Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Michaś:D

2. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

jak stajenny?....
    cosik wybudował fajnego?

3. *ewa*

ja swój portfel dla BP wyrzuciłam za okno,po ostatnich działaniach naszych "dobroczyńców",pierwszy raz nie kupiłam TSów,ciężko jest,ale dam radę..................
    wczoraj postawiłam te z nowej misji i...............nie chce mi się wyrażać co dostałam..................
    a jak u ciebie????????

4. AladdinSane

zapomniałem, że jest nowa misja....
    TS - ów też raczej nie kupię - jak widzę jak marne nagrody są za te, które kiedyś kupowałem....
    a swoją drogą to nie bardzo rozumiem te aktualne działania producenckie - farmerzy do znudzenia proszą
    o te kilka konkretnych eventów, a BP swoje....cóż,
    jakoś ciężko im to idzie, to "porozumienie" i polityka "frontem do klienta"

5. *ewa*

właśnie to jest powodem mojej polityki wobec BP plus stałe błędy...............

6. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

musi poczekać do jutra bo kasztanki zbieram też jako PD dajne :) rano byłam w szoku xD
    dzięki że mnie pogoniłeś do szklarni 8):inlove:

7. AladdinSane

teraz znasz drogę !!

kasztanowe pnącze działa tylko 6 godzin - lepiej dobrze zaplanować jego użycie.!!
    .... uruchamia się co 96 godzin ...4 dni, więc lepiej nim nie szastać ....

8. WhateverHappenes

tak jest generale !:D

9. *ewa*

Małgoś grateczki szklarni:D

10. WhateverHappenes

dzięki Mamciu :)

11. haft61

haft61 Fanatyk forum

ale wam dobrze z tym pnączem, też bym chciała je miec w całości a tak czekam na gt moze gdzies znajde intemki ktore mnie interesują

ja tez buntuje sir i nie kupuje tsów
    chyba że mi sie uda jezcze dzis cos obejrzec w kinie

moja cebulka też uszlachetniona , por teraz mnie czeka

12. *ewa*

dobranoc kochani:D

13. WhateverHappenes

wstajemy nałogi, wstajemy :D
    zebrałam zagrody i z tych ze spółdzielni mam lisy i 2x miśki a tej jednej nałogowej z eventu różowy staw z rybami :inlove::D więc w sumie mi się opłaciło

aha....nagrodą w komiksie jest do wyboru: cały kombajn na 3 godziny, superpasza, babeczka pinkie

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2015
  14. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie w komiksie byl kombajn (z dodatkami) na 3h, cukier lub ciacho ananasowe- komiks zrobiony raz wiec odpuszczam kolejne powtorki :)
    ja kupilam TS i poza czerwona obora, golebiami, kogutami i jezami same lisy i koty (+ oczywiscie kilka podstawowych zagrod). Kupilam jeszcze 7 i zobacze wieczorem po pracy.
    Kolejny dzien do wieczora i wreszcie jutro wolne :D

w poniedzialek Renzo bedzie u nas.

15. haft61

haft61 Fanatyk forum

mam pytanie może mi ktos odpowie
    jaki nik miala wasza Malinka w grze i na forum, bo się jakas na zgaduli pokazała i jestem ciekawa czy to ta
    jakupilam dzis jdenego ts-a bo tyle udało mi się w kinie zarobić ale go trzymam na lepsze czasy

miłego weekendu

16. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Malinka w zgaduli to o nasza Malinka ;)
    Milego popoludnia Nalogi ;)
    Kupujacym TSy zycze tych wymarzonych :) ja tym razem nie dam zarobic firmie BP
    Uciekam,bo pisanie z tableta to masakra:)

17. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Cześć wszystkim Nałogom, pojawiam się na chwilę i zaraz znikam, bo wciąż mam nieczynny komputer, może w czwartek przyjdzie mi nowiutki, który zamówiłam ostatnio... już się nie mogę doczekać :inlove:

A tak na marginesie to pochwalę się jeszcze, że awansowałam dziś na 88 lvl xD

ells.w87 i babula40 lubią to.
  18. haft61

haft61 Fanatyk forum

Menka superasnie i gratki za poziomik
    ja dwa dni temu zaliczylam 80lv i tez sie cieszę

a malinka mogłaby przy okazji zajrzec do nas

19. WhateverHappenes

20. babula40

babula40 Komandor forum

trzeba było śmigać na zwykłym kompie a nie jakichś wypasionych tabletach xDxDxD

Kalina,gratuluję poziomu :inlove:

akinomrd lubi to.