Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

heh no ja chcialam Wam pokazać dzieło Natalki. W zasadzie wolę sie nie przebierać ale skoro mam juz tyle cudnych dziel to dlaczego by je nie zakladac? ;)
    zmykam, za chwile przyjezdzaja goscie :)

patrycja9922 lubi to.
  2. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

hejka laskixD znowu ewent? ja nawet wysikac sie dobrze nie mam czasu:cry::cry: masakra w domu i wpracy:cry::cry:

patrycja9922 i babula40 lubią to.
  3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

wcale się nie dziwię :)

Jak prawdziwa kobieta:D Ja nawet jak w domu jestem i nikt mnie nie widzi to czasem się 4 razy na dzień przebieram :D

Asiu, miło, ze chociaż chwilkę dla nałogów zznalazłaś :)

patrycja9922 lubi to.
  4. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

co to jest dokładnie ? bo mi wygląda na kolorowe czasopisma xD
    muszę przyznać, że te kosze są po prostu wspaniałe :inlove:

patrycja9922 lubi to.
  5. babula40

babula40 Komandor forum

a ja wiem co to jest ,to wiklina papierowa :) No Marioluś ,masz cierpliwość :)

patrycja9922 lubi to.
  6. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

już też wiem:)[​IMG] i podziwiam

=kalina= i patrycja9922 lubią to.
  7. haft61

haft61 Fanatyk forum

Kochani przyszłam sie pochwalic w ciagu 20 dni zaliczyłam poziomok z 80lv na 81lv na baha mam juz 70lv
    takze powoli do przodu jeszcze trzy poziomy i na baha odkryje 4 pola , a potem sie zobaczy

8. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Monia pieknie :) Jeszcze troszke to dobijesz do mnie ;)

babula40, =kalina= oraz patrycja9922 lubią to.
  9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

176 wypadajek zebranych
    Zasiany 3 siew eventówki.
    Jeszcze ponad 2 mln do 85 lvl. Na wyspie niedługo będę miała 128 lvl:inlove:
    Tak czytam wasze komentarze:p Może i ja zmienię kieckę:p

babula40 i =kalina= lubią to.
  10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

pieknie :)
    no wiesz, kobieta zmienna jest i lubi sie czasem stroic ;)

patrycja9922, babula40 oraz =kalina= lubią to.
  11. =kalina=

Hafciku, gratulacje poziomiku, mi zostało jeszcze prawie 9 mln, więc się zejdzie :)
    sieję eventówkę, mam nadzieję, że tym razem będzie łatwiej z wypadajkami, bo aż 660 potrzeba... Masakra

kto jeszcze chce wypadajke ślijcie sówki, mam na dziś dwa wolne gifty

12. babula40

babula40 Komandor forum

dziewczyny ,leżę i kwiczę xDxDxDxD mój wnusio ,pojechał z rodzicami na kulig ,po którym w sali biesiadnej był bigos itd. No i leciała muzyka w tym znana wszystkim piosenka ''Hej sokoły'' którą wszyscy śpiewali .No i Marcel mówi to córki - mamo ,już wiem jak to leci ,to nie są GORY LASA NDAŁY (goryla sandały xDxDxD, bo w refrenie jest ''góry ,lasy ,doły''
    zaśpiewajcie sobie ten refren słowami Marcelka xDxD

zzizzie, patrycja9922 oraz ells.w87 lubią to.
  13. =kalina=

Zastanawiam się czy oddawać eventówkę, czy lepiej najpierw uzbierać 6600 i dać do młyna, niech się strzałki robią... Chyba tak będzie najlepiej, bo potem będzie śmiesznie, jak się młyn z produkcja nie wyrobi do końca eventu:D

14. haft61

haft61 Fanatyk forum

Babula masz fajnego wnusia,
    rozbroił mnie i musiałam monitor wycierac

ja wypadajki przyjme w kżdej postaci

kalinka najpierw strzały potem reszta

15. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

a ja oddalam do 1 zadanka :D teraz kolejne ustawie na produkcje strzal

16. =kalina=

Nie podoba mi się ta "gierka", to chyba dla fanów wesołego miasteczka, a wy jak sądzicie? Jeszcze się w to nie bawiłam, ale nie chce mi się :( jak zużyję wiecej strzał, to trzeba bedzie wiecej produkowac, ciekawe, czy trudne to bedzie. Na planszy niby widac, że duże te balony, ae kto to wie, jak szybko bedą latały...

Elu, a jak gierka? łatwa? trudna?

17. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć,
    Alu - wnusio czadowy :D, ale pojechał xDxDxD
    Mariolu - koszyczki rewelacyjne. Widziałam takie poskręcane papierki do nabycia w empiku, teraz już wiem do czego to służy... ;)
    Monia - pędzisz jak burza z tymi levelami, gratulacje :)...

Ja się też zastanawiam, jak z tymi strzałami zrobić... Raczej nie będę czekać aż uzbieram całość roślin, bo się ze strzałami nie wyrobię. Tak sobie myślę, że jak się komuś oczko omsknie i paluszki, to celność będzie mizerna i trzeba będzie mieć więcej strzał, więc jakiś zapasik by się w sumie chyba przydał... Ale tym się zajmę najwcześniej jutro wieczorem.

Ja na razie kiecki nie zmieniam, bo mi się nie chce robić, czasu nie mam...
    Może w ferie, jak młoda na obóz harcerski pojedzie. A póki co, to zaraz zwariuję, bo doszywam sprawności do munduru i przeszywam guziki, bo dyndają jakby się miały zaraz pourywać...

18. babula40

babula40 Komandor forum

Wiecie ,że jeszcze nie mam planu jak rozegrać event . Za 1.5 godziny mam kolejny zbiór ,na noc nastawię młyn a jutro zaś pomyślę :)
    Olu ,no Marcel potrafi rozłożyćxDxDxD
    Hafciku ,gratki :music:

patrycja9922 lubi to.
  19. haft61

haft61 Fanatyk forum

Dzieki wam za gratki powoli was doganiam bo na razie na końcu łancucha pokarmowego u was jestem
    ale trzeba was dogonic i tę górke zobaczyc z bliska

patrycja9922 lubi to.
  20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

nie ma szans by nie trafic :) no chyba ze bedziemy grac z zamknietymi oczami :D