Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nom, w grze też. Jako postanowienie noworoczne 2014 było zerwać z nałogiem :D Na rok się udało, ale tęskniłam za wami :D
    Jakoś przed świętami powróciłam skruszona z mnóstwem braków, bo przecież TS-y bokami przechodziły i inne eventy... :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czekam na jutrzejsze BB i młyn kocyki kręci,jutro wieczorem może uda mi się zrobić wszystkie zadania ;)
    A Ty coś potrzebujesz?tylko nie wiem czy dzisiaj już nie poleciał do Ciebie jakiś cukier czy skrzynka,ale jak coś to pisz,wyślę jutro ;)

Menka,no to masz co nadrabiać teraz ;)
    Ale z tymi TS-ami to wcale nie jest tak fajnie,ja chociaż przerwy nie miałam,to i tak mam braki w nowościach,jakoś mnie za każdym razem omijają :(

3. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witaj moja mężo droga :inlove:

bardzo się cieszę,że jutro BB-specjalnie czekałam z robieniem eventu :)

Menka sporo osób ma teraz braki z TSów a wszystko przez to ,że większości z nich nie da się przesyłać podczas G&T

4. SMOD_Atena

Witaj Małgoś :inlove:;)
    W sumie do tego eventu,to BB niepotrzebne,bo te kurczątka i kaczątka i bez BB wypadają,ale jak będzie BB to zawsze jakieś dodatkowe kolorowe się trafi i SP będzie maksymalnie wykorzystana :D
    No i obawiam się,że nawet jak będzie G&T kiedyś tam,to tych najnowszych zagród i drzewek,których ja nie mam nie da się wysłać i nadal będę miała braki,ale na szczęście prawie wszystko na targu można kupić,tylko na razie ceny z kosmosu,czekam aż spadną :p

5. =kalina=

Mam nadzieję, że szybko się odkuję ;)
    Jakby nie chcieli zarobić, przecież licencje są za florki :)

Komputer mi się spsuł :cry: Na łasce siostry jestem...
    Teraz się młodzież szykuje na studniówkę, to do niedzieli, jak się dziewczynka wyśpi mam, potem... tydzień odcięcia od świata mnie czeka:cry:
    A kto mi będzie farmę zbierał?

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2015
  6. SMOD_Atena

Menka powoli nadrobisz ;)
    Współczuję braku komputera,znam ten ból :eek:ale na farmie będziesz musiała jakiś urlop włączyć,albo będzie musiała na Ciebie poczekać,bo wiesz że :

"Wspólne korzystanie z jednego konta (sharing)
    Wspólne korzystanie z jednego konta jest niedozwolone. Przez to powstają dla danego konta korzyści w grze, które nie są zgodne z zasadą równych szans w grze. Kary:

1. raz: blokada konta na 7 dni
    2. raz: blokada konta na 14 dni
    3. raz: blokada konta na 28 dni
    4. raz: trwała blokada konta w grze"

To cytat z reguł obowiązujących w grze ;)

7. =kalina=

Brata odwiedzę i bratową, dawno u nich nie byłam, tak przy okazji komputerka pożyczę xD

Ewuś, Mamcia wspominała, że sporo osób zrezygnowało, nie widać Cię było, to myślałam,że Ty też. Cieszę się że jednak nie :)

8. SMOD_Atena

No widzisz i już problem rozwiązany xD

A co do rezygnacji z gry to nie mam sił:cry:już nie raz miałam zamiar przynajmniej jakiś odwyk sobie zrobić,ale ten nałóg silniejszy ode mnie jest,dobrze że zdrowiu nie szkodzi jak inne znane,realne nałogi ;)

9. =kalina=

Dokładnie, ja stwierdziłam, że skoro nie palę, nie piję, żadnych niezdrowych nałogów nie mam, to chociaż takie od farmy uzależnienie mi się należy :D

10. SMOD_Atena

No i prawidłowo ;)
    Ja mam straszną sklerozę,ale coś mi się kojarzy,że Ty kiedyś biżuterię robiłaś,tzn...takie fajne kolczyki robisz jeszcze,czy pomyliłam Cię z kimś?

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam wieczorkiem kochani:D
    jakoś ostatnio brak czasu na forum:(
    na farmie brak pracy,bo czekam na kocyki,między innymi po to żeby dokończyć 4 zadanie,bo potrzebuję sp.,brakło mi do wyhodowania 3 kaczątek do 5 zadania.
    Menka współczuję zepsutego kompa,wiem co to znaczy,sama niedawno przez to przechodziłam,przez jakieś pół roku wykorzystywałam kompa podopiecznego,siedziałam u niego całymi dniami,ale w pewnym momencie pokłóciliśmy się i honorowo przestałam dotykać jego kompa i jakiś rok czasu nie byłam na farmie.............
    BB mnie nie cieszy,bo sp. mam "całą" 1 szt.,kupować za realną kasę nie będę,nastawiłam farmę na drzewka i na głównej na pola,jedyne co mnie interesują,to różowe osiołki,kotły,pandy,pałeczki,wielbłądy i dywany,ale na wyklonowanie zwierzaczków na różowe nie mam szans:(

12. WhateverHappenes

święte słowa :inlove:

Ewuś Atenko właśnie liczę na maksymalne wykorzystanie paszy podczas BB :p

13. =kalina=

To ja się mogę pochwalić, że u mnie młyn ciągle SP produkuje, więc mam ponad 1000 szt

Do ukończenia eventu też tylko na kocyki czekam, bo reszta to pikuś :p

Ewuś-Atenko (jak wolisz?) dobrze kojarzysz. Ale już nie robię, bo mam ogromny zapas, a niewielki zbyt teraz, bo to raczej letnia biżuteria. Liczę na ożywienie wiosną :music:

14. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witaski wieczorkowe dziewczynki

ja nowy nalóg jestem czasem zapominam że gra czaly czas wlaczona, nawet przy porannej kawieczy jak papierki nie na kompie wypełniam, tak mi sie podoba grafika że aż strach, a jacy fajoscy ludzie

Atenka sowka poleciała do ciebie

15. SMOD_Atena

Hej Ewcia,a właśnie jakoś Cię mniej ostatnio,ale czasami real tak pochłonie,że juz na forum czasu,sił i ochoty zabraknie ;)
    No to powodzenia jutro Małgoś,trzymam kciuki za jak najwyższe okazy ;)
    Ładnie nazbierałaś tej SP,no to teraz poszalejesz w oazach xD
    A do mnie pisz jak Ci wygodnie,reaguję i na imię, i na nick ;)
    To jednak jeszcze nie jest ze mną tak źle :DA z tymi kolczykami,to z jednej strony dobrze,że masz zapasy,bo na wiosnę/lato jak znalazł ;)

Hej Monika,sówka odebrana i leci już do Ciebie z bukietem w dziobie :D;)

16. =kalina=

Zapasy się zrobiły, bo zazwyczaj jak coś wystawiłam w necie, to było zainteresowanie, ale dopisywałam, że mogę zrobić każdy inny kolor, więc często kolory zrobione zostawały, a ja dorabiałam inne :D

[usuwam]

Jakby ktoś był ciekaw, to się pochwalę;)

Nowych nie mam tam, bo teraz głównie na [portalu] wystawiam, więc takie początki twórczości :)

Ja również życzę powodzenia wszystkim na BB, sama jakoś szczęścia nie mam. Poszaleć nie zaszaleję, bo paszę mam, ale zwierzaczków brak, baaaardzo rzadko zagrody wystawiam. Jak młyn wciąż na SP działał, to czym ja bym je karmiła? ;)

Bardzo proszę o niereklamowanie na forum. Biżuteria piękna, ale wszelkie reklamy na forum są zabronione.
    BA_Czerwona

edit: Właściwie, to nawet nie pomyślałam o tym, jako o reklamie, a o pochwaleniu się koleżankom ;)
    Ale jak nie można, to trudno :)

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

Menka spokojnej nocki i wszystkim innym Nałogusiom duzo pięknych klonikow

18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dobrej nocki Moniś:D

19. =kalina=

Dobrej nocki Moniczko i wszystkim, co już idą spaciulki :)

20. WhateverHappenes

miłego lamienia :pdobranoc

Kalinko a znasz może technikę sutasz?
    [​IMG][​IMG]