Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Sóweczka poleciała :) i koniecznie pozdrów mamę życząc jej zdrówka, słyszałam, że korzonki są bardzo bolesne :(

Odkryłam dziś o poranku moje drzewka, dostałam nieslipka i poziomkowca :inlove: oraz bez xxl, nawet nie wiedziałam, że istnieje, pozostałe 3 to xl-ki

postawiłam teraz resztę, żeby nie wszystko na raz :D brakuje mi jeszcze pini, tego różowego, nieslipka japonskiego, klonu palmowego, tarniny... z 4 sadzonek 5 drzewek nie dostanę, ale może niedługo będą ts-y i uda się resztę dostać :)
    szkoda, że nie ma w prezencie sadzonek na wyspę, bo tam tez nie mam żadnych, a przydałoby się...

Powodzenia wam życzę w evencie i przy odkrywaniu waszych sadzonek i zagród :)

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

poziomkowca tez mam 1 ale z pozostalych zobacze co sie da zrobic :) na pewno klonow palmowych mam kilka wiec przy G&T i tym sie podziele :)

=kalina= lubi to.
  3. =kalina=

Super, dziękuję :) :inlove: Jak zawsze nałogi są kochane i pomagają w potrzebie takim zacofańcom jak ja :D

Jeśli będe mogła to też będe starała się pomóc Tobie, albo innym potrzebującym nałogom :)

edit: właśnie byłam na targu, u was jabłka też takie drogie? 40SG
    pies 700sg, pasza dla niego 740 :D to już chyba lepiej kupować, niż karmić, tracić czas i zajmować miejsce na polu

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2015
  4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie karma 680 ale w porownaniu z gotowym zwierzakiem (700) nie oplaca sie produkcja :)

=kalina= lubi to.
  5. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaski
    wdepnałem liste podpisac
    U mnie tez jabluszka drogie jak nie wiem, a psa musze podgladnac:D

karma dla psa - ok 650
    pies - ok 600
    jabluszko - 35

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2015
    =kalina= lubi to.
  6. babula40

babula40 Komandor forum

Hej nałogusie :) rozchodziłam moje korzenie ,na tyle żeby wstać i usiąść przy kompie :)
    Nałóg to rzecz paskudna :p Smażę naleśniczki ,z twarożkiem ,wnuczęta mnie zmusiły :)

WhateverHappenes i =kalina= lubią to.
  7. =kalina=

To dobrze, że już nie boli, naleśniczki brzmią apetycznie.

Wpadłam się pochwalić, że tarninę upolowałam :D
    Roślinki mam wszystkie, ale wciąż 420 baterii brakuje :( Może do końca eventu zdąże :)

Ja wciąż targ śledzę i czyham na tańsze jabłuszka, bo w większości pasz chcą, a bez sensu stawiać jabłonki, za mało pd dają...
    Chciałam też kupić pieskowi żarcie, ale cena mnie przeraziła, a utrzymuje się już od kilku dni. Z ciekawości popatrzyłam też na inne, podobnie, ale już nie tak, żeby pasza droższa od zwierzątka, chyba anakonda tylko tak ma, ale ona jest mięsożerna :D

babula40 lubi to.
  8. babula40

babula40 Komandor forum

ja o swoich zdobyczach z eventu (zagrodach i drzewach )nawet nie wspominam ,ogólna żenua !!!:cry:
    Ja mam jabłonki XXL i dają owocki :) zawsze je ustawiam . Cena paszy ,jakiejkolwiek, na moim targu ,powala na kolana .Mam turbo młyn ,więc kręcę ile fabryka dała :)

=kalina= lubi to.
  9. =kalina=

ja zwykle w młynie produkuję SP, a większość paszy kupuję, ale czasem cena sprawia, że wolę sama wyprodukować

ps. Czy tylko mi się wydaję, czy tu jakoś pusto jest? Gdzie są wszystkie nałogi? Zawsze tu tak ciasno było, że trzeba było mocno się do siebie przytulać, zeby wszyscy się zmieścili, a teraz wiatr aż hula... :(
    Nałogi! Weźcie się w garść :D

babula40 lubi to.
  10. babula40

babula40 Komandor forum

Nie ma Mamci ,to i cicho ,jak w kościole xD Marcin o śniadaniu nawet zapomniał ,głodna jestem ,więc idę do kuchni po naleśniczka :)

=kalina= lubi to.
  11. haft61

haft61 Fanatyk forum

Kalinka ostatnimi czasy jest troche pustawo,

mnie brak jeszcze 350 wypadajek, takze powolutku do przodu
    reszta juz w stodole czeka na dodanie

ja co moge to krece tez na turbo młynie

=kalina= lubi to.
  12. =kalina=

Przypomnijcie mi dziewczęta: turbo młyn to połowę skraca i jest za florki? za ile? Kojarzę tę nazwę, ale jakoś zapomniałam co to dokładnie:oops:

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wpadam, zostawiam odpowiedź --> ..::klik::..
    przy okazji serdecznie Was pozdrawiam :)
    do następnego razu :p

=kalina= lubi to.
  14. =kalina=

aż tak mi się nie spieszy, zeby realną kasą płacić, to już wolę poczekać, chociaż rzeczywiście produkcja SP troszkę zajmuje czasu :D
    dzięki Mod Wadera :)

15. haft61

haft61 Fanatyk forum

Malgosia (WH) gratki za poziomik

ale nas zaskoczyłaś
    mnie do nastepnego zostało 2 mln

=kalina= lubi to.
  16. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie :D
    Marcinie to nie grzech tak wcześnie wstawać ale moja normalna pora zbierania się do roboty
    Babulu dbaj o korzenie :p
    gratuluję udanych eventowych TSów
    Kalinko ja mam wystawione jabłonki XXL , są ładne i dają więcej PD

mnie też zatrzymały baterie :mad:

Hafciku sama się zaskoczyłam poziomem :pjakoś ostatnio ignoruję pasek postępu PD na farmie
    no i mam JEDNEGO florena :inlove:xD:cry:

=kalina= lubi to.
  17. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cała przyjemność po mojej stronie :)
    ale jak widzę pytanie no nie mogę się powstrzymać :p
    chyba dlatego moderatorem zostałam xD

Jeszcze raz pozdrawia :)

=kalina= lubi to.
  18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

witajcie :) wrocilam wlasnie od 1 klienta i powiem ze kocham moja nowa prace :inlove: a do tego mam kluczyki od mojego malenstwa i jutro juz do pracy nim bede smigac :)
    event coraz blizej konca :) za 1 baterie bede miala 2 gosci odblokowanych- nawet nie liczylam ze tak szybko mi to pojdzie :)

=kalina= lubi to.
  19. andziak77

andziak77 Mieszkaniec forum

Witam melduję, że event skończony, trzymam kciuki za tych co jeszcze go robią , jeśli ktoś potrzebuje budzik lub baterie to pisać sówki

=kalina= i ells.w87 lubią to.
  20. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Rany ludzie jak wy to robicie,
    ja jeszcze sieje roslinki a juz nie mowie o bateriach jaki kosmos... nie leca wcale albo ja nie wiem - stoje i kwicze, ze tak powiem
    ale jeszcze czasu jest to mam nadzieje :)

=kalina= lubi to.