Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

hejka laskixDxD Menka a tobie co? mam chwilke bo maly sie bawixDxD

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

twarz dość szybko mi się goi, po tygodniu na czole i policzkach właściwie już tylko zaczerwienienia zostały, najgorzej włąsnie usta i nosek :) poza tym jadanie jogurtów mi nie przeszkadza, bo je uwielbiam :) kombinuję też jedzenie małą łyżeczką, bo problem mam z wkładaniem jedzenia do buzi nie dotykając ust, bo wtedy strasznie piecze:cry: nie mogę sztućców używać, bo przez mocno uszkodzone kąciki ust tylko odrobinę mogę je otworzyć, więc widelec czy łyżka się nie mieści :D

wychodzę z założenia, że co mnie nie zabije, to tylko wzmocni :D

Cześć śliczna :)

Piec mi wybuchł, poparzyłam sobie strasznie mocno twarz, nogi i dłonie... Miałam szorty i bluze na długi rękaw, wiec mam poparzone to, co odkryte było wtedy :( ręce i tułów ocalały

patrycja9922 lubi to.
  3. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

o matuchno wspolczuje a jaki piec co ty robilas?

4. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Miłego wieczoru dziewczyny :)

patrycja9922 lubi to.
  5. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

biedactwo moje :eek::(dobrze,że tylko tak się skończyło........
    jak to się stało?

patrycja9922 lubi to.
  6. =kalina=

tak normalnie dorzuciłam do pieca, zwykły c.o., zamknęłam drzwiczki i zaczełam zamiatać wokół, a że u mnie w domu pali się trociną, więc kiedy wybuchło te drobinki mnie "oblepiły"

dodatkowo dostałam darmowego fryzjera, bo oprócz idealnej depilacji brwi i rzęs spaliło kilka cm włosów wokół twarzy do zera. masakra, jeszcze nie wymyśliłam co z tym zrobię, bo noszę długie, takie do pół pleców, więc szkoda mi wszystkie ściąć

patrycja9922 lubi to.
  7. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

wlosy odrosnaxD a buzia i reszta wygoixD

8. WhateverHappenes

trzeba dojść do tego co było przyczyną wybuchu8)żeby się nie powtórzyło

a na brak włosów z przodu najlepsza będzie jakaś apaszka w formie opaski na włosy ;)zasłoni to czego nie ma :p

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    możliwości jest wiele:)

9. =kalina=

przez pierwsze kilka dni nie wierzyłam, że sie zagoi, ale teraz jestem dobrej już myśli :)

odrosną, tylko co w międzyczasie?? myślałam o ścięciu grzywki, ale boki jeszcze zostaną, poza tym ze 4 cm mam braku nad czołem i 2-3 po bokach

Małgoś, o takiej najprostszej formie nie pomyślałam :D dzięki :D
    Co do przyczyny, to już tata kogoś wezwał, żeby to zbadał, ma być w przyszłym tygodniu, bo piec stary nie był, chyba 5 lat, nie jakis antyczny
    :)

Ja tam zawsze szukam pozytywów: teraz jeszcze nie mogę na dwór wychodzić, a troszkę ciężko mi chodzić, więc mam duuużo czasu na forum :D

10. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Czesc dziewczyny:)
    ,,,Menka skrobnij do mnie,,ja tu sie poce,ale jakos mi to nie wychodzi,,niby wiadomosc wyszla,ale lvl mi sie nie zgadza z tym co masz w sygnie. Diabli wiedza do kogo ja napisalam.

Przykre co napisalas,cala poparzona,aj aj,,
    Menka ja uzywam M2 LASHES na rzesy,poszly mi przez sztuczne choc w Studio robione byly,pomaga,dobra rzecz,przyznam ze i brwi tym ciachne.

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2015
  11. =kalina=

Sisi kochana, w sygnie mam tylko (aż?) imię, nick mam taki, jak na forum :)

12. WhateverHappenes

Menka jakbyś żyła w średniowieczu to byś się cieszyła z takiej depilacji :pwtedy kobiety sobie specjalnie wyskubywaly włosy na czole xD[​IMG]

patrycja9922 lubi to.
  13. sisi64

sisi64 Stały bywalec

No i dobrze ze tu napisalam,,by polecialo gdzie nie mialo :(
    Malgos ta Dama ma bardzo wysokie czolo o_O

14. WhateverHappenes

no właśnie po to sobie wyskubywały żeby mieć wysokie :p

asienka26 i babula40 lubią to.
  15. =kalina=

tak właśnie podobnie wygląda moja fryzura, tylko jeszcze wyższe mam czoło :D i już taki meszek się pojawił :D
    ale muszę złożyć zażalenie, bo wszyscy mówili, że na nogach kłaki przestaną rosnąć, a tu... nie dość, że rosną, to jeszcze nie mam jak ogolić, ani wydepilować :D Na początku oprócz okropnego wyglądu też sprawiały okropny ból, bo podrażniały rany, wiadomo, że te po goleniu są szorstkie ;(
    Zawsze można długie spodnie założyć :)

patrycja9922 i babula40 lubią to.
  16. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Dostojnie sie wygladalo z tak wysokim czolem.
    Menka mozesz mi odpisac? Musze zaraz znikac,mam wazny Telefon zaraz :)

patrycja9922 lubi to.
  17. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

juz jestemxDxD maly sie obrobil posraniecxDxD laski kto chce wypadaje?

patrycja9922 lubi to.
  18. =kalina=

odpisałam, zeszło mi się, bo zapomniałam jak zrobić, zeby można było "ą" w farmerskiej poczcie używać
    na poprzednim komputerze kojarzę, ze coś się robiło, żeby cała wiadomość się nie kasowała, ale skleroza w moim wieku już nieco dokucza

patrycja9922 i asienka26 lubią to.
  19. babula40

babula40 Komandor forum

Wieczorne goryla sandały :)
    Menka - współczuję kochana :inlove:
    Event przeszedł do historii xD czytałam w zgaduli ,że kamelełony będziemy kolorować ? huraaaaaaa xD
    aaaaaa i wiadomość z ostatniej chwili ,na moje miejsce w pracy znaleźli kogoś zdrowego :p

patrycja9922 i asienka26 lubią to.
  20. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Do sklikania dziewczyny,,,a i Marcinka tam pogoncie,,cos sie ociaga,,nawet na sniadanka nie da popatrzec.:(
    Milego :)

patrycja9922 i babula40 lubią to.