Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Zazdroszczę takiego uzależnienia :) Też bym chciała... Staram się ćwiczyć codziennie, ale teraz to już bardziej nazwałabym to przyzwyczajeniem, takie pół godziny przed śniadaniem, coś jak mycie zębów- niby wielkiej przyjemności nie sprawia, ale potem się człowiek lepiej czuje ;)

babula40 i MOD_Dotti lubią to.
  2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

no właśnie fitness :oops:znowu zaczynam chodzić :p

witajcie nałogi :D

babula40 i MOD_Dotti lubią to.
  3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien ponownie :) to ja chwytam za marchewke i lece dalej do pracy. Wlasnie jestem po inspekcji domu- mam jeszcze gdzie mieszkac :D do wieczora :)

babula40 lubi to.
  4. haft61

haft61 Fanatyk forum

o rzebym ja miala takie zaparcie i pobiegac mogla
    na szczeście basenik to mój żywioła, ale teraz troche papierki czas zabieraja
    w wakacje codziennie ta godzina na basen moja
    i figura wtedy się znajdzie w odpowiednim miejscu

i dzień juz znów się robi dłuzszy kiedys 17 ciemno bylo, a teraz juz 18 i jest dopiero szarówka u mnie lampy na ulicy jeszcze sie nie pala

Elka a ty co chatke zmnieniasz

MOD_Dotti lubi to.
  5. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam Nałogi. Wstawać proszę, gumiaki czekają. [​IMG]
    no dobrze najpierw kawka. [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]A to jak komuś kawa mało.xD

6. =kalina=

Dzień doberek, zabieram jedną kawke, tę najczarniejszą, jeśli można i zmykam opalać się :p

7. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Weź się i przezięb. W zimie opalania jej się zachciało. Normalnie w kuprze Ci się przewraca. ;):)xDxDxD

Alairë lubi to.
  8. haft61

haft61 Fanatyk forum

ona opala się pod lampali albo papierosami
    hahaha

dzieki za kawusie sasiadeczko ze sniadanka tez skubnelam,
    mam dosc urzedów i nie miłych petentów
    masakra

słonka wszystkim

9. WhateverHappenes

a może ona miała na myśli opalanie się tak jak świńskie golonki opala się nad gazem;)może coś jej jeszcze zostało do radykalnej depilacji xDxD

witam nałogi ,
    melduję, że jak w niedzielę obgryzły mnie adidasy na spacerze to do dzisiaj chodzę z zaklejonymi piętami >:(

Alairë i babula40 lubią to.
  10. haft61

haft61 Fanatyk forum

oj niedobrze jak adidasy gryza
    za duzo biegałas przy pięknej pogodzie
    mnie pies przegoniła w niedziele po plaży i wlazł do morza
    mało nie poszłam za nim , ale woda zimna dla mnie jeszcze

11. babula40

babula40 Komandor forum

Popołudniowe sandały goryla :)
    dziewczyny ,podziwiam za konsekwencję w ćwiczeniach i uprawianiu czegokolwiek . Ja raczej słomiana zapałka jestem xD

tu coś do obejrzenia ,koralikowe jajeczko mej córki :)

Alairë i ells.w87 lubią to.
  12. haft61

haft61 Fanatyk forum

Śliczne to jajeczko to na nasz stół wielkanocny
    ma dziewczynka w paluszkach talent, to z koralików

babula40 lubi to.
  13. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć, tzn. goryla sandały wieczorne ;)
    i pogoda się skiepściła.... a już prawie była wiosna... :(

Alu - śliczne te jajcorka :D. A te koralikowe ubranka to ściągalne są, czy tak już na stałe się prezentują?
    Małgosiu - nie ma to jak obcierające obuwie :p... Masakra... No, ale żeby adidasy tak dały do pieca, toż to profanacja ;). Najbardziej wygodne buty świata, a tu taki zonk ;)
    Menko - z tym opalaniem to chodziło Ci o wystawianie buźki na pierwsze słonko wiosenne?
    Moniu - a zrób foteczkę jakąś jak z czworonogiem po plaży wędrujesz... :)
    A naszej Wiolci to nigdzie tam nie spotykasz?

Mariolu - jakie gustowne kaloszki, normalnie cud, miód i orzeszki... :p

Mamcia ma już ostatni dzwonek - lada moment zniknie :cry:

Zmykam spać, dobranoc :)

babula40 lubi to.
  14. haft61

haft61 Fanatyk forum

No wlasnie kiedys rozmawialam z Wiolcia ze moze sie spotkamy ale jakos sie to rozmyłao
    maszmoże do niej jakis inny kontakcik to może napisze , ona tymi samymi ściezkami chodzi co ja, tylko teraz u na s tam remoncik jest bo nam kolejke robia na ta naszą gorkę

tak mamcia to zaraz nam znikinie z radaru - plakac bedziem:cry::mad::cry::cry:

15. WhateverHappenes

Mamcia jak zniknie to jej miejsca trzymamy :)
    ktoś wie o co chodzi w tym evencie z zagrodami?

dobranoc

16. haft61

haft61 Fanatyk forum

na razie nikt nic nie wie nie wiadomo co generalnie trzeba
    sami nie wiemy , a na zgaduli nic nie ma ciekawego
    czarna magia

17. =kalina=

Hej nałogi :) Wstawać czas najwyższy, Marcinek nam się obija, to ja śniadanko zaserwuję, żebyśmy głodować nie musiały
    jajeczniczka ze szpinakiem na dziś :)

A co do opalania dziewczynki, to był śmiech przez łzy, bo takie piękne słonko za oknem, a ja mam zakaz wystawiania mordki i każdej innej częsci ciała na słońce przez dwa lata, najlepiej dłużej :cry::cry::cry::cry:
    I dożywotnio przed wyjściem na słonko filtr 50 na twarz, o takim leżakowaniu na plaży mogę zapomnieć, bo mi się przebarwienia porobią :cry::cry::cry:

Moje kochane oparzenie, opalania przy piecu mi się zachciało, w tempie przyspieszonym, to teraz mam :D:D:D

18. haft61

haft61 Fanatyk forum

to tak rzeby nie odstawac na drugie sniadanko po tej jajeczniczce
    Kalinka słonko slonka ci zycze tylko z umiarem
    to jak ty bedziesz pracowała na tych wycieczkach chyba za woalka i parasolka
    [​IMG][​IMG]

19. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Parasoleczka super, głosuję za parasolką. Będzie chodzić jak hrabina.;)

Witam Nałogi.

20. babula40

babula40 Komandor forum

Ola ,jajcy ubrane na cacy :)
    Poranne sandały goryla . Idę w miasto ,potem Marcela ze szkoły odebrać muszę i odwiedzić z nim przedszkole (zatęsknił za panią Romką i panią Marzenką )i kolegami . Tak więc udrepatanie mnie czeka ,ubiorę wygodne butki ,coby nie podzielić losu Małgosi :)