Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

Sukienusia jak sie patrzy

rób jak na starego naloga wypada ile zrobisz tyle zrobisz
    ja nie wytrzymalam i juz zrobiłam dwa zadanka w pierwszym oprocz malucha jest zawsze brazowa kurka, dwa razy dostałam dodatki raz 4 zwykle i raz brazową , teraz czekam na kaczuszki maluszki

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

zrób choć tyle ile zdołasz-MUSISZ mieć kameleony :p a reszta to pryszcz na pupie
    bliżej G&T zgłoś się do nałogów z listą potrzeb :)
    butów z krokodyla też :(

cześć nałogi :)
    ja event zacznę w piątek pewnie

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Monia przeciez krokodyle sa fajne :) juz nie moge sie doczekac kiedy bedziemy na miejscu :)
    szkoda tylko ze o 2 w nocy musimy sie zebrac do wyjazdu a pozniej 6h w samolocie ale mysle ze warto :)
    porobie zdjecia to jak wroce pochwale sie Wam :)
    ja evencik odpuszczam- zrobilam 2 pelne zadania i jak narazie 3 srebne (czekam na kocyki i moze uda sie zrobic 3 w calosci ale zobaczymy) :)

WH buty powiadasz? w zasadzie myslalam o jakiejs tortebce lub portfel chociaz :)

4. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witaj Ela

nie lubie krokodyli, ale paseczek mogłabys przysłac w prezencie

ja zrobiłam pierwsze i trzecie całe, w drugim srebrne
    jak bonusik sie skończy to przestanę klonować , moze jutro

5. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

jaki bonusik?

6. haft61

haft61 Fanatyk forum

wlączyłam pnącze i dodałam dzemik tylko

7. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Hej dziewuszki i chłopcy, jeśli jacyś są ;)

Najgłośniej krzyczałam, że event odpuszczę, a już skończyłam :D
    Nie licząc oczywiście kocyków, co si w młynie robią, wszystko już czeka w stodole na oddanie :D

Życzę pozostałym powodzenia :D

8. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

niedobre >:(

9. haft61

haft61 Fanatyk forum

o widzisz kalino jak szybko poszło
    ja tak tylko troszeczke

10. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć Kobitki ;),

fajny ten event :D... Wszystko poklonowałam, nadwyżki sprzedałam i czekam na kocyki przytulanki, bo tak to już mam luz. Wystawiłam na polankę kameleony, niech choć ta dwunastka się mnoży. Na resztę przyjdzie czas jak porobią się koce, bo nie mam czego na razie oddać do misji. Nie mam oczywiście odblokowanego liczi, więc na razie chłopaki jadą na SP. Plan jest taki, że najpierw poczekam do konkretów, a potem będę trwonić banany :p...

Elu - koniecznie pokaż foteczki, bardzo ciekawa jestem tych egzotyków ;)
    Kalinko - bardzo gustowne masz ubranko ;)
    WH - widzę, że tak jak ja kochasz zwierzątka :D

11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ej no, ja tez kocham zwierzaki nawet psine ktora pomieszkiwala u mnie i obgryzla mi podloge i futryne w lazience :p
    zawsze chcialam miec owieczki w domu a teraz chce krokodyla :D mam duzy ogrod to moze i akwen jakis sie wykopie dla niego :)

12. =kalina=

To ja zwierzątka najbardziej lubię te z farmy, wirtualne :D Niekoniecznie muszą mi dom demolować :D

13. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

no 'moja' psinka ze zlosci ze zostala sama w sylwestra zjadla mi futryne a w zeszla sobote podloge tak wiec przed wyprowadzka czeka mnie jeszcze remont :) w niedziele wrocila juz do wlascicieli- cieszyla sie jak szalona ale chciala wracac z nami do domu :)

14. haft61

haft61 Fanatyk forum

o więdze Eluś ze chatke zmieniasz
    blizej do pracy, czy teren ladniejszy

ja juz nie chce paseczka chce foteczke tylko i palme zobaczyć

ja bardzo lubie zwierzaczki mam psinke w domciu

15. =kalina=

Ja jestem za leniwa, by mieć zwierzątko w domku. Trzeba o nie dbać, a ja nie zawsze mam czas, często wyjeżdżam na kilka dni, a potem muszę ze dwa dni odsypiać i kto wtedy by tę biedną psinkę wyprowadzał?
    Mam pieska, ale na podwórku, jak wiem, że mnie nie będzie, to dam mu zapas jedzonka na dłużej i poproszę sąsiadkę, żeby dbała o to, czy ma wodę. Jak wraca z pracy, to zahacza o moje podwórko po drodze :)

16. haft61

haft61 Fanatyk forum

Kalina daj spokój leniwa trzeba takie sobie wziąść coby z nim jeździć ja wyjeżdźasz i bedzie fajnie

teraz sie chwale co mam zrobione
    pierwsze cale
    drugie srebrne i złote,
    trzecie cale
    czwarte srebrne,
    może cos jeszcze zrobie zbior ma po północy

17. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Monia od roku mam ten sam pomysl i coraz blizej realizacji :) po urlopie skladam wypowiedzenie z pracy i skupiam sie na swojej dzialalnosci :)

18. =kalina=

U mnie 1,2 i 3 całe 4 i 5 czekają na kocyki z młyna :)

Nie mogę brać zwierzątek do pracy, bo jestem pilotem wycieczek :D Bez szans :)

dobrej nocki życzę nałogusiom

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2015
  19. haft61

haft61 Fanatyk forum

słoneczka jakbyście wiazanke mroczna miały na zbyciu to poprosze

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

przybiegłam się przywitać,a tu drzwi na kłódkę zamknięte:(
    wstawać śpiochy,bo zwierzaczki głodne,a pola chwastami zarastają:p:oops::eek::(:D