Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

hehe tez bym tak chciala :) za babeczki podziekuje- jestem na diecie :D wczoraj zaczelam cwiczenia z Chodakowska i zakwasy mecza (dobry znak) :D

dantic3 lubi to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Życzę wytrwałości :)
    Pamiętaj, że najważniejsza jest systematyczność, najlepsze efekty osiągniesz, jeśli będziesz ćwiczyć rano, jeszcze przed śniadaniem, chociaż dla wielu osób to niewykonalne :)

dantic3 lubi to.
  3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie sniadanie czasami jest o 15 wiec raczej pocwicze przed nim ;) obralam sobie metode- rano pobudka, cwiczenia, kapiel, 1 kawa )

dantic3 lubi to.
  4. haft61

haft61 Fanatyk forum

dziewczynki ja juz tez przygotowana tylko ewentowe rozsiac i zaczynamy wszystko inne udało mi sie kupic a jak nie kupic to wychoddować , cos tam się zwrociło w sprzedaży ale niekoniecznie wszystko

dzieki za pomoc w dopalaczach jak ja juz cosik bede miec to tez wam podsylac bede na razie kalinka cukier codziennie dostawac bedzie a reszta piszcie co której, oczywiście po ewencie

dantic3 lubi to.
  5. =kalina=

Idealny plan :)

Monika, spokojnie, u mnie zapas cukru jest póki co, jeszcze kilka tysięcy, ale nigdy za dużo ;) Ale jakby coś kiedyś ktoś był bardziej potrzebujący, to się nie obrażę :)

dantic3 lubi to.
  6. haft61

haft61 Fanatyk forum

witaski po godzinie 00
    na poczatek wypadajki u mnie słabiutko tylko 76
    na razie na lesnej rozsiewam na całość
    na innch dunie posadziłam za 4h bede zbierac i wtedy na duzych polach cebule posieje na wypadajki
    i potem sprzedam mam w caosi uszlachetniona

dantic3 lubi to.
  7. =kalina=

:D:D:D:D:D:D tylko 76
    Ja mam 4, zebrałam plony rano, a teraz tylko przebiśniegi :) Liczę na coś więcej jutro o poranku :)

dantic3 lubi to.
  8. haft61

haft61 Fanatyk forum

o to widze zapomniałas i rano zebrałas ladnie
    dobre i te 4 szt
    wieczorem wypadajkami sypnie na pewno
    w przerwach myje okna na razie zmykam do pracy daleje

dantic3 i =kalina= lubią to.
  9. =kalina=

Właściwie, to u mnie zagrody były same, więc teraz jeszcze trochę zbieram co godzinę coś. Teraz już mam 32 wypadajki :) Ziarnko do ziarnka i się uzbiera ;)

dantic3 lubi to.
  10. haft61

haft61 Fanatyk forum

ostatni rozsiew krótkich i mam na trzy pola a potem tylko długie i do wieczora bedzeimy mieli rozsiane wszystko

dantic3 lubi to.
  11. =kalina=

Troszkę Zośki i za półtorej godziny wszystkie pola będą u mnie w eventówkach na małych :)
    Wypadajek 55- gonię Cię Hafciku :D

dantic3 lubi to.
  12. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie :p
    Jakem nałóg będę budować zamek na piasku 8)
    Wczoraj kogo pamiętałam to wysłałam białą niewinność, dzisiaj co doczytałam to też poszło;)jakby co to o babeczki i niewinność piszcie mi sówkę

byłam dzisiaj na fit boxingu :Dmyślałam po 15 minutach że zaraz sobie będę przydeptywać język ale dałam radę :inlove:będę chodzić

dantic3, ells.w87 oraz =kalina= lubią to.
  13. =kalina=

uuuu dziewuszki widzę, że się za diety, ćwiczenia wzięły, no, no, brawo, tak jak na wiosnę przystało :D

dantic3 lubi to.
  14. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

jak Wam idzie evencik? u mnie 117 kadzidelek zebranych i za pol godz. zbiore roslinki. W miedzy czasie gotuje obiadek wiec jak narazie wszystko ladnie sie sklada :) dzis delikatnie kurczaczek, warzywka i ryz :) moj 1 posilek dzisiaj bo nawet sniadania nie ogarnelam

15. WhateverHappenes

ja rozsadzam na razie :)

16. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

jupi, zaczelam robic nowa stala misje :inlove:

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

Siemka dziewczynki
    wrociłam z wywiadówki - włosn na głowie się jeży, maturzyste mam to wiekszy stres i niemoc w proszeniu o nauke

na ten moment 122 wypadajkii na koncie, rozsiane roslinki krotkie, ale najpierw długie potrzebne, wiec jutro calu dzien długie ale na noc jeszcze miksa sieje czyli na jednej cebula, a na dwoch co popadnie troche tego troche tego
    mały misz masz

18. babula40

babula40 Komandor forum

Wieczorowe sandały goryla :)
    chwalę się jajkiem :p

ells.w87 i =kalina= lubią to.
  19. =kalina=

u mnie już wszędzie pełno krótkich, na jednej dłuższe, ale za godzinkę zbieram i sieję coś wypadajkowego, pewnie różyczki :)

Babulu Alu, cudne jajo :)

babula40 lubi to.
  20. WhateverHappenes

Babula jajo śliczne :inlove:

babula40 lubi to.