Klub Nałogowców

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by MarLena.83, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć Nałogi ;),
    robimy evencik oczywiście?
    Lista wypadajkowa będzie mam nadzieję :p...
    Żeby skończyć całość potrzeba 660 trzonów strzał -.- (260 do zadań i 400 do produkcji strzał). Ponoć w FAQ jest błądzik i mają poprawić nagrody, bo bylibyśmy pokrzywdzeni w stosunku do innych krajów :).

2. haft61

haft61 Fanatyk forum

kto robi liste wypadajkowa bo mamci nie ma
    termometr zaraz na czerwono bedzie sie świecił, bieda wielka
    rzeczywiście ma jakies problemy

a ja przyszłam sie pochwalic piekarnia juz na trzecim poziomie i miałam wcześcniej dżemiarnie i dzis dostalam kwiaciarnie także 4 zawody juz mam

patrycja9922 likes this.
  3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Wow, widzę, że Małgoś idziesz jak burza :D ja o pandamusie nawet jeszcze marzyć nie zaczełam :D

Widzę, że nowy Nałóg nam się pojawił, witaj Patrycjo :)

Hafciku, grateczki :) Ja tam tylko zaglądam jak mi CMJ potrzeba :) reszta jakoś stoi w miejscu.

Zaraz poczytam o walentynkowym evencie, ale małe szanse, że go w ogóle zacznę, bo moja siostra bierze ślub, więc przygotowania, potem jeszcze poprawiny, niektórzy goście pewnie jeszcze dłużej zostaną, więc czasu raczej nie będzie :) I najważniejsze, że moj luby calutkie walentnki od piątku do poniedziałku ma wolne, więc będziemy razem świętować :inlove:

4. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

A dzięki :)
    tak przyspieszyłam odkąd mam pnącze, wczoraj na przykład z pnącza i zleceń w domku nazbierałam ponad 65 tys PD na wyspę :inlove:

Hafciku gratuluję zmian w dzielnicy rzemieślniczej :)

5. haft61

haft61 Fanatyk forum

Dzięki dzieki

kalinka dasz rade roslinka najprawdopodobniej z woda rosnac bedzie tylko 4,2h a wiec jakies ok 6 zbiorów potrzeba na wszystko moze 7 bo nie wiadomo ile tych serduszek potrzeba, a strzały tez trzeba robić

takze jak ktos się spręży to w dwa, trzy dni zrobi

ps jeszcze jedno do zmiany lewelka pozostalo 220 tyś

=kalina= likes this.
  6. =kalina=

Jest jeszcze kwestia, czy ja bede chciała tracić chociaż chwilę czasu na komputer... Zazwyczaj jest tak, że mój luby ma sezon, ja mam wolne, tak jak teraz, a jak ja non stop latem pracuję, to on ma wolne i praktycznie cały rok mijamy się :( Rzadko zdarza się te kilka dni wolnego wspólnie.
    Uroki pracy w prywatnych firmach- do szefa się trzeba dostosować, żadne strajki nie pomogą, dlatego tak bardzo ciśnienie mi podnoszą strajkujący górnicy- mają tak dużo, a chcą jeszcze więcej

7. haft61

haft61 Fanatyk forum

i w tym wzgledzie popierwm cie całkowicie ,a jeszcze rolnicy ktorzy zamiast zus płaca co kwartał 400 zlotych krusu, masakra
    ja tez w sektorze prywatnym,
    kalinka zobaczysz jak moze ci sie uda

=kalina= likes this.
  8. =kalina=

dokładnie tak, a znam i górników, i rolników w bardzo bliskiej rodzinie, więc doskonale wiem, ze żyją "jak pączki w maśle"
    wystarczy powiedzieć, że żadnego z nich żona nie pracuje, bo mają tyle kasy, że nie potrzeba, a ja jakbym nie pracowała, to za pensję narzeczonego by pewnie tylko na rachunki starczyło

220 tys to w jeden dzień uzbierasz, powodzenia! :)

9. haft61

haft61 Fanatyk forum

nie ma jak górnik, nie ma jak rolnik, tego pierwszego nie mam , ale ma tego drugiego i to nie jednego, narzekaja a rzeczywiscie w domach czasem tylko złotych klamek brak. a o tych drugich to slysze jak przyjeżdżaja na wczasy gdzie to nie byli ile im zwrocili, a kto nam cos da w prywacie

10. WhateverHappenes

jeszcze kolejarze się szykują 8)
    ja będę robić event z przyzwyczajenia :music:

11. haft61

haft61 Fanatyk forum

a miala być armatka do zdobycia w ewencie a jest dodatkowe pnącze za fl do kupienia
    widziałyście

12. =kalina=

akurat kolejarza nie znam żadnego, ale jak młody będzie i przystojny to nie mam nic przeciwko, żeby poznać ;)

hafciku, pnącze za fl? gdzie?

13. haft61

haft61 Fanatyk forum

14. =kalina=

faktycznie, nie zauważyłam :D

Poszukam, może będzie to osławione ostatnio kasztanowe, które tak przyspiesza wzrost roślinek, albo jeszcze jakaś inna ciekawostka....

edit: tylko to walentynkowe :( i to nic szczególnego nie daje, ale hafciku, pytałaś o armatkę, proszę- jest, ale za florki

15. haft61

haft61 Fanatyk forum

16. =kalina=

miałam przerwę, ale czy na każdym evencie dają pnącze ostatnio?

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

mniej wiecej tak wypada ze ostatnio w każdym ewencie jest pnącze

tylko gorzej z intemami bo jak ja gram 5 miesięcy, to tych intemów mam mało, kiedyś nie było pnacz były same intemy, mozna było nazbierać

=kalina= likes this.
  18. WhateverHappenes

ale to pnącze Walentego drogie :(

=kalina= likes this.
  19. =kalina=

Dokładnie tak, a tym bardziej, że nie ma tych na dwa pola, mi przynajmniej wiecznie ich brak :D
    A tego plażowego klubu postawić niestety nie można, ciekawe czemu :(

Gosiu drogie i szału nie robi

20. haft61

haft61 Fanatyk forum

szału nie robi to pnacze, fakt drogie, ja nie kupuje, zresztą fl brak to chyba dla tych kolorowych

tak brakuje tych co sa na dwa pola mnie tez

Last edited: Feb 11, 2015
    =kalina= likes this.