Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć Nałogi :D,
    wpadam się przywitać i powitać nową Nałogusię - Danusiu witaj :)!

Elu - wybacz, ale jakoś tak wydawało mi się, że już byłaś wcześniej, a teraz wróciłaś :D
    Szkoda, że ślubu nie będzie, taka impreza przeszła koło nosa...
    Weselnicy byli wyśmienici, że o odzieniu nie wspomnę, a chatynki - cud, miód i orzeszki xDxDxD

Alu - ale będziesz miała fajowe zajęcie :), moje dziecię tworzy takie cudeńka, bardzo fajna sprawa. Niestety troszkę kosztowna, bo trzeba zainwestować w produkty, ale za to jaki efekt... :music:
    A powiedz mi kochana tak szeptem, czy to Ciebie można podziwiać na konkursowej fotce, czy to córuś Twa? :p

babula40 lubi to.
  2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

jak narazie zadnego slubu nie bedzie :p nie bede jedna z wielu :p
    a w takiej chatce Mariolowej bylam :0 mialam okazje pozwiedzac domy tambylcow ;)
    znikam popracowac jeszcze :0 dzis musze VAT wyslac a dopiero dostalam fakturki za styczen

3. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

też się będę uczyć decupage ale chyba sama :music:

cześć nałogi:inlove:

babula40 lubi to.
  4. babula40

babula40 Komandor forum

Olu na tej fotce jest moja osobista wnuczka ,Twoja imienniczka :) dziecko fotogeniczne ,zgrabne i powabne xDDecupage ,fajna sprawa , podoba mi się proces tworzenia .Wymagana jest cierpliwość ,której mnie brakuje ,ale przeskoczę :)
    Małgosiu,zapraszamy do kółeczka kochana :):inlove:

WhateverHappenes lubi to.
  5. WhateverHappenes

dziękuję :)
    ja chcę ćwiczyć na jajkach styropianowych...znaczy się robić pisanki 8)teoretycznie się przygotowałam i teraz pozostała kwestia zrobienia zamówienia potrzebnych produktów( tych podstawowych na razie o_O)

babula40 lubi to.
  6. babula40

babula40 Komandor forum

Jeśli mogę coś zasugerować , kup wszystkie produkty w Obi lub innym markecie . Nie kupuj tych ''wypasionych'' w specjalistycznych sklepach . Koszt o wiele mniejszy a efekt wcale nie gorszy . O szczegóły dopytaj katgad :) Kasia jest ekspertką :)

7. WhateverHappenes

Znalazłam w sklepie internetowym :) koszt słoiczka werniksu lub kleju to około 12-13 zł zamiast koło 20 .
    Do sklepu u siebie w mieście poszłam tylko żeby popatrzeć i zorientować się, koleżanka z pracy mi mówiła że właśnie w Obi kupuje barwniki do farby akrylowej i sama tworzy kolory.
    Tylko muszę się zaopatrzyć w jakieś fajowe serwetki z kurkami ,kaczuszkami i innym towarzystwem wielkanocnym :D

babula40 lubi to.
  8. babula40

babula40 Komandor forum

A tego werniksu wcale nie musisz używać ,no chyba że lubisz starocie :)ja preferuję gładkie powierzchnie .

9. WhateverHappenes

to co? zwykły lakier bezbarwny? taki wodorozcieńczalny?

10. babula40

babula40 Komandor forum

jasne ,zwykły lakier ,tylko nie Nitro ,bo śmierdzi okrutnie . Małgosiu ,napisz do Kasi ,ona dokładnie wszystko wyjaśni :)
    już wiem , lakier akrylowy ,bezbarwny do drewna :)

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2015
  11. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

AVE Nałogi... xDxDxDxDxDxD

Mamcia... jakiego masz tego neta?... jeśli kablowy na linii dawnej tepsy to skrobnij sowę... wyślę Ci...

Sisi... miło Cię widzieć... i wyrazy współczucia... mi nieco ponad rok temu zmarł ojciec... nagle... tuż przed świętami... no, ale życie toczy się dalej... 8)8)

12. haft61

haft61 Fanatyk forum

Nałogi jak tam przygotowani do jutrzejszego ewenciku
    w stodole wszystko leży na półeczkach

a moze owieczek czy swinek brak

13. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ale macie super hobby :)

Hafciku a jakis event ma byc? znow mam braki- ide poczytac

babula40 lubi to.
  14. haft61

haft61 Fanatyk forum

Elus jest ewend od jutra hodowlany
    a trwa caly czas pelnia

15. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

pelnia to wiem :) a event juz doczytany- pomysle czy go zaczne

babula40 lubi to.
  16. babula40

babula40 Komandor forum

Ela,rób ten event ,bo po premii polecę !!!:pElu ,przygodę z tym hobby dopiero zaczynam .Ale mam świetną mentorkę ,więc szybko się wprawię :)
    Dobrej nocki kochani :inlove:

17. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

mam kolezanke i kolege którzy robia takie różne rzeczy :) nie wiem czy moge pokazac ale... [pstryk] zazdroszcze mu cierpliwosci :)
    dobrej nocki Kochani :)

na forum nie można podawać linków do blogów, ani sklepów online
    MOD_Zgredek*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 lutego 2015
  18. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Nie masz pojecia jak ja sie ciesze,Ciebie widzac:D jeszcze mi tu Czesia brakuje i by wesolo bylo:D pamietasz Czesia?
    Jasku ja twarda jestem,,nie dam sie polozyc na lopatki,mimo ze mam chwile zalamania.Poradze sobie,musze;)
    Witajcie dziewczyny :)
    Danusiu a Ty gdzie he??? Kobitki ciasto zapodali i szampana odpalili:)
    Kosmatych wszystkim :) :)

19. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Niestety na forum farmeramy nie wolno zamieszczać linków do blogów, sklepów online itp.
    Proszę, nie rób tego więcej.

20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

chyba nie ma tu osoby która Czesia by nie pamiętała :) nawet ja z nim rozmawiałam chociaż na starym forum bywałam tylko zza krzaczka. Nie wiem czy czasami na czacie nie spotkalismy sie kiedys.

Dobrej nocki :) ja tez znikam jeszcze na wieczorny spacer i do lozeczka

Edit:
    przepraszam, to był ostatni raz :)