Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kochani wpadłam na moment (dostałam 5 min.) poczytać co u Was,życzyć miłego wieczorku,dobrej nocki,no i przesłać gorące buziaczki:*:*:*:*:*

2. Kdana4557

Kdana4557 Czeladnik forum

dziobaj dziobaj, ja sie nawet nie zabieram za takie rzeczy, beztalencie totalne jestem:p
    dobrej nocki i kolorkow zycze wszystkim nalogusiom8)

patrycja9922 lubi to.
  3. babula40

babula40 Komandor forum

Heloo ,pobudka nałogi !!!
    Marcinku ,z głodu poumieramy !!!
    Cisza tu ,więc idę dziobać ,miłego dnia wszystkim :)

4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

wyczytalam tyle samo ile Norbijas opisuje w Zgaduli. Ciekawi mnie czy ta opcja bedzie za darmo czyvtrzeba szykowac na nia fl 8)

=kalina= lubi to.
  5. Kdana4557

witam wszystkich cieplutko w zimowe przedpoludnie:music:

dziewczyny o co chodzi z tymi komiksami w spoldzielni? czy to te same, ktore byly wczesniej ?

Twoje posty połączyłam.Na forum nie można pisać posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to proszę korzystaj z opcji "Edytuj".
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 lutego 2015
    =kalina= lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A jak już tu jestem,to witam nałogi,pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę miłego piątku,i udanych klonowań :)

Kdana4557,zapraszam do poradnika,znajdziesz w nim informacje na temat komiksów : >>>>Kolekcja komiksów

babula40 i =kalina= lubią to.
  7. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam, dziobaj babulu, udanych dziobanek życzę.:p
    Witam naszego prywatnego Modka.:)
    A że Marcina ni widu-ni słychu, zapodaję śniadanko. :)
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    a z resztą, hurtem pojadę.
    [​IMG][​IMG][​IMG]xD

babula40 i =kalina= lubią to.
  8. Kdana4557

dziekuje Ateno... jeszcze sie ucze forum, obiecuje sie poprawic, za poradnik rowniez dzieki...pozdrawiam

=kalina= lubi to.
  9. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witajcie nalogusie

ja zpodaje juz na drugie śniadanko ciasteczko i do tego kawusia
    [​IMG]do wyboru do koloru, każdemu po troszku

=kalina= lubi to.
  10. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Hafciku, widzę, że walentynki na farmie już mamy :)

Jak evencik idzie? Chyba te burdelikowe są najszybsze do zrobienia i najłatwiejsze na farmie, mam nadzieję na BB w weekend, wtedy dokończe, narazie zrobiłam tylko do pnącza, ale koniecznie muszę liski zdobyć :D

babula40 lubi to.
  11. babula40

babula40 Komandor forum

Też czekam z utęsknieniem na BB .Bo przecież event skończyć by wypadało ?:p
    Mariolka ,śniadanko wymiata :inlove:
    Monika ,proszę mnie tutaj nie kusić łakociami ,bo odchudzam siem !!!xD

patrycja9922 i =kalina= lubią to.
  12. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja tez powinnam sie odchudzac ale jakos tak na dobty dzień te łaakocie

tez czekam na bb dzis po 18-stej bedzie sie działo ciekawe co się wykluje

z poprzedniego ewentu z ts-ów na razie mam
    chomiki, koty, pomarańczowe indtki, pomarańczowe konie, pomarańczowe kozy, złóta tróflarnia, myszy
    z ddrzewek , czarny bez XXl i XL, klon palmowy, klon cukrowy XXL, 2 razy poziomkowiec, cytryna XXl

jeszcze po trzy napisze potem , dla mnie wszystko dobre choć chcialabym cedr, drzewka japońskie, wilka, kiwi, i inne ktorych nie mam

patrycja9922 i =kalina= lubią to.
  13. =kalina=

Dziewczyny, niechże bede waszym natchnieniam: w ubiegłym roku schudłam 27 kg, od pół roku nie jestem już na diecie, ale ograniczam się, więc nie przytyłam, co zawsze jest zmorą ochudzających się :)

patrycja9922 lubi to.
  14. haft61

haft61 Fanatyk forum

o kochanie to daj jakis przepis an to schudniecie też bym chciala tyle , w lecie schudlam 5kg, ale niestety z powrotem zima przytylam

jakis konkretny przepisik

patrycja9922 lubi to.
  15. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć,
    powiem Wam, że odpuściłam na razie rafę... Przeczytałam biuletyn... -.-
    Przemyślałam temat i stwierdziłam, że jak mam czekać jeszcze parę miesięcy stojąc w miejscu to ja tak nie dam rady. A tyle mam jeszcze do odkrycia, że masakra. Do czasu wprowadzenia rafy jakieś ZB przecież wpadną, a teraz w końcu po odkryciu nowych rzeczy zabiorę się za misje i powiększę wyspę skarbów. Dziś na BB będzie inauguracja klonowania wielbłądków :D. Nie napalam się, ale do trzeciego poziomu powinno się coś wykluć, chyba... :p

babula40 lubi to.
  16. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

heh Olu swietne plany :)
    ja chcialabym odkryc ostatnia czesc Wyspy ale.. jak zostawic tak rozbabrane misje -.-8)
    to BB tez moglo by juz byc :p od rana czas ten sie dluzy :p

babula40 lubi to.
  17. =kalina=

Kochana, słodycze nie częściej niż raz w tygodniu, jeśli zrezygnujesz zupełnie, to jak potem zjesz organizm błyskawicznie zamieni wszystko w tłuszczyk.
    Poza tym zrezygnowałam zupełnie z pieczywa i ziemniaków. Na koniec dopiszę, że zabrzmi to kosmicznie, ale należy ograniczyć też owoce (najlepiej wykluczyć banany i winogrona), bo zawierają dużo cukru: fruktozy, lepiej zjeść marchewkę :)
    Tyle :D

ps. im wolniej chudniesz, tym mniejsze jest prawdopodobieństwo, że potem kilogramy wrócą
    i jeszcze rada: im mniej restrykcyjna dieta, tym łatwiej w niej wytrwać, nieprawdaż? nie warto się katować :)

patrycja9922 i babula40 lubią to.
  18. Alairë

Alairë Generał forum

O mamciu...
    Brzmi mocno rygorystycznie :oops:. Będę paskudna i powiem, że ja nie muszę, bo chyba bym nie dała rady. Uwielbiam jeść... :music:A niedowagę mam permanentną :eek:

19. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Marcin się obija ostatnio z karmieniem nas :p

Właśnie moje róże pokochały SN :inlove: przydadzą się jakby pnącze było nieaktywne

20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

zrezygnowac z tostów, ziemniaczków i... o zgrozo z owoców? :cry: to chyba wolę być gruba 8)

WH gratulacje :)