Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

3 pelne zbiory wystarcza- ja odrobine wiecej bo mam bahamke zminimalizowana o kilka drzew i zagrody :)

2. haft61

haft61 Fanatyk forum

poranne goryla sandały ja juz czekam tylko na wypadajki roslinki rozsiane
    teraz czas podgonic troche stodołę
    i zostałm 1mln do 82lv

3. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Witajcie kochani :)

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Cześć dziewczyny, goryla sandały z rana :D właśnie nasza babulka do szpitala nie chciała, a mnie wzieli na siłę i dlatego mnie nie było -.- Od pół godziny jestem w domu, przebrałam się i pierwsze kroki na forum do was :D
    Ale już jestem, postaram sie już więcej nie znikać na cały tydzień bez pożegnania.

Zmykam narazie, przejrzę co straciłam, jak mnie nie było, mam nadzieję, że nic ważnego.

ells.w87 lubi to.
  5. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

a juz sie martwilam, dobrze ze juz jestes 8) a jak sie czujesz?

Lilly dobry dzien :D

6. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Wysłano mi zaproszenie na czat a tu zonk nie mogę wejśc :< wrrr, ale jestem zła ! Zasadziłam ostatnie roślinki ale z wypadajkami mam lipe :/

7. =kalina=

zyję, teraz jeszcze rergeneracja sił w domu i będzie dobrze :)
    Twarz mam zmasakrowaną, więc z miesiąc w domu bede siedziała, ale wygląda na to, że bez blizn się obędzie... uffff :D
    Za to na forum bedzie mnie na pewno dużo, bo w domu za dużo rozrywek nie mam, więc nadrobię czas stracony :D

ells.w87 lubi to.
  8. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

szybko minie ten czas :) wierz mi, ja kar mialam ogrom :D
    na wypadajki dluzej rosnace rosliny :) sama zasieje za godzinke roze :) tylko moze pomecze najpierw pszenice - zapas sie uszczupla

9. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

no muszę coś pokombinować kochana :))

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ladna masz sygnaturke :) Kami jak zwykle stworzyla cudenko :)

11. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Mi również się podoba :)

12. =kalina=

lily, czy my się znamy? Jeśli powinnam kojarzyć, to sorki, zastanawiam się, myślę, wysilam mózgownicę, ale nie pamiętam :sleepy:

13. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Chyba nie, ells tylko znam z gry :) Tak czy siak witaj, Beata jestemxD

14. =kalina=

Miło poznać, Menka jestem :)

15. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

ale dziewczyny mam problem z pomocą techniczną. Chciałam zgłosić do bigpoint zachowanie modów i tak: maila do gry zakladalam 5 lat temu i nie pamietam hasla, a do bigpoint musisz podac maila z gry , zmienic maila nie moge w grze bo mi aktywacyjny mail przychodzi na stara poczte. Do starego maila nie przypisalam pytania pomocnicznego ani alternatywnego maila. i koło się zamyka, nie wiem co zrobić by dać nowego maila .... nie moge tego im zglosic do pomocy technicznej.

16. haft61

haft61 Fanatyk forum

mozesz zmienic meila
    na stronie gry tu gdzie przechodzisz na formum, masz dwa kółeczka trybki
    tam naciskasz i pokazuje cisie okienka tam naciskasz na klucz , najpierw jest zmiana hasla bodajze a drugi z pewej to zmiana meila

17. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Tłumaczę, że jak daje zmianę maila w grze, to link aktywacyjny przychodzi na starą pocztę, a do niej nie mam dostępu.

18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Beato (o ile moge po imieniu) w zgloszeniu do PT chyba mozesz podac mail do korespondencji. Ew. tam gdzie masz zalozonego maila (pamietasz adres?) mozesz dopytac sie w supporcie

19. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

wyslali mi maila nam oj mail zem usze uzyc maila z gry

ells.w87 lubi to.
  20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

a masz opcje przypomnienia hasla za pomoca sms? trudno mi cos doradzic poniewaz nie wiem na jakim portalu masz swojego maila. Jak chcesz podeslij mi sowke a poszukam rozwiazania