Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam.
    Pierwsze zadanko poszło jak z płatka. Nawet za dużo drzew nasadziłam. Baobaby zrobiły swoje. xDxDxDxDTeraz czekam na roślinki do drugiego i zobaczy się czy bydlątek wystarczy na trzecie. :sleepy:xD

babula40 lubi to.
  2. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witam pieknie wszystkich
    niestety pierwsze zadanko jest na plus ale tylko 28 tyś wiec nagrody tylko takie 4/2/2/12 ale dobre i to zaraz zrobie drugie bo kwiatków już mam i potem trzecie - pierwszy zbior

wszystkim życzę zakończenia eweny

synus na razie czuje sie dobrze. odpoczywa w domku pod czyjnym okiem

3. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

LISTA WYPADAJKOWA:
    Alairë
    haft61
    andziak77
    poker28
    *Goga*
    klarak
    kostka881gwa
    marynia83
    marcin_36
    WhateverHappenes
    babula40
    :)

Ważne , że przeszłaś do kolejnego zadania a z czasem będziesz zdobywać potrzebne PD bez problemu :)
    To dobrze, że z synem wszystko w porządku:)

ja zaraz zrobię drugie zadanie i zbieram zagródki na trzecie

4. babula40

babula40 Komandor forum

Witam nałogi :)
    Zadania 3 nie zrobiłam za pierwszym podejściem (mało PD ) ale za godzinkę będzie po ptokach . teraz tylko ta masakryczna ilość eventówki ....
    Miłego dnia :)

Małgosiu ,moja córka będzie musiała oddać dla banku o 500 PLN więcej ,porażka totalna .

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaski kochani:D
    miłego dzionka życzę:D
    Moniś dobrze,że synio dochodzi do zdrowia:D
    ja 2 zadania mam za sobą,w 3 zastopował mnie tartak bobrów,długo dojrzewa nawet z sp.,zbieram pierwsze zwierzaki za godz.20 min.,zobaczymy na ile to wystarczy...............

6. WhateverHappenes

ja na szczęście tylko:oops:ponad 100 więcej ale nie brałam kredytu na kupno tylko na remont:wuerg: jeszcze do tamtego tygodnia miałam połowę kredytu spłaconą >:(

ja zadanko z bydlątkami włączę albo po południu albo jutro rano-zobaczę jak mi zagrody dojrzeją , będzie ile będzie-powtarzać nie będę zwłaszcza że niedźwiadki mam :)

7. babula40

babula40 Komandor forum

Zad.3 zaliczone ,teraz eventówka ,robię na super polach ,chyba zaoszczędzę czasu i nerw :p

8. *ewa*

nie wierzę,udało mi się skończyć 3 zadanie za pierwszym rzutem:D:D:D
    ale oczywiście zapomniałam o czymś,dopiero po zebraniu z głównej łąki przypomniałam sobie o smoku,sowie i wronie..............
    czwarte nie szybko skończę,bo brakuje mi ponad 4 tys. roślinki,ale to nieważne,nie spieszy mi się:D

9. WhateverHappenes

ile rośnie na superpolach i co dajesz?

babula40 lubi to.
  10. haft61

haft61 Fanatyk forum

dziewczynu mam sprawe
    moja sasiadka poszukuje sasiada z za medzy bo jej sie troche posypalo nie wiecie czy ktos mam wolne miejsce

Małgos ile rośnie na super polach

11. asienka26

asienka26 Komandor forum

hej daj namiar na mnie dla sasiadkixDxDxD

12. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaski Nalogusie
    pierwsze zadanko zrobione na 6 - znaczy zaliczone w 100% Dumny jestem z siebie jak paw :)
    Jako ze sobota to moze ktos ma ochote sie rozluznic

13. *ewa*

Marcinku grateczki:D
    tak trzymaj:D
    jeden kieliszek porwałam i spadam do łóżka:D
    dobrej nocki kochani:D

14. babula40

babula40 Komandor forum

Małgosiu ,przed siewem zjadam BN i kerstol ,potem woda+qpa +SN
    jeszcze 1 zasiew roślin i event przejdzie do historii :)
    Miłego dnia nałogusie :)

15. WhateverHappenes

no to Babulu tak zrobię , tylko niech urośnie mi to co teraz posiałam i niech zagrody znikną z pól:wuerg:
    niewinności Ci trochę podeślę w takim razie :D jak ktoś jeszcze chce to proszę o informację

16. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witam dziewczynki i chlopaki

pierwsze poza mna choc cnie w całosci, drugie juz całe, trzecie z zagrodamie nie w calości ale więcej niz drzewa, duzo dały kameleony, a jeszcze dokupilam bobry i strusie więc troche daly, reszta pojdzie jak splatka, moze jeszcze dzis do wieczora znaczy z rozsiewiem nie wiem jak wypadajki ale na ten moment mam 250 czyli na 4 zadanie mam , teraz czas zbierac na piąte

jakby co to ja biala chcętnie poproszę

17. WhateverHappenes

Hafciku poszła niewinność :)
    ja zadania z bydlątkami nie zrobię całego ale akurat tu nie ma nic aż tak bardzo szczególnego żebym się spinała

18. haft61

haft61 Fanatyk forum

wiem że zadanie z drzewami i z bydlątkami to taki aby było

najwazn najwazniejsze pnącze więc tu trzeba zrobic

no i oczywiście brak mi łubinku do pnącza nie chce wstręciuch wskoczyć masakra nie mam do niego zdrowia

19. WhateverHappenes

ja mam tylko diskoróżyczki i słonecznika....reszty brak:(

20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

witajcie :) udalo mi sie zdobyc nowego kwiatka i pnacze dziala :) z reszta caly ten czas po urlopie jak narazie owocuje w zmiany :0 na farmie: nowy poziom na Baha, 2 zad. eventu zrobione choci poradnik to dla mnie niewiadoma :D, udalo mi sie zdobyc smocze jajo ;)
    a w realu- udany urlop, 1 dzien pracy za mna no i zlozylam wypowiedzenie w pracy (szef przyjal wiadomosc dosc spokojnie i nawet premie mi wyplacil :D)
    na koktajle sie nie zalapalam ale moze dzisiaj jak wroce cos Marcin zaserwuje :)