1, bo uzyskanie takiej ilości PD/TPD tylko z roślin eventowych łatwe nie będzie i to tylko w czasie 24 h... Trzeba będzie pewnie pousuwać absolutnie wszystko z łąk i posilić się rzemiosłem.
    Eluś, ja tu widzę tylko króliki czekoladowe... :p
    No właśnie nie wiem... xD Chęci są, zrobię przegląd spiżarni i poszukam produktów zwiększających pkt. doświadczenia. Już widzę, że z wieńcem lipa...a dżemik wielkanocny też nie powala posiadanymi ilościami ...

6. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

heh zly link, nawet nie wiem skad bo kopiowalam poradnik :D
    ehh chyba czas jednak na kawe :)
    Edycja: cuda normalnie u mnie :) pod wyzej wklejonym przeze mnie linkiem widze poradnik do komiksu; odswiezalam i nadal widze komiks :)
    przyjrzyjcie sie adresowi :)

7. Alairë

Alairë Generał forum

Na ten moment tam widzę link do konkursu wielkanocnego ;), ale śmiesznie :D.
    Czasem tak się kiepści, no i nic nie poradzisz :p, grunt, że wiadomo o co chodzi :).

8. haft61

haft61 Fanatyk forum

a bo jakies prace od 11

9. Alairë

Alairë Generał forum

No właśnie, nie zdążyłam sobie zwierzaków poustawiać,
    nie wszystkie też dostały papu ;)...
    Ciekawe ile będzie trwała przerwa, oby nie pół dnia :p.
    Jak dla mnie to lepiej dłużej, ale żeby bez błędów było o_O
    Ale najważniejsze, że forum działa :D

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

do 90 minut :) Monia ale prace mialy objac farme a nie forum :)
    moze kwestia tego linku lezyw tym ze od momentu umieszczenia poradnika jeszcze go nie zamykalam a link sie pomylil? ehh wole nie wnikac :)

11. haft61

haft61 Fanatyk forum

na razie forum działa
    u mnie zwiwrzaki stoja od wczoraj i nie wiem czy mam je zdjąć dzis wieczorem na wypadajki posiac czy zostawić

ale przeciez na foeum musisz przejśc przez farme wiec nigdy nic nie wiadomo

jak wam sie ewent podoba

12. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ja tam jestem zalogowana od rana :)

z reszta na forum zawsze wchodzilam przez odnosnik forum pod ramka do gry

13. Alairë

Alairë Generał forum

E,no spoko ten młyn Dziewczyny :D.
    Troszkę mam jeszcze kłopocik z nowymi graficzkami, ale reszta bez zarzutu.
    Kolejność kręcenia ustawiłam, pasze posortowałam wg. stanu ilościowego, bo od razu widać gdzie są braki no i jest gitarka ;). Oczywiście nie omieszkałam zauważyć zamkniętej kłódeczki w trzecim okienku z napisikiem już niebawem... ;) Pachnie gotóweczką :p

14. haft61

haft61 Fanatyk forum

moze nie gotówka , ale mnie słuchy doszly ze dla tych co maja turbo wykupione, a młyn uruchomiony, a turbo jeszcze nie kupione

mnie tez sie to podoba

15. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Jak najedziesz myszka to pojawi sie komunikat o abonamencie na mlyn :)

16. Alairë

Alairë Generał forum

Aha, najechałam ;), rzeczywiście :p

17. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Cześć Nałogi, witaski sandałki popołudniowe :)
    Przeczytałam ten poradnik, ale chyba bedę musiała jeszcze raz, żeby rozkminić o co im tam chodzi :D
    Zmykam robić obiadek, dziś brokuły u mnie, kto lubi, to zapraszam :D

18. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witaski popołudniowo dziewczynki

przyszłam sie pochwalic własnie w ciagu 23 dni zrobilam poziomik czyli mam juz 83lv, a na baha 91
    ale sie ciesze

młyn mi sie podoba, mozna ustawic na caly dzień i sie nie martwić, że czas ucieka, bo samo sie przestawi
    a pewnie trzecie okienko wlaczy sie jak kupimy turbo młyn

Kalinka jakby co to ci napisze co masz wstawic aby miec jak najwiecej pd i kiedy właczyć

19. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Gratulacje Moniu, szybka jesteś ;) Oby tak dalej :)

Dziękuję, już rozgryzłam, zauważyłam też, że wszyscy przejmują się ulepszaczami, żeby pierwsze zadanie skończyć, ale przeciez nic się nie stanie, jak go nie rozgryziemy całego. Wiadomo, nie wszystkie nagrody dostaniemy, ale jakby to było pnącze, to jest o co się bić, ale tak, można podejść na luzie do pierwszego zadanka :)
    Ja przynajmniej nie zamierzam się nim stresować, zacznę się martwić przy 3, 4 i 5, bo tam są zagrody, pnącze i pomarańczowa fabryka:
    Swoją drogą podoba mi się nowa moda w BP, żeby jako nagrody darować nam TS-y zamiast zagród i drzew :)

ells.w87 lubi to.
  20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

przyszlam na brokula :)
    u mnie dzisiaj lekko- salata i kawalek bagietki z czosnkiem :) moze jak zalapie wene to pojde cos ugotowac