Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dziekuje :) rozjasniles mi w glowie tymi linkami :) a ja zawsze myslalam ze trzeba przyjmowac kazde uszlachetnienie :oops:

2. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Uzyłam pucharów i rzeczywiście jest różnica. Więcej wypadajek. Lecę lulu, do juterka LASKI. całuski :*

3. haft61

haft61 Fanatyk forum

Michałku zawsze niezastapiony jesteś
    wpadaj do nas czesciejz takimi nowosciami
    łakniemy tego
    i malo chlopa tu mamy same kobitki Marcinek ostatnio nas zostawil

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nie wiem, może ja kalkuluję inaczej, moze źle liczę, ale mi wydaje się nieopłacalne zainwestować np. 1800 goździków, tylko po to, zeby odrobinkę szybciej rosły... :( może gdyby to działało na wszystkie rośliny to byłoby warto, a tak?

hmmmm....
    wszyscy zawsze piszą o SN, ja go nie używam, sporadycznie tylko, głównie na pierwszych 10 eventówkach, potem już tylko wodą podlewam- może te ulepszenia są właśnie dla tych, co z SN korzystają, wtedy znacznie podnosi sie opłacalność...
    dobrej nocki :)

o właśnie, wszystko tu mamy, tylko chłopów brak :D

5. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

uszlachetnienie przyjmuj każde, jakie się pokaże - jeśli nie przyjmiesz, to zwykle znowu pojawia się po jakimś czasie, a tak dylemat "przyjąć -nie przyjąć" masz z głowy...
    przecież nie musisz go używać !!

na pierwszy rzut oka, inwestowanie 1800 goździków wydaje się "nieopłacalne"....
    ale....
    1. bardzo często podczas przeszukiwania szklarni są zwroty roślin,
    2. jak trafisz "miłość do SN" na goździkach i w połaczeniu z kasztanowym pnączen, SN, białą niewinnością i kerststolem
    zredukujesz czas jego wzrostu do tej legendarnej 1 sek. to odrobienie strat zajmie właśnie tyle czasu - 1 sek.
    te 1800 zainwestowanych goździków ( a nawet więcej ) zbierzesz 1 zbiorem z całej farmy na super polach ( 128 )
    kluczem do skrócenia czasu jest kasztanowe pnącze, SN i oba dopalacze skracające czas wzrostu przy użyciu SN
    ( biała niewinność i kerststol )
    dlatego właśnie posiadanie jak największej ilości drzew (baobabów) produkujących SN jest baaardzo wskazane....

babula40 lubi to.
  6. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

czyli dobrze myslalam- przyjmowac wszystko ale nie koniecznie wszystko wrzucac do slotow

7. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

dokładnie tak - do slotów wrzucasz tylko "miłość do SN" bo w całej tej zabawie w szklarni chodzi właśnie o to.,
    żeby zredukować ten czas wzrostu konkretnych roślin do minimum....
    sporo uszlachetnień, na pierwszy, ale też na każdy kolejny rzut oka jest nieopłacalne - optymalnie można mieć w 4 slotach
    4 "miłości do SN" różnych roślin i w miarę potrzeb siać tę, lub inną ulepszoną roślinkę - zawsze z 1 sek. wzrostem....

trzeba tylko mieć kasztanowe pnącze i zapas SN....

ells.w87 lubi to.
  8. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

poza uszlachetniami cala reszta pod dostatkiem :) dziekuje

9. =kalina=

mam jeden baobab z sn i to bez ulepszenia, wiec strasznie długo rośnie...
    oszczędzam sn na te kilka pierwszych eventówek, żeby mieć jak najszybciej jak najwięcej do rozsiewu,
    i rzeczywiście masz racje, o tym nie pomyślałam, bo kiedy wzrost to 1 sekunda szybko można zredukować zainwestowany brak, ale jak wspomniałam kiepsko u mnie z sn i nie mam kasztanowego pnącza, miałam wtedy przerwę w grze :oops:

Powiedz mi- co robić, żeby było jak najkorzystniej bez używania pnącza kasztanowego i SN?

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

na mnie czas, jutro pobawie sie dalej w szklarni a tymczasem kolorowych snów ;)

11. =kalina=

kolorków :)

12. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Przede wszystkim o swojego baobaba trzeba dbać i nie żałować mu Zosi :)

babula40 lubi to.
  13. =kalina=

No własnie tu chyba pies jest pogrzebany... :D Te uszlachetnienia mam od dawna w slotach i szału jakiegoś nie robią, tak naprawdę zapomniałam o nich, a tu zaglądam po roku nieobecności i przy każdym evencie wszyscy głównie mówią o szklarni, więc myślałam, że może coś nowego tam dodali, a ja przegapiłam, czy co... Dzięki za oświecenie i wyjaśnienie :)

Oczywiście, każdy rolnik wie, że jak się chce obfity plon, to należy dobrze nawozić. Ciekawe tylko, co na to zwolennicy ekologicznego rolnictwa ;)

już grubo po północy, po forum wiater hula to i Menka spać idzie ;) a przynajmniej gaszę komputer :)

Ostatnie edytowanie: 24 lutego 2015
  14. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

No widzisz :p
    zaniedbujesz nas:cry:nawet fotografia Urokliwego Wojtusia z widocznym przedziałkiem nie ściągnęła Cię do nas;)
    fotką cieszy się teraz inny MOD 8)

witam bladym świtem:sleepy:

babula40 lubi to.
  15. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

hejka laseczkixDxD ewencik skonczylam a teraz jade do pracki:inlove::inlove::inlove::inlove:

babula40 lubi to.
  16. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Miłego dnia wszystkim :)

babula40 lubi to.
  17. babula40

babula40 Komandor forum

Poranne goryla sandały :)
    Latam od wczoraj ;Pity ,city i inne pierduty . Zaliczyłam proszony obiad a i dzisiaj tez idę na gotowe :)
    Miłego dzionka nałogi :music:

18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

goryla sandaly :)
    buuu ktos zaporzyczyl sobie z mojej farmy moj abonament na mlyn :cry:

19. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam. Ela, do mnie nie przyszedł. Mnie nie chcieli sprzedać. Przyszła wiadomość , że cośtam cośtam i kazali pisać do pomocy ale mi się nie chciało. :):p

20. =kalina=

Witam porannie, goryla sandały :)
    Widzę, że nałogusie już wstały, zwlekam się z łóżka i ja, lece na jakieś śniadanko i wracam do was :) Pewnie z miesiąc na ulicy nie bede się mogła jeszcze pokazać, wiec tu mnie będzie pełno :D

Miłego dzionka wszystkim :)
    ładne tempo, grateczki Asiu