Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

No widzisz. . :) W grupie zawsze raźniej :)

Ja też, wróciłam ze szkoły to tylko siedzę. Tak się zastanawiam, co się stało z autorką tego klubu?

patrycja9922 lubi to.
  2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

na razie odpuściła sobie forum :) ale mamy nadzieję, że zatęskni i wróci

a o G&T też nic nie słyszałam....wszyscy czekają

patrycja9922 lubi to.
  3. Wika7022

Właśnie :) Trzeba być dobrej myśli :)

patrycja9922 lubi to.
  4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

heh no ja w zasadzie mialam plan uzbierania zwierzaka a do tego potrzebna pasza ;) Sp byla tylko proba zapelnienia mlyna (aby nie stal bezczynnie)- teoretycznie tez jej nie produkuje bez potrzeby poniewaz mam 835 szt. a w oazach bawie sie okazjonalnie ;)
    masz racje- lepiej to olac wszystko; a skoro tu ciagle wyprzedaze to moze producent wymieni konsole sprawdzajaca na nowszy model ;)

G&T to chyba w drugiej polowie roku :p

Nalogi wykorzystuja wejsciowki imprezowe? kwiatki mozna zdobyc

5. Wika7022

Na razie dziewczyny :) Miłej nocy, bo już nie będę (chyba) dziś dostępna. Papa! :)

=kalina= lubi to.
  6. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Kochane jestescie, tak mi pomagacie :))

patrycja9922 i =kalina= lubią to.
  7. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nasza Marlenka, z tego co pisała mamcia nie zamierza do nas już wracać, postanowiła zerwać z nałogiem :cry:
    Swoją drogą, tylko ja uważam, że bez Mamci i Marlenki jakoś inaczej tu?
    Zawsze jak dostanę za free to owszem, ale nie kupuję, kiedyś pomału i komplet kwiatków się uzbiera, już tulipana mam:inlove:
    Zawsze do usług Beatko, jak Ci czegoś potrzeba, to pisz. Mi nałogi pomagały, więc i ja staram się pomagac innym w miarę możliwości
    :D

8. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć, tzn. Goryla sandały ;),
    nadrobiłam zaległości w czytaniu, nie było mnie parę dni na forum, a do gry wpadałam i zaraz wypadałam, bo gościa miałam.
    Biedna Kalinka z tym wypadkiem piecowym, jak tam aktualnie sytuacja?
    Na mnie kiedyś piecyk gazowy zazionął i też nie miałam rzęs, brwi i opaliłam sobie włoski, także wiem jak jest... I ten koszmarny zapach spalenizny....
    Na szczęście nic mi się nie stało, włosy odrosły i sprawa poszła w zapomnienie, choć do dziś mam respekt przed gazem :p.

Dziewczynki skończyłam właśnie event, itemki stanęły w ogrodzie na bahamie, a strach na wróble w ozdobnym. Także jestem ze wszystkim na czasie ;), szybko nadrobiłam :D...

Aha, zapomniałabym napisać, że byłam z młodą na koncercie Katy Perry, która była u nas ze swoją trasą Prismatic.
    Powiem tak - mega, super, hiper fantastyczne show, w życiu czegoś tak potężnie zorganizowanego do najdrobniejszego szczegółu nie widziałam. Coś pięknego po prostu.
    Poziom absolutnie światowy, byłyśmy zachwycone. Warto było wydać na bilety :p Choć szłam bez przekonania, bo to nie moje klimaty, ale na miejscu okazało się, że zupełnie niepotrzebnie ...

patrycja9922 lubi to.
  9. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

skonczylas event?

patrycja9922 lubi to.
  10. =kalina=

Alairë, koncertu zazdroszczę, słyszałam, że na żywo kiepsko śpiewa, a Ty jakie odniosłaś wrażenie? I osobiście uważam, że to jedna z najładniejszych gwiazd :)
    A ja jakoś żyję, pomalutku się goi, już nawet mogę jesć potrawy frytkokształtne, czyli oprócz frytek np kroję sobie chlebuś z masełkiem, albo jakimś serkiem na takie długie paski i wcinam :D jeszcze z tydzień i usteczka na tyle się wygoją, ze bede mogła normalniej jeść, już dolna warga nie boli jak dotykam, więc jestem dobrej myśli :)

patrycja9922 lubi to.
  11. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Oczy mnie dzisiaj strasznie bola ...
    Nie jeszcze, sporo mi brakuje

patrycja9922 lubi to.
  12. =kalina=

dużo czasu jeszcze, spokojnie dasz rade, tylko zacznij od najkorzystniejszych, jak nie zrobisz pierwszego, drugiego to wiele nie stracisz :)
    według mnie to są nieopłacalne zupełnie, sama nawet jak kiedyś uzbieram wypadajki, do nie bede robić

swoją drogą jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ilością potrzebną do 4 zadania, myślałam, że bedzie potrzeba setki produktów, a kilka piórek załatwiło sprawe :D

ells.w87 i patrycja9922 lubią to.
  13. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

teraz bede robic to na swietliki przedostatnie, to co najcenniejsze juz mam czyli golebnik. Na tym mi zalezalo. Jak zrobie świetliki to na reszta zadań do uzupelnienia albo zrobie albo nie :)

patrycja9922 lubi to.
  14. haft61

haft61 Fanatyk forum

lili ja tez tak kiedys robi;lam wybiórczo, to co mi było potrzeba

trzymam za ciebie kciuki

zazdroszcze koncertu tez bym poszła, akurat ja bardzo lubię

15. =kalina=

pamiętam jak kiedyś event zrobiło się w połowie to był już sukces :D
    teraz "świeżaki" mają łatwiej, bo mogą właśnie robić wybiórczo, kiedyś takiej opcji nie było, po kolei, albo wcale, a i nagrody też miały inną wartość...
    ech, wspomnienia :D:D:D

16. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Kalinka, ale na przykład walentynkowy event nie można było wybiórczo robić :(

17. =kalina=

Wyjątki są potwierdzeniem reguły :D
    Ale dużo eventów jest jako misje w spółdzielni, albo typu "otwórz pokoje"

18. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Ja niedawno wróciłam z powrotem do gry, jakoś niecały miesiąc temu :D

Można wrzucać linki na yt do muzyki tutaj? :oops:

19. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

kiedyś też tak robiłam :) najpierw te najcenniejsze dla mnie a później ile się dało
    to jest najlepsza metoda

chyba, że trzeba było robić pokoje po kolei -to wtedy starałąm się jak najwięcej
    linki do Ytube można dawać:)
    chyba, że będzie tam przedziałek Urokliwego Wojtusia to przyjdzie MOD i zabierze >:(

20. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

jak przedziałek Wojtusia? wrrr

Bardzo Kooocham Trance, a w szczególności progressive :inlove::music: