Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

ale ci mamcia dobrze tak pospać sobie możesz ja nie dam rady w dzień sypiać ,a w nocy tez mało
    dla mnie to powinno sypnąć sniegiem na maksa, zmieni sie wtedy ciśnienie i bedzie fajnie

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja rzadko w dzień śpię,bo wstaję z bólem głowy:(
    ale nieraz jestem tak nieprzytomna,że muszę.............

3. haft61

haft61 Fanatyk forum

szykuje się na kino a potem zmykam spać wstąpię jutro jak prace skończe, mam mała kontrole musze korekty podrukować i jutro wysłać
    i jeszcze pity 4r wydrukowac
    masakra

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Moniś nie zazdroszczę..............
    zmykam spać:D
    dobrej nocki kochani:D

5. haft61

haft61 Fanatyk forum

Wstawać nałogi
    Choć pogoda nie rozpieszcza
    śniegiem sypie, deszczem chlapie
    to humorek jest na miejscu
    do ewentu szykuj się

6. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

wstalam :cry: w nocy mialam przygody- po 1 dzwonil kierowca i musialam jechac po niego :( moze jeszcze sie zdrzemne bo na 14 do pracy dopiero

7. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam Nałogi.
    Ewa dzięki za wciągnięcie na listę.

To się pochwalę z eventu za nietoperze:
    czerwony chlew, łosie i pomarańczowy staw- no szczyt radości.-.-:sleepy:

8. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Cześć wszystkim, dziś o poranku spotkała mnie baaaaardzo przyjemna niespodzianka, bo już o 9 przyjechał kurier i przywiózł mi komputerek :D a spodziewałam się go najwcześniej w czwartek, może w piątek

Biorę się w takim razie za event, jak tylko mnie na farmę wpuszczą, bo teraz jakaś przerwa techniczna-.- może nagrody nie powalają, ale jak to na nałoga przystało trzeba chociaż zacząć :D
    ps. Widziałam gdzies budzikową listę, jakby można było, to ja też chciałabym się wpisać :)

9. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaski Nałogusie
    chyba mam pomrocznośc jasna bo sie nie moge doglówkowac na co te budziki o_O
    podpowie ktos dziadkowi?

10. =kalina=

Cześć Marcinku, jak ja się za Tobą stęskniłam :inlove:

W evencie masz opcję, żę jak Ci sie nie podoba to, co każą Ci oddać, to możesz poprosić o inną propozycję, (przerwij) ale musisz na nią czekać 2 godziny, jak masz budziki (5 chyba) to nie musisz czekać.

Jak ode mnie chciał strusie jaja, to stwierdziłam, zę za drogie są, lepiej poczekam, aż upomni się o coś tańszego np. krowie mleko xD

11. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Hej
    Budziki służą do skracania czasu jak chcesz zmienić zamówienie u danego klienta
    Jednorazowo 5 budzików na jedno odrzucone zamówienie

12. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

OK chyba rozumiem moje panie piękne, dziekuje za wyjasnienia.
    Jakos nie moglem sie doczytac, chyba mam ostatnio problem z czytaniem ze zrozumieniem :p

13. =kalina=

Byłam przekonana, że na urodzinowy event to nagrody jakieś fajne będą, a tu... zawiedziona troszkę jestem, a Wy?

14. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Hmmm no co tu bede sciemniac - ja tez troche moze, piec lat szmat czasu a tu.... to co widac.
    Niestety!

15. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

ja piernicze >:(farma działa jak muł emeryt

16. =kalina=

Małgoś, bywało gorzej xDxDxD

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja dopiero po godzinie mogłam wejść
    u mnie wyświetlało prace remontowe

na razie musialam kupić 10 strusich jajek

18. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

To nawet nie działa jak muł emeryt to muł w stanie agonalnym:cry:

19. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

noooo
    10 minut obrabiania farmy kombajnem-.-

jakby ktoś z nałogusiów miał wolny chutnejek i chęć pomocy to prosiłabym dla -olga-95
    moja sąsiadka 8)nie produkuje jeszcze tego specjału, ja jej jeden wysłałąm dzisiaj :)

na jednym polu korzystając z uruchomionego pnącza z kasztanami rosną lilie z miłością do SN :inlove: nieco ponad dwie godziny :D

20. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

...no to pochwal się - jak z tej lilli wypadajki lecą ?

powinnaś mieć już komplet !!

:p:p

cześć doktorku !!

:D:D