Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Jak masz za dużo, to ja cedrat chętnie przygarnę :D
    U mnie żadnego, właściwie, nie licząc granatów i pistacji, to karob jest moim jedynym specjalnym z bahamy...

ells.w87 lubi to.
  2. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witaski gorylowe dziewczynki i chłopaki jak zajrza do na

u mnie na baha z nowosci czyli specjalnych drzewek tylko winowlosta a tak to granaty i pistacje króluja

u mnie sloneczko ladnie swieci ale od morza wiaterek wieje wiec trzeba się cieplo ubierać

jeszcze 200tys i zmieniamy lv na farmie juz się nie moge doczekać

3. =kalina=

To juz tylko minuty liczyć sąsiadeczko :)

4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

babula40 i =kalina= lubią to.
  5. =kalina=

6. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie nałogi :)

eventu nie skończyłam -zabrakło mi rano 80 pomarańczowych >:(
    z sadzonek w sumie nic ciekawego-nieśplik , karob a o zagrodach to lepiej nie wspominać :eek:

7. Alairë

Alairë Generał forum

Dokładnie, też tak sobie pomyślałam jak przeczytałam o co kaman z tym konkursem ;).
    Tylko Ala musi dać taką fotkę, której jeszcze nigdzie tutaj nie prezentowała, żeby było zgodne z regulaminem :p.
    o_Ooooo, smuteczek.... :( Tak niewiele Ci Małgosiu zabrakło, dosłownie tyci tyci...nie policzyłaś dokładnie czy jak?

Z tymi TS-ami, to przeważnie jakaś lipa jest xD

8. haft61

haft61 Fanatyk forum

Macie racje co do ts
    jakos tak nie powaliły tym razem
    nic ciekawego nie było wszyscy rozczarowani

ja sprobuje swoje pisanki malowanki wystawic zobaczymy jak mi zdjęcia wyjdą

9. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ja tez pomyslalam o jajeczkach Ali :)

znalazlam program kierowcy zawodowego, ktory rozpoczyna przygode na drogach angielskich, ba nawet poznalam autora filmikow i ciesze sie ze moi pracownicy maja odmienne zdanie w temacie swojej pracy :D

10. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

witam nalogixDxDxD ja dzisiaj wrocilam wczesniej z pracki bo maly goraczkuje:oops: ale teraz spixD kiedy nastepny ewencik(kurczak sie pyta) czy ktos wie?

11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

w srode chyba komiks,; jutro konserwy beda- nowy mlyn wchodzi :)

12. babula40

babula40 Komandor forum

13. WhateverHappenes

ale te kogutki są żarłoczne >:(kurki sobie spokojnie dziubną troszkę pszenicy a te mają apetyt, że ho ho xD
    mnie też nie interesuje nowy młyn, ja paszę kręcę a w przerwach superpaszę

14. =kalina=

O, jest nasza artystka jajeczkowa, no to już migiem foteczki robić, jakby co, głosujemy na Cb :)

Co do młyna, to jeszcze nie chciało mi się czytać poradnika o co kaman tam dokładnie, ale jak dobrze spojrzałam, to ma jedną fajna opcję: ustawianie paszy "w kolejce". Ja zawsze kombinuję, żeby młyn bezczynnie nie stał, czyli żeby się kręcenie w środku nocy nie skończyło itp. Teraz nie będę musiała ustawiać 1000, tylko sobie kolejkę ustawię :)

Zastanawiam się, czy BP mi w myślach czyta, bo jakiś czas temu pomyślałam, ze takie cosik by się przydało :D:D:D

babula40 lubi to.
  15. WhateverHappenes

Ostatnio Kalinko BP coraz częściej w naszych myślach czyta ;)

16. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

odnosnie mlyna juz dawno planowane byly zmiany- mialy one byc wprowadzone bodajze pod katem rafy ale widac ten czas juz nadszedl :) ciekawe ile na rafe bedziemy jeszcze czekac :D
    u mnie ostatnio mlyn czesciej stoi bezczynny

babula40 lubi to.
  17. Alairë

Alairë Generał forum

Ciekawe jak to z tym młynem będzie, jutro przetestujemy i się przekonamy.
    Jutro też chyba będzie poradnik do eventu komiksowego, oby nie było żadnych przykrych niespodzianek z cyklu, że potrzeba będzie np. jakiejś roślinki z poziomu na którym jeszcze nas nie ma :p... Także tego... także taaak.... ;)
    Spadam zobaczyć, czy jeszcze nie poszłam spać :D, dobranoc Nałogusie.

18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Tak źle to nie... Bardziej prawdopodobnie potrzebny będzie jakiś cedrat albo tamaryndowiec. Ewentualnie ze 3 dziobaki :p

19. Dzień dobry Nałogusie dawno u was nie byłam ale dzisiaj się poprawiam i na kawusię i soczek zapraszam :)

20. haft61

haft61 Fanatyk forum

Goryla sandaly porannie nałogusie

witamy w naszych skromnych progach tak zacne osoby

zastanawiam sie caly czas jak to z tym młynem bedzie, troche mam obawy, ze nam sie gra zawiesi, za dużo nowości moim zdaniem

Zgredziu nie strasz tymi nowościami kto to ma bo my małe żuczki nałogowe wybiórczo

sloneczka dla wszystkich i ciepłej morskiej bryzy